![]() |
Citat:
Am stilul meu, mai dur...asta este. Si Bartolomeu Anania a facut box la tinerete, nu? (scrie in biografia lui) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Eu nu zic ca e rau sa ai un duhovnic dar sa crezi ca el poate tine ceva pe pamant si in cer deja mi se pare cam aiurea, pentru ca un Preot nu este Apostol ci doar un om care este mai scolit in aceste invataturi Biblice, iar daca exista un Preot cu acele calitati pe care le aveau Apostolii nu cred ca lam vedea propavaduind intrun singur loc si sigur nu ar incerca sa tina ceva pe pamant si in cer pentru ca ei au venit sa ajute lumea.
Dar cei care au gasit drumul spre DUMNEZEU din afara Bisericii si fara ajutorul Bisericii ce credeti au sanse sa mearga pe drumul cel bun??????? |
Citat:
Nu e cazul, preotia este harica. Si sunt sigur ca tu stii asta, dar nu vrei sa accepti. |
Citat:
|
Mergand la biserica il slavesti pe Dumnezeu. Acolo Il gasesti cel mai bine pe Dumnezeu.:)
|
Mam nascut in Romania si sant botezat Ortodox si merg in fiecare Duminica la Biserica Ortodoxa,nu sant neoprotestant.
Templul LUI DUMNEZEU, nu sant niste cladiri care la o suflare se pot spulbera, ci sufletul omului care nu poate fi muritor el este vesnic. Daca un Preot sfinteste o inchisoare ia devine curata si Harul LUi DUMNEZEU va salaslui in acea cladire sau in sufletele acelor oameni??????? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:17:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.