![]() |
mai, ce legatura are invatatura despre chakre cu sfanta Ortodoxie??!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Femeie, crede-Ma ca vine ceasul cand nici pe muntele acesta, nici in Ierusalim nu va veti inchina Tatalui… Dar vine ceasul si acum este, cand adevaratii inchinatori se vor inchina Tatalui in duh si adevar, ca astfel sunt inchinatorii pe care Tatal ii cauta. Duh este Dumnezeu, si cei ce I se inchina trebuie ca in duh si in adevar sa I se inchine (Ioan 4, 21-24).Te rog , draga Maria , sa citesti predica Sfantului Luca al Crimeei , si ai sa intelgi , daca ai timp si rabdare , de ce am facut trimiterea respectiva la cele postate de tine ! http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...i-samarinence/ Doamne ajuta ! |
Hmmm... Cu cateva luni in urma am avut grija de o batrana in Austria. 80 de ani, supraponderala.. deznadajduita dupa moartea sotului. Fiul acesteia a invatat-o sa faca un "exercitiu" cu mainile si sa repete "da pot" ( sa merg). Acesta fiind febletea ei, il asculta si se ambitiona. I-am spus ca asta-i un fel de "chakra" ( despre care numai de pe acest forum am auzit :D ).. iar batranei i-am spus ca asta nu-i placut lui Dumnezeu ( ma rog, atat i-am putut spune datorita cunostintelor mele infime de germana). Regret ca nu am putut sa-i vorbesc despre Ortodoxie sau macar sa-i readuccredita in Dumnezeu :(
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:27:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.