![]() |
RD, incearca sa ne intelegi si tu, caci noi ne-am batut capul cu a gasi o solutie pentru tine. Noi credem in Dumnezeu si stim ca a I te impotrivi inseamna a comite pacatul, care e cauza caderilor noastre. Ori noi vrem sa ne sfintim si sa ne mantuim. Idealul acesta al nostru tie nu-ti spune nimic. Dumnezeu nu-ti spune nimic, Legea nu-ti spune nimic. Nu prea vad ce avem comun. Asta nu inseamna ca te dispretuim ca om. Incearca sa intelegi si tu, ca nu omul ci faptele lui trebuiesc condamnate. Cum omul se identifica cu faptele lui, iar faptele sunt roadele vietii lui, e greu sa facem o diferentiere. Dar noi nu suntem faptele noastre; ele ne caracterizeaza nu ni se substituie. Astfel vei intelege ca nu te urasc.
|
lasati baiatul inpace si eventual dc va deranjeaza nu-i mai raspundeti .poate ca nu e saa convins de ideile lui cum vrea sa para si de aceea asteapta sa vada cum si de ce e contrazis,Este si asta o maniera de a se elucida.
|
baitasu rd se simte bine printre ortodocsii lipsiti de educatie civica, lasa-ti-l sa stea . el cauta ceva, dar nu stie inca bine ce, in orice caz, ceva legat de Dumnezeu. mare lucru daca peste ani nu se va schimba si va deveni un bun crestin.
daca posteaza la forumul ortodox si uneori poate isi neglijeaza nevasta(sau sotul, ca inca nu stim daca baitasul nostru e activ sau pasiv) si acela se simte poate frustrat si-i face scene, inseamna ca Dumnezeu il cheama. da, dupa cum au spus si altii, putea posta bine mersi la forumuri gen vanatorul si pescarul , dar daca vine mereu la ortodocsi o fi si el vreun saul care inca nu a devenit pavel, sa avem rabdare cu el. |
Citat:
rd, imi cer iertare pentru atitudinea mea fata de tine. Asta este, mandria m-a facut sa te "arat cu degetul" de multe ori si imi pare rau pentru asta. Dupa ce am citit ce a postat Irina-elena, m-am gandit ca este o mica sansa sa fie si cum a spus ea, sper si as vrea sa fie asa...:) |
primul pas spre vindecare este acela de a accepta/ consientiza ca esti bolnav
|
calator cei care fac perversiuni sexuale,heterosexualii sunt neaparat bolnavi?nici homosexualii nu sunt neaparat bolnavi,ei trebuie sa se detaseze de pacatul lor,nu este neaparat o boala,nu am citit nicaieri ca homosexualitatea este o boala este un comportament deviant,asa cum e zoofilia,pedofilia..homosexualitatea nu este un diagnostic
|
am vrut sa spun doar ca in general faci o schimbare doar cand crezi ca ceea ce faci nu este bine
|
Citat:
|
orice pacat e o boala a trupului si a sufletului ca ele sint legate unul de altul si vor merge impreuna la judecata.
|
???urat pacatul acesta la dumnezeu,dar Dumnezeu e bun si iarta,nescrise sunt legile Lui cele adevarate.Iertati-ma ca eu am vorbit mai mult cu sufletul gandindu-ma la cei pe care i-am cunoscut si sunt asa.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:03:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.