Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Madalina Manole a plecat la Domnul ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10107)

costache marilena 15.07.2010 16:20:45

Citat:

În prealabil postat de foryou (Post 269356)
Fiecare om pe lumea asta are dreptul la o opinie.
Nu trebuie sa fiti de acord cu mine. Nu asta era menirea post-ului meu. Spun doar ca noi oamenii avem tendinta de a pune etichete foarte repede, de a jigni foarte usor...
Domnul Dumnezeu e bun si iertator si ma rog pentru iertarea pacatelor ei

Dumnezeu sa ne ajute pe noi toti, sa nu ajungem la deznadejde.
Pace si spor duhovnicesc, va doresc!

Florin-Ionut 15.07.2010 16:20:52

S-a gandit cineva sa o treaca intr-un sarindar? Sa fie pomenita macar la 40 de Liturghii.

Dumitru73 15.07.2010 16:28:21

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 269361)
S-a gandit cineva sa o treaca intr-un sarindar? Sa fie pomenita macar la 40 de Liturghii.

Nu stii ca sinucigasii nu pot fi pomeniti a liturghie?

Florin-Ionut 15.07.2010 16:51:25

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 269365)
Nu stii ca sinucigasii nu pot fi pomeniti a liturghie?

Nu am citit ziarele [demult], deci nu cunosc detaliile. Raman sceptic insa la informatia asta care apare ca un text pe ecranul OTv.

Oricum, e bine de stiut ca daca cineva se sinucide, poate fi pomenit indirect la Liturghie trecand in pomelnic o ruda decedata si scriind la sfarsit "cu tot neamul lor cel adormit".

CalmDown 15.07.2010 17:00:59

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 269375)
Oricum, e bine de stiut ca daca cineva se sinucide, poate fi pomenit indirect la Liturghie trecand in pomelnic o ruda decedata si scriind la sfarsit "cu tot neamul lor cel adormit".

Doamne iartă-mă, dar dvs. credeți că Iisus Hristos este Fiscul Statului pe care-l eludezi cu evaziunea fiscală? Iisus Hristos e "fraierul" dvs.? Doamne, ce grozăvie: e bine de stiut ca daca cineva se sinucide, poate fi pomenit indirect la Liturghie trecand in pomelnic o ruda decedata si scriind la sfarsit "cu tot neamul lor cel adormit".".
Dumnezeu să ne ierte, domnul meu, că ticăloșiți mai putem fi, mai ales eu.

Dragul meu, domn, respectați-vă semnătura: "Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; iar cu oamenii cei care fac fărădelege nu mă voi însoți cu aleșii lor. " (Psalmul 140, 4)

Iertare și Doamne ajută!

andreicozia 15.07.2010 17:04:24

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 269280)
Daca D-zeul crestin e cel adevarat.

Este, insa mai sunt si altii. Hristos a fost cu respect pentru credinta curata si aducatoare de salvare a vecinilor samarineni pe care i-a vizitat...asa ca sa nu ne mai consideram noi unici
Sa fim cu respect pentru toti si toate( asta nu este pentru ai2 ci pentru altii)

AmadeusBv39 15.07.2010 17:12:21

Madalina va trai vesnic

1-43 de ani.2-implinita in viata atat pe plan profesional cat si familial.3-dupa ani de tratamente ptr a ramane insarcinata..in apogeul vietii, madalina se sinucide????????????????exclus.este o crima acoperita prin sinucidere...acum va incanta ingerii cu glasul ei.dumnezeu sa o ierte si sa aiba grija de ea sus in imparatia lui.

CalmDown 15.07.2010 17:14:18

Citat:

În prealabil postat de costache marilena (Post 269326)
AMIN, AMIN, AMIN! Adevarat si corect. Te sustin cu toata admiratia! (desi, sunt sigura ca nu ai nevoie de a mea sustinere). Bine le mai zici. Si bune de bagat la cap!

Vă mulțumesc, dar să nu ne smintim, vă rog din suflet. Și în nici un caz, nu sunt de toată admirația (câte păcate pot avea și eu, nevrednic fiind!), sunt pe calea lui Hristos și mi-e dragă calea Sa, atâta tot.

Doamne ajută!

CalmDown 15.07.2010 17:20:26

Citat:

În prealabil postat de AmadeusBv39 (Post 269379)
1-43 de ani.2-implinita in viata atat pe plan profesional cat si familial.3-dupa ani de tratamente ptr a ramane insarcinata..in apogeul vietii, madalina se sinucide????????????????exclus.este o crima acoperita prin sinucidere...acum va incanta ingerii cu glasul ei.dumnezeu sa o ierte si sa aiba grija de ea sus in imparatia lui.

Sincer să fiu, în sinea mea, am preferat de mult să fie așa! Am ținut la ea așa cum poate ține un om la un artist, care i-a însoțit adolescența și tinerețea timpurie.

Doamne ajută!

Dumitru73 15.07.2010 18:11:41

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 269375)
Nu am citit ziarele [demult], deci nu cunosc detaliile. Raman sceptic insa la informatia asta care apare ca un text pe ecranul OTv.

OTV, ne-OTV ... asta e ortodoxia

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:57:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.