Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Noul Patriarh (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2115)

urzicuta 02.08.2007 23:05:21

:cool:fratilor,dar sensibili mai sunteti cate unii...

urzicuta 02.08.2007 23:08:31

sensibili,oripilati,dezgustati...chiar e cazul?Nimeni nu a judecat pe nimeni,nu a fost pusa in discutie persoana Patriarhului,Dumnezeu sa-l ierte,ca era om ca si noi...

sofiaiuga 03.08.2007 16:23:35

Citat:

În prealabil postat de bm
Topicul se intituleaza Noul Patriarh - cum doriti sa fie si nu cine doriti sa fie!:|

doresc sa aiba MULT HAR DE LA DUMNEZEU,ca atunci toate treburile vor merge bine.

sofiaiuga 03.08.2007 16:25:58

Citat:

În prealabil postat de Laurentiu
Daca este asa eu propun pe P.S Daniil Partosanul episcop de Varset dar nu stiu daca are voie sa candideze.Nu stiu cum e treaba cu Sinodul?

ai 1000 puncte de la mine DRAGULE lAURENTIU.Dar parca e o povara grea aceasta functie in aceste vremuri tulburi ,cind cezarul doreste si cele ce sint ale lui DUMNEZEU.

sofiaiuga 03.08.2007 16:31:56

tinind CONT DE FAPTUL CA CEI MAI MARI DUHOVNICI SI OAMENI DUHOVNICESTI AI ROMANIEI CONSIDERA ECUMENISMUL O PANEREZIE EU DORESC CHIAR FOARTE MULT CA VIITORUL PATRIARH SA FIE SCOLIT LA SCOLILE DIN RASARIT SI NU DIN APUS ,CA UNII CARE SINT MAI SENSIBILIZATI CU SCRIERILE SFINTILOR PARINTI SI DECI MAI SENSIBILI LA ORTODOXIE DECIT CEI SCOLITI IN APUS.

marilena12 05.08.2007 15:59:16

Citat:

În prealabil postat de Cristalin
Citat:

În prealabil postat de urzicuta
altul bigot ,traditionalist convins,cu idei f.conservatoare,rigid si mare mi-ar fi mirarea sa nu aflu din cine stie ce sursa ca este si el mason.

stai linistita ca nu este, iar daca ti se va spune vreodata asta se va face din rea vointa.
am stat prea mult in preajma lui ca sa-mi permit sa te contrazic in tot ce ai spus la adresa lui.Daca as sti ca exista perfectiune pe pamant atunci cu siguranta as spune ca TEOFAN SAVU, MITROPOLITUL OLTENIEI este perfect. Programul sau de canon si rugaciune nu exista sa nu fie facut zilnic terminand cu sf. liturghie iar pt asta se trezeste de la ora 3 dimineata, cand de cele mai multe ori se culca dupa ora 12 datorita problemelor eparhiale pe care le are de rezolvat.
Nu doresc sa-i fac reclama dar daca ajung sa spun tot ce stiu despre acest ierarh cred ca ramaneti inmarmuriti de duhovnicia si calitatea sa umana.

Ai dreptate, si eu l-am privit din umbra sa spunem asa, si in Bucuresti, si mai cu seama acum in Craiova. Este de o smerenie si o blandete rara si nu este rigid sub nici o forma. Este un monah adevarat, are sufletul curat si Dumnezeu va fi cu el intotdeauna! Ar fi un foarte potrivit pastor pentru BOR. Nu am auzit despre el ceva rau vreodata, ceea ce nu se poate spune despre alti ierarhi.

Iustin44 05.08.2007 20:58:57

Si eu as dori pe IPS TEOFAN SAVU, MITROPOLITUL OLTENIEI dar "Toata stapanirea este numai de la Dumnezeu si cine se opune stapanirii, lui Dumnezeu i se opune".(afara de cazul de erezie cum este ecumenismul, pan-erezia sec XX si XXI cum a spus Pr. D. Staniloae. Daca iese IPS Daniel, inseamna ca Dumnezeu ne da un conducator dupa asemanarea majoritatii romanilor care sunt cu ochii indreptati spre castigurile promise de UE, iar noua ne revine datoria de a marturisi adevarul credintei si a demasca erezia. BOR, in acest caz se va scinda in cei ce tin traditiile primite de la Sfintii Parinti si sunt impotriva ecumenismului si ceilalti, ecumenistii. PF Teoctist a imbinat in mod fericit aceste doua tendinte dar i-a spus raspicat Papei Ioan Paul:"Ne bucuram de vizita voastra dar spre unificare nu s-a facut nici un pas." Dumnezeu sa-i lumineze pe cei ce vor vota!

urzicuta 05.08.2007 22:40:18

PS.Ciprian Campineanu , IPS Bartolomeu Anania, IPS Serafim al Germaniei sunt in topul preferintelor sotului meu.iar eu ii impartasesc ideile

cos 05.08.2007 22:54:22

"Daca iese IPS Daniel, inseamna ca Dumnezeu ne da un conducator dupa asemanarea majoritatii romanilor care sunt cu ochii indreptati spre castigurile promise de UE, iar noua ne revine datoria de a marturisi adevarul credintei si a demasca erezia."

Subscriu cu un link: http://eresulcatolic.50webs.com/ipsdaniel.html

Doamne ajuta!

antiecumenism 06.08.2007 10:38:57

http://www.atac-online.ro/dezvaluiri_29/razboiul-crucilor_13207
”Afilierea unor inalti Prelati ortodocsi romani la miscarea ecumenica, si nu numai, respectiv la unele loji masonice ne indreptateste sa ne gandim ca va urma o perioada extrem de dificila pentru Ortodoxia romaneasca in ceea ce priveste calea de urmat. Conform relatarilor jurnalistului Carol Harsan, apropierea unor Episcopi si Mitropoliti ai BOR, a unor membri ai Sfantului Sinod, precum si a unor clerici de rang mediu, la structurile masonice se constituie intr-un eveniment aparte pentru viata spirituala romaneasca de dupa 1989. Dintre personalitatile citate de catre jurnalist mentionam:

1. IPS Pimen Suceveanul (Templier si afiliat la Loja „Fiii coloniei lui Traian“ din nordul Moldovei),
2. IPS Teofan, Mitropolit al Olteniei (in relatie cu Loja „Armonia“ din Craiova),
3. IPS Ambrozie Sinaitul, vicar patriarhal (Loja „Armonia“ din Craiova),
4. IPS Teodosie Tomitanul, fost Snagoveanul, fost Episcop vicar la Mitropolia Bucurestilor (Loja „Ovidius“ din Constanta),
5. IPS Daniel Ciobotea, Mitropolit al Moldovei,
6. IPS Ion Salajeanul, Episcop de Covasna si Harghita
7. IPS Sofronie, Episcop de Gyula (aflat in relatie cu lojele masonice ungare). „

Cam acestia cred ca sunt principalii candidati la functia de Patriarh.Din pacate toti sunt masoni asa ca cred ca vom avea un Patriarh MASON. (DOAMNE FERESTE)

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:54:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.