![]() |
Nu mă victimez,dar la fel ca aici,unde sunt cam singurul "neomarxist" într-o foarte ecumenică ortodoxie cu veșnice călătorii în tot felul de idei, erezii și spiritualități...
Plus recenta lupta împotriva fascismului suveranist,cu această "victorie" incertă a "sistemului"... Fac o retragere strategică:)) |
Citat:
S-A ÎNTORS MILIȚIA: Publicistul Iulian Capsali luat pe sus la Secție pentru activitatea de pe Facebook la 35 de ani de când a luptat în stradă contra comunismului VIDEO. OPERAȚIUNI similare în întreaga țară. NU VĂ FIE FRICĂ! AVERTISMENT: OPRIȚI ABUZURILE! Incitările ”influensărilor” la ură și la uciderea lui Călin Georgescu și a soției sale pe care Poliția, Jandarmeria și Parchetul se fac că nu le văd. În schimb, la perchezițiile ultra-mediatizate au fost găsite... ”cămăși verzi automate”. FOTO Sper să meargă cu toții la CEDO, deja e un abuz de forță al statului, plus că unele s-au și mediatizat le-a venit presa în poarta casei sau la locuință s-au încălcat și legi care țin de gdpr. |
Iar mă atragi in dispute…..
Mă rezum strict la Constituția României, fără comentarii…. “ARTICOLUL 8: Pluralismul si partidele politice” “(2) Partidele politice se constituie si îsi desfasoara activitatea în conditiile legii. Ele contribuie la definirea si la exprimarea vointei politice a cetatenilor, respectând suveranitatea nationala, integritatea teritoriala, ordinea de drept si principiile democratiei.” “ARTICOLUL 40: Dreptul de asociere” “(2) Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militeaza împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei României sunt neconstitutionale.” “(4) Asociatiile cu caracter secret sunt interzise.” *ARTICOLUL 54: Fidelitatea fata de tara” “(1) Fidelitatea fata de tara este sacra.” “ARTICOLUL 30: Libertatea de exprimare” “(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, îndemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.” “ARTICOLUL 1: Statul român” (5) În România, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie. Plus…Cireașa de pe tortul constituțional ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 31 din 13 martie 2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii Art. 1 (1) Se interzice organizațiilor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob, promovarea ideilor, concepțiilor sau doctrinelor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe. (2) Se interzice utilizarea în public a simbolurilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe. (3) Se interzice promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii, precum și faptele de genocid, crime de război și crime contra umanității. Art. 2 În sensul prezentei ordonanțe de urgență, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles: a) prin organizație cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob se înțelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, structurat sau nestructurat, care desfășoară activități de natura celor prevăzute la art. 1 alin. (1); b) prin simboluri fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe se înțelege drapele, insigne, uniforme, sloganuri, formule de salut, precum și orice alte asemenea însemne care promovează ideile, concepțiile sau doctrinele prevăzute la art. 1 alin. (1). Art. 3 Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii a simbolurilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, precum și utilizarea acestora în public se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi. Art. 4 Promovarea, în public, a ideilor, concepțiilor sau doctrinelor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani și interzicerea unor drepturi. Art. 5 Negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi. Art. 6 Nu constituie infracțiune faptele prevăzute la art. 3-5, dacă sunt săvârșite în scopul desfășurării unor activități didactice, artistice sau științifice. |
Citat:
Oricum de aici și până la a sălta oameni de prin apartamentele lor cu poliția fiindcă au fost pro Călin Georgescu e cale lungă, pe Șoșoacă nu au luat-o pentru că ea de fapt a pus live-ul de la parastas dar i-a săltat pe alții aici iarăși e suspect ce rol joacă ea. Abuzul ăsta îmi aduce aminte de referendumul de suspendare a lui Traian Băsescu, când umblau procurorii prin Teleorman cu Biblia în mână să-i pună să jure că au votat pe oamenii de la sat care se intimidează când văd biblia. Au zburat din magistratură pentru jegoșenia respectivă câțiva. Tu trebuie să înțelegi că mecanismele statului pot zdrobi pe oricine și de aceea există proceduri, precauții, mai bine să scape 99 de vinovați decât să fie condamnat un vinovat. Vezi că nici pe Al Capone nu l-au luat cu crime ci cu infracțiuni financiare tocmai pt a nu compromite statul de Drept - domnia legii șamd. Dacă aplauzi abuzul de forță s-ar putea să te bucuri și tu într-o zi de statul ticăloșit să vezi ce amuzant e. |
Așa e, Iorest,nu ne interesează nici constituția, nici ordonanțe, nimic.
