krabu |
16.06.2007 16:48:29 |
Sunt prea tanar pentru a ma baga si eu in seama. Totusi la maniera generala cred ca pot ajuta si eu putin.
1. Exista viata de apoi si sotia credincioasa mantuieste sotul necredincios. Adica tu, Lilia si cu sotul tau sunteti un trup. Tu esti mai implinita iar el nu, "trupul" vostru este sanatos la tine iar la el beteag. Insa! Insa in viata de apoi ori va mantuiti amandoi ori nu. Si sa stii ca acolo el si cu tine nu veti mai fi betegi. El va sti atunci. Te va cunoaste. Tu vei straluci. El va straluci si el, dar numai cu ajutoul stralucirii tale. Fara tine ar fi intunecat. Se pare ca femeia duce greul. Ea il creste si pe copil ia il mantuieste si pe barbat.
2. Cand nu stii ce sa faci, urmaza`ti constiinta. Nu te lua dupa parerile noastre ale forumistilor. Tot ceea ce este aici este un fel de carnaval.
3. Trebuie sa iti cauti un duhovnic cu care sa vorbesti despre acest lucru. Tu ai parte acum de un atac. Sotul tau, cum spuneam mai sus este beteag, este calarit de un duh de betie. Datorita neplacerilor aduse de acest duh in familia ta acum tu esti atacata de alt duh. Adulter. Sa stii ca este foarte greu sa faci fata singura la aceasta batalie. Acum este post. Batalia este mai mare. Te rog sa nu faci nimic pana dupa post. Du`te si vorbeste cu un preot. La o manastire. Sa stii ca dracul fuge de cruce si rugaciune. DAR! Trebuie sa`l vezi (simti) si sa te rogi ca sa nu fii biruita. Nu trebuie sa te rogi ca sa alegi bine (ramai sau incerci sa vezi cum e)! Te rogi sa nu fii ispitita. Te rogi sa nu cazi.
4. Casatoria este o taina. Nu o lasa. Ea te mantuie.
5. Adulterul este un pacat. In trecut se lasa cu sange! Desi este bagatelizat el este un pacat. Ia gandestete cum ar fi o viata in care familia nu ar mai exista. Ti`ar placea sa`ti vezi copilul intr`o asa lume?
6. Asculta ce spune mama ta. Viata este grea. Nu inseamna ca vei merge spre bine. Consecinta pacatului va fi o viata cu mult, mult mai grea decat ai tu acum. Cei ce spun ca trebuie sa lasi sunt oameni in general necasatoriti, fara copii, fara responsabilitati. Ei nu stiu privirea copilului catre mama. Ei vorbesc doar prin egosimul lor. Daca mama ta il lasa pe tatal tau? Daca bunica ta il lasa pe bunicul tau?
7. Pana in acest moment, desi vrajmasul iti picteaza viata ca un esec, tu de fapt nu ai esuat . Esti la carma unei corabii in furtuna. Dar nu ai esuat! Vrajmasul va bate din toate partile. Dar nu ai esuat! Pana nu trece furtuna nu te duce spre liman, pentru ca asta va fi o esuare sigura in stancile de sub apa pe care nu le vezi!!! Stai pana trece si apoi cand iese soarele vei vedea unde duci barca voastra.
Doamne ajuta!
|