![]() |
Mi-am promis mie ca nu mai raspund pe acest topic, dar nu ma pot abtine. Da odin, imi cer scuze, nu ai afirmat pe nicaieri cat de bun crestin esti si deci nu am ce sa iti reprosez pentru replicile acide pe care mi le dai atat mie cat si celorlalti, este problema ta.
Dar iti propun totusi sa dam dovada de maturitate si sa incetam discutia, macar din respect pentru ceilalti care se simt jigniti de ceea ce scriem. De acord? |
Alexandr_Bazil sincer iti spun ca eu fara Hristos nici sa gandesc nu pot. Dar e de apreciat perseverenta cu care intri pe acest forum. Poate e nevoia sa-ti demonstrezi capacitatile intelectuale in fata credinciosilor, poate o faci din grija pentru noi, dar un lucru tot e sigur: ori noi devenim destepti si destupati la minte ca tine, ori tu te prostesti ca noi. Grea sarcina ti-ai asumat, a unui adevarat lider.
Eu m-as fi reconfortat pe un forum ateist ... o fi asa ceva? M-as fi scaldat in lumina cunostintei si a "ratiunii". Trebuie sa fie un chin pentru tine pana la urma ca ne suferi zi de zi. Dar persevereaza, din doua una, ai grija sa nu te molipsesti. Credinta cica se transmite misterios pe cai inexplicabile la inima omului. Iti poti inchipui? Sa gandesti cu inima? E aiurea pentru un ateu !!! Tema de gandire si pentru tine "luminatule". A te crede mai destept ca milioane si milioane de suflete pe pamantul asta dovedeste complexe de personalitate. Liviu |
Hmm... mai are rost sa existe topicul? Mi se pare ca nu mai are nimeni de spus ceva pe tema. Cred ca ar trebui sa se faca un topic unde userii sa se ia la pumni(verbal). Colors...acum sincer...unde am spus ca sunt mai destept decat milioane si milioane de suflete? Nicaieri. Unde am spus ca sunt ateu? Unde am spus ca sunt "luminat"? Unde am spus ca vreau sa demonstrez ce capacitati intelectuale? Am spus undeva ca vreau sa prezint un adevar sau altul cuiva? Ce sarcina de lider mi-am asumat? Nu mai specula. Si nu te teme...nu cred ca ne molipsim aici unul de la celalalt de vreo credinta sau necredinta :P.
|
Cam multe intrebari disjustificative pentru o persoana care a spus! Da a spus, acolo si-acolo, si-acolo... :D Baziliderule :rolleyes: :D:D Oricum Colors itzi zice foarte bine ca ar fi cazul sa te mai plimbi si pe alte forumuri, un pic de curatzenie nu strica, mai iesi in parc, te mai dai cu bicicleta... :D
|
cu alte cuvinte, crestinescul "du-te si te plimba"...
|
Cate zambete in mesajul lui ovidiu.
Repet intrebarea de mai devreme: mai vrea cineva sa mai spuna ceva relevant? |
Citat:
|
Raspuns la...? :dontgetit::dontgetit::dontgetit:
|
La intrebarea ta de mai sus... `mai vrea cineva sa mai spuna ceva relevant?`
|
aha...deci...topicul e inchis momentan... ???
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:53:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.