Statul este corupt,legile făcute de mafioți... Asta reiese din discursul tău. Practic voi vă pregătiți să provocați o anarhie,in vederea instaurării unei dictaturi sub bagheta lui Georgescu și clanului de suveranisti. Și tot insinuezi subtil că " o să văd eu și restul care apărăm Democrația" atunci când ajungeți voi la putere,nu știu ce.... La fel ca ceilalți din clanul tău, îmbătați de promisiunile lui Georgescu. Lupți împotriva statului și a legilor statului,nu lupți împotriva mea. Eu îți arăt strict Constituția și Legile României. Nu le respecți,este strict problema ta și a celor care se opun lor. Aici vorbim de lovitură de stat din partea voastră,nu invers. Noi apărăm statul. PS Am destul de multe opinii în legătură cu actuala situație pe care din păcate nu le pot exprima liber și nici public. Doar unii din cei care mă cunosc le-au sesizat și probabil cei care ne supraveghează pe toți din serviciile secrete, internet etc. Nu este nimic ilegal sau secret sau incriminați, însă sunt anumite convingeri persoanele , simpatii și aspecte uneori contradictorii,care se pot observa și în discursul meu. Însă anumite aspecte foarte intime și personale doar prin "scăpări" de-a lungul timpului au ieșit. Așa că, deocamdată mă rezum la a fi politically correct,de a spune "ce trebuie" și de a gândi în parametri normali și logici. Uneori trebuie sa facem ce trebuie nu ce vrem.. Mai multe,aș spune insă nu ar fi indicat.. Toate la timpul lor |
Citat:
Acuma mă gândesc și când era Dragnea arestat și aruncau unii cu hârtie igienică în mașina lui sau ar fi sărit să-l linșeze ce psihoză se declanșase și el tot zicea ce înseamnă statul cu mașinațiunile din spate din justiție. Las-o așa cu apărat statul de drept, eu nu am comemorat nimic dar acea ordonanță de urgență care e inferioară Constituției poate fi învârtită în orice fel împotriva oricui, e ca un palier care e supus unei interpretări arbitrarii. Tu nu aperi statul, aperi o idee pe care o ai în cap, dacă ar fi să vină rușii în țară cred că te-ai căra primul cu primul avion și ai lătra de la distanță, eu recunosc că nu e bine fiind în buza războiului să inflamezi și mai mult. |
Hai nu fi supărăcios:))
Am adăugat și un PS |
Citat:
Până la urmă nu statul te va salva ci comunitatea de oameni pe care ai clădit-o, dacă aceasta are un ethos moralizator în spatele raportării la aproapele și la Dumnezeu. |
Tu și văzut ce speculații am elaborat "liber" in zona de subiecte religioase?
Fiindcă nu îmi interzice numeni să mă exprim liber în acea zonă. Dezinhibat am fost și sunt mereu in acele segmente de religie și filosofie. Însă politic nu poți fi așa. Plus că aleg să respect Statul Român, alianțele din care face parte și instituțiile sale. Să-mi exprim liber anumite simpatii și convingeri politice care nu sunt in concordanță cu Legile României este o infracțiune. Pentru că și în zona de politic a fel că în celelalte segmente,am opinii destul de.... Adică Suveranistii sunt chiar blânzi și căldicei... Lucrez la chestii fictive, totuși cu aceste idei. Însă, repet, respect Statul și îndemn la asta. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:33:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.