Meseria de Sfant

 

        Era o vreme cand sfintii umblau pe pamant, laolalta cu oamenii. Sfantul Petru avea cheile raiului prinse la sold, Sfanta Vineri ajuta pe toata lumea care postea si facea fapte bune, iar SfantuI Stelian ii ocrotea pe toti copiii, ca si Vladica Nicolae. Ei, ce vremuri! Astazi cu totii, mari si mici, ne rugam acestor sfinti, uitand poate adesea ca au fost si ei oameni. Asa, ca noi si ca voi, dragi copii.


Nu pot sa nu ma gandesc si sa sper ca si dintre voi, dragii nostri, unii vor ajunge sfinti. Si asta chiar daca nu e o meserie bine platita, cativa dintre voi cu siguranta ca o veti face. lar la intrebarea pe care v-o pun cei mari: ,,Ce vrei sa te faci cand vei creste?", sunt convins ca macar cativa veti raspunde: ,,Eu vreau sa ma fac Sfant al lui Dumnezeu!".


Revista pe care o aveti in fata este pentru copii si bunici, pentru dascalii de religie, dar si pentru parinti. Cititi-o si haideti s-o scriem impreuna, cat mai repede, incepand cu numarul urmator! Si, vorba cuiva: ,,Sa ne vedem in Rai !".

                                                                                                        Razvan BUCUROIU