![]() |
Citat:
|
Oare care-i fenomenul de (aproape) la fiecare început de an ne năpădesc sectarii? :39:
|
Poate cum se schimba anul, cauta si ei o schimbare... :)
|
Citat:
19. Iar faptele trupului sunt cunoscute, și ele sunt: adulter, desfrânare, necurăție, destrăbălare, 20. Închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri, 21. Pizmuiri, ucideri, beții, chefuri și cele asemenea acestora, pe care vi le spun dinainte, precum dinainte v-am și spus, că cei ce fac unele ca acestea nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. Galateni cap.5 |
Citat:
|
Citat:
Fiind rupti de Biserica, nu au harul si darurile Duhului Sfant. Mai mult, ca propovaduitori ai ratacirii nu este exclus ca cel putin unii dintre ei sa se afle sub influenta duhurilor rele. Penticostalii de la noi au aparente relativ ok, dar sa vezi pe aia din occident unde au ajuns.. Nu cred ca un crestin ar trebui sa se dea in vant dupa prorocii. Dumnezeu ii da personal raspunsurile de care are nevoie pentru viata lui duhovniceasca daca le cauta cu pocainta si o inima deschisa. Aveam pe aici un fost penticostal, putea sa-ti povesteasca mai mult despre falsi lor proroci la care se duceau oameni gramada. Acum esti in Romania sau......? Nu exista pe acolo o biserica ortodoxa unde sa poti ajunge? |
Citat:
Toti se ascund dupa Biblie, intrebarea care poti sa ti-o pui ar fi: care e legatura lor cu inceputurile crestinismului? Unde erau inaintasii lor acum 300 ani sau 500 sau 1000 sau 1500 in istoria crestinismului? Nicaieri. |
Citat:
Pana la botez traiesc altfel ? |
Citat:
O fi valabil pt cei care au numai botezul. Dar de unde stii ca ei nu urasc ,de unde stii ce e in sufletul lor ? Iti apreciez delicatetea sufleteasca de a vedea numai binele in sufletul oamenilor ,fie ei si sectanti. Pe de alta parte eu nu m-as obosi sa fac atatea comparatii ci mai degraba as cauta mantuirea pe care nu o gasesti la sectanti ,ei neavand taina sfintei spovedanii cand Hristos sta tainic langa penitent si ii iarta greselile marturisite la preot. |
Am cunoscut si eu neoprotestanti care la adunare erau lapte si miere, in special fata de straini, dar in afara..nu ti-ai fi dorit sa le fii prieten.
Sunt si altii care sunt oameni in toate situatiile dar asta cred ca tine mai degraba de temperament, caracter, educatie, nu de religia lor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:33:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.