![]() |
Alin, nu cred ca noi aici pe forum cunoastem toate detaliile acestei povesti.
Cred ca mama Ioanei are o perceptie mai aproape de realitate. |
Citat:
Apropo Ioana, poate mi-a scapat. L-a invitat vreodata acasa? A stat de vorba cu el? |
Citat:
Oricum ar fi, in locul Ioanei i-as multumi mamei pentru rugaciunile si pomelnicele in vederea casatoriei ei, ...sau daca nu i-as multumi, atunci macar as astepta sa vad cum evolueaza lucrurile/relatia cu prietenul...dar si cu ea. Mie mi-ar place sa cred ca mama ei nu e chiar atat de malefica pe cat e de portretizata, si ca doar s-a speriat ca orice mama de decizia fetei de a se casatori cu un barbat cu antecedente...si se roaga( asa cum e si indicat sa faca orice mama) lui Dumnezeu sa ii ajute pe toti sa procedeze asa cum e mai bine pentru fiecare. :1: |
Citat:
Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el. |
Citat:
Nu prea inteleg ce relevanta ar avea numarul intrebarilor, de moment ce ele sunt adresate tocmai pentru a afla raspunsuri...in timp ce altii le-or fi primit fara sa mai fie nevoie sa intrebe.:3: |
Citat:
Dupa ce le-amspus de trecut a inceput scandalul. De aici incolo nu a mai vrut sa vorbeasca cu el. |
Ioana,
asa ma gandeam si eu. Andrusca, Mirela, sper ca v-ati lamurit, macar acum. |
Iertare ca intervin din nou, si scuze ca poate sunt prea directa.
Intr-o casatorie, e recomandabil ca macar unul sa fie stabil din toate punctele de vedere. Un barbat care cedeaza nervos dupa 2 ani de casnicie si il lasa nevasta, nu cred ca e recomandabil pentru inca o casatorie, cu o persoana care si ea face vizite la psiholog. Cred ca asta este ceea ce o preocupa pe mama Ioanei, nu orgoliul ei personal. |
Citat:
|
Citat:
De ce problema trebuie privita unilateral? Nimeni nu e "stabil din toate punctele de vedere" sau ma rog, nu stiu ce intelegi tu prin treaba asta dar in mod evident, cred, nimeni nu e perfect si gata "din toate punctele de vedere" sa-l duca nonstop neconditionat in spate pe celalalt. Ideea, e alta, oamenii sa se sprijine, sa se completeze, etc. Citat:
Mama ei nu e asa sofisticata ca tine, ea gandeste simplu: "ce o sa zica lumea, daca..". Adica gura lumii este sistemul ei de valori in chestiunea asta. Sa ma corecteze Ioana daca gresesc. |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 22:34:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.