![]() |
Citat:
|
Citat:
Doamne, Dumnezeule Sfant... ... ai mila Sfintilor ai lui Dumnezeu, doctori fara de arginti, Pantelimon si Ermolae, Samson si Diomid, Fotie si Anichit, Talaleu si Trifon, Chir si Ioan, Cosma si Damian, sfintilor Efrem cel Nou, Nectarie, Partenie de Lampsakos, Spiridon al Trimitundei si toti sfintii, rugati pe Hristos Dumnezeu sa se milostiveasca de acest suflet suferind Maica Domnului sa te ocroteasca, Maria, pe tine, copilul tau, familia ta, si sa aiba mila de mama ta! Paraclisul Sf. Efrem cel Nou din Nea Makri, grabnic ajutator http://www.crestinortodox.ro/rugaciu...ou-135981.html |
Citat:
|
Maria, ma gandesc ca in spitalul unde e in prezent internata mama ta, slujeste si vreun preot. Daca n-ai vorbit inca cu el, incearca sa iei legatura, sa-i spui toata situatia si sa-l rogi sa te ajute atat cu rugaciunea, sf. maslu si ce mai stie el, dar in acelasi timp, sa-ti recomande pe cineva de la asistenta sociala din cadrul episcopiei, arhiepiscopiei de care apartii si sa vezi ce asezaminte sociale, sanatorii, centre pt. bolnavi psihici exista, fie pe langa manastiri, fie pe langa parohii.
Daca cele din zona ta, te depasesc financiar, nu se poate sa nu fie si alte variante mai ieftine, eventual in alte episcopii, in judete pe unde mai aveti rude, desi, parerea mea, e ca mama ta are nevoie cel mai mult de iubire si afectiune si de apropiere din partea cuiva care tine la ea, chiar in starea in care e. (asta, daca n-ai incercat deja si varianta cu alte judete, oriunde in tara) Maica Domnului cu tine! |
Citat:
Multumesc pentru sustinere si sfaturi. |
Citat:
Părintele tău duhovnic ce te sfătuiește, ce soluții ți-a dat? Care este reacția mamei tale față de lucruri sfinte, față de icoane? |
Citat:
Mama uneori merge la biserica si se roaga insa desi e ortodoxa prefera bisericile catolice, spune ca acolo ii place mai mult. S-a si impartasit la catolici si daca incerc vreodata sa-i spun ca nu trebuie sa faca asta spune ca astea-s prostii. A purtat multa vreme o cruciulita sfintita insa acum nu mai vrea sa poarte. De mers la biserica acolo unde este nu poate merge ptr ca inca nu se deplaseaza singura bine (are ameteli si cade din picioare), am scris la inceput ca a fost operata la picior recent si inca nu s-a refacut. Si oricum, spune ca nu vrea, ca-i e suficient faptul ca aude slujba pe geam. |
Concluzia, din tot ce s-a discutat pe topic, e limpede: nu se poate.
Unii oameni sunt specialiști/experți în a demonstra că nu se poate. Puterea lor de a aduna argumente sterile este uluitoare. Iată, deci, că se poate! |
Sa se poata, ce, pana la urma?
Ca asta e marea intrebare de fapt. |
Citat:
M-au sunat de la spitalul unde e mama. Joi trebuie sa ma duc s-o iau. Nu intereseaza pe nimeni ca n-am cu ce sa ma duc s-o iau, ca am sau n-am bani de drum, ca nu am unde s-o duc si cum sa ma ocup de ea. Voi vorbiti, despre ce... nu inteleg, iar eu sunt disperata. Copilul imi doarme, cu sotul m-am certat grav ptr ca l-am rugat sa apeleze la parintii lui s-o ia macar o vreme la ei dar nici nu vrea sa auda, spune ca nu le poate cere asa ceva si da din umeri cand il intreb ce facem. Ca sa ne mai invoim iarasi o zi de la birou amandoi sa mergem joi acolo s-o luam pe mama o sa avem probleme si riscam sa ne pierdem serviciul amandoi. Pe cine intereseaza toate astea? Pe nimeni! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:06:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.