Craciunul este sarbatoarea cadourilor

Craciunul este sarbatoarea cadourilor Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Craciunul este sarbatoarea iubirii lui Dumnezeu fata de oameni. Faptul ca Fiul lui Dumnezeu S-a facut Om pentru noi, denota cat de mult iubeste Dumnezeu omenirea. Este cel mai mare dar pe care putea sa-l primeasca omul.

Cadourile pe care noi le facem de Craciun sunt un raspuns la iubirea lui Dumnezeu fata de noi. Daruim pentru ca suntem creati dupa chipul lui Dumnezeu, Cel care daruieste neincetat. Prin dar ne asemanam cu El, deoarece cautam sa ne oferim pe noi insine prin ele.

Luna decembrie, perioada in care sarbatorim Craciunul, este cunoscuta si sub denumirea de luna cadourilor, de la cuvantul "cadeau" din limba franceza, definit in DEX ca: "ceea ce se primeste sau se ofera in dar". Este important sa retinem ca masura staturii noastre duhovnicesti sta in cata dragoste am pus in cadoul pe care dorim sa-l daruim. Cadourile au puterea sa ne lege, sa faca o relatie durabila.

Gourmetgift.ro are misiunea de a transforma dorintele oamenilor in realitate. A darui face parte din substanta convietuirii. A refuza sa faci un cadou, inseamna a pleda pentru singuratate. Ori Craciunul ne cheama la comuniune. Ne graieste tainic ca trebuie sa fim atenti la ceilalti si sa iesim in intampinarea lor cu un dar.

Faptul ca Dumnezeu ne daruieste o multime de daruri pe care nu le meritam, este semnul chemarii noastre la a deveni mai buni si mai sensibili fata de cei din jurul nostru. Asadar, sa petrecem sarbatoarea Craciunului in comuniune, in dragoste unii fata de altii.

 

Pe aceeaşi temă

26 Noiembrie 2018

Vizualizari: 597

Voteaza:

Craciunul este sarbatoarea cadourilor 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

cadouri de craciun

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE