![]() |
Pai,Ministerul Cultelor nu poate stabili ce este sacru si ce nu.Daca 200000 de persoane spun ca ceva este sacru,nu prea poti,de pe o pozitie oficiala sa ii combati(ipotetic,nu exista atati satanisti in Romania.De exemplu,scientologia este o religie care nu are niciun sens pentru majoritatea populatiei.Ideea ca un lider intergalactic a prins sufletele unor extraterestri acum milioane de ani,si acum acestea se afla in interiorul trupurilor noastre,mie personal......nici de carte SF nu mi se pare buna.Dar daca 5 milioane de oameni spun ca asa se simt ei mai impacati si ajung sa cunoasca misterele lumii,nu prea poti sa ii contrazici,nu?
|
DAR NU MI SE PARE CORECT INTR-O TARA MAJORITAR ORTODOXA SA MAI FIE SI subventionati ,ADICA DIN BANII NOSTRI AI CONTRIBUABILOR ORTODOCSI!!!
|
Inca un pas facut spre S.U.A.,tara unde satanismul e sprijinit de stat,iar crestinismul nu.Iata de ce tot tipam noi pe aici impotriva acestei tari in special...tot raul din lume poarta marca ei,de altfel ea este noua fiara din apocalipsa.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Aceasta intalnire mediatizata a satanistilor imi aduce aminte de declaratia mamei Omida, care intr-un interviu televizat spunea ca avea de mers, pe vremea cand traia, la Constanta pentru o lucrare puternica. Eh, ce nu face omul pentru bani, nu?!?
|
Citat:
|
Incep sa ma intreb ce cauta ateii pe site-ul crestin-ortodox.
Chiar, fratilor, cu ce scop va aflati voi pe acest forum, care nu va reprezinta? ...pentru cultura mea generala. Multumiri anticipate! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:38:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.