![]() |
Citat:
Hai sa nu aruncam lucrurile spre general. O discutie ispititoare eu zic ca are ceva foarte personal si aici si aiurea! Iar cu darurile... sa-i dea Domnul sanatate fratelui Adrian! |
Doriana
Punctul 12 este CORECT ! Oricum tu ești un om cu mult bun simț și nu ai treabă cu acest punct din regulament ! Denigrarea credinței ORTODOXE duce automat la excludere , la banare , căci nu vi ( nu vorbesc de tine ! ! ! ) aici să hulești credința ORTODOXĂ , să smintești și să tulburi într un fel sau altul pe cei majoritari Ortodocși . Pentru cei de altă credință și atei au fost create de administrație , topice speciale , inclusiv cel de față "Generalități". Este arhisuficient ! Doamne ajută !+
|
Citat:
Deci, hai sa nu gandim simplist. Citat:
Cristi, merci. Dar sa stii ca, atat timp cat regulamentul nu imi interzice, tot am sa mai intru si pe topicele ortodoxe; mai ales daca am intrebari si nelemuriri. Nu voi intreba despre spovedania on-line [de ex] pe "Secte si culte"... :6: |
Chiar imi pare rau ca Scotianul nu mai apare pe forum. Era unul dintre neoprotestantii dragi sufletului meu, un om cu bun simt si care a venit pe acest forum sa inteleaga ceva anume (ceea ce cred ca s-a si intamplat: a inteles!).
Miss you, Scotianule. Sper sa mai vorbim prin email.... God bless you |
Citat:
1.Ai venit sa convertesti ce poti(nu cred in varianta asta,dar am scris-o) 2.Ai venit fiindca simti ca ai nevoie de ortodoxie si nu de "alta confesiune" 3.Ai venit sa ne/ti demonstrezi ca si Ortodoxia si Alta Confesiune sunt in regula. Daca ai venit pentru varianta a doua,esti bine-venita si iti doresc sa sa-ti gasesti linistea. Daca ai venit pentru variantele 1,3 ,din punctul meu de vedere nu esti bine-venita. |
Citat:
Ce voiam sa spun e ca nu conteaza cu ce scop vin eu aici [sau altul], ci ce scop are Dumnezeu. Omul poate vine sa se certe, sau sa arate ce stie, sau sa faca prozelitism...tot ce e posibil...insa Dumnezeu ii poate schimba inima folosindu-se de lumina pe care o raspandesti tu si fratii tai. De aceea grija crestinului este sa raspandeasca lumina, caci nu se stie niciodata cine va avea nevoie de ea. Daca tot m-ai intrebat, recunosc ca nu ma incadrez la niciunul din punctele 1-3. Eu nu gandesc atat de complicat. Am venit aici ca asa a vrut Dumnezeu. |
Citat:
|
ok
lasati oamenii sa fie liberi, si sa spuna ce gandesc !!!
chiar si ateii sa fie bineveniti ,chiar si sectantii,sau musulmanii ! orice discutie contradictorie,ar trebui sa se ridice la un nivel al inaltimii argumentelor si nu al vorbariei flecare, fara de sens ! insa ceea ce am vazut ca se intampla uneori, cu unii useri de pe aici, e ca se simt jigniti cand vine ateul,sau sectantul,deoarece ei se simt subminati de argumentele aluilalt,la nivelul credintei lor personale,aratandu-se astfel slaba lor consistenta de credinta,si subrezenia convingerilor lor ! pai ce crestini ortodoxi am mai fi noi,daca valul dur al argumentelor oricarui prizarit de ateu sau de sectant ne-ar darama sau subrezi, de n-am mai sti pe unde sa ne ascundem ofuscati si jigniti din calea lui ?! -hai sa ne ascundem deci, adica sa-i alungam pe toti astia, diferitii,ca ne prea dau in cap cu argumentele lor, iara noi, suntem prea saramani,si nu le stim replica, de sa-i convingem,pana la urma ca se inseala ! |
Citat:
|
Citat:
Pai Arsenie Boca de ce s-a mai chinuit sa-i intareasca pe altii?El era mantuit si inzestrat de Dumnezeu,de ce i-ar mai fi pasat si de cei slabi? Ortocsii trebuie protejati ca nu toti stiu/stim multe. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:45:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.