Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ATEISMUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2972)

Glamorous_witch 22.01.2008 16:17:10

Pai,Ministerul Cultelor nu poate stabili ce este sacru si ce nu.Daca 200000 de persoane spun ca ceva este sacru,nu prea poti,de pe o pozitie oficiala sa ii combati(ipotetic,nu exista atati satanisti in Romania.De exemplu,scientologia este o religie care nu are niciun sens pentru majoritatea populatiei.Ideea ca un lider intergalactic a prins sufletele unor extraterestri acum milioane de ani,si acum acestea se afla in interiorul trupurilor noastre,mie personal......nici de carte SF nu mi se pare buna.Dar daca 5 milioane de oameni spun ca asa se simt ei mai impacati si ajung sa cunoasca misterele lumii,nu prea poti sa ii contrazici,nu?

sofiaiuga 22.01.2008 18:37:42

DAR NU MI SE PARE CORECT INTR-O TARA MAJORITAR ORTODOXA SA MAI FIE SI subventionati ,ADICA DIN BANII NOSTRI AI CONTRIBUABILOR ORTODOCSI!!!

MARIUS_DANIEL 22.01.2008 18:38:10

Inca un pas facut spre S.U.A.,tara unde satanismul e sprijinit de stat,iar crestinismul nu.Iata de ce tot tipam noi pe aici impotriva acestei tari in special...tot raul din lume poarta marca ei,de altfel ea este noua fiara din apocalipsa.

ancah 22.01.2008 19:44:50

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga
DAR NU MI SE PARE CORECT INTR-O TARA MAJORITAR ORTODOXA SA MAI FIE SI subventionati ,ADICA DIN BANII NOSTRI AI CONTRIBUABILOR ORTODOCSI!!!

Stai linistita, Sofia, ca poate nu mai e mult si crestinii vor fi declarati nebuni, iar ortodoxia o boala de care se moare.

cristiboss56 22.01.2008 20:11:52

Citat:

În prealabil postat de ancah
Citat:

Stai linistita, Sofia, ca poate nu mai e mult si crestinii vor fi declarati nebuni, iar ortodoxia o boala de care se moare.

Anca , spui nu mai e mult ? Ha ! Deja cei far de credinta ne privesc ciudat, ca niste oameni intr o ureche, demodati sau mai stiu eu ce. Se intampla la locurile de munca si chiar in familile noastre.

cristiboss56 22.01.2008 20:12:04

Citat:

În prealabil postat de ancah
Citat:

Anca , spui nu mai e mult ? Ha ! Deja cei far de credinta ne privesc ciudat, ca niste oameni intr o ureche, demodati sau mai stiu eu ce. Se intampla la locurile de munca si chiar in familile noastre.

erzbet 22.01.2008 20:26:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56
In seara asta venind cu metroul de la serviciu, mi-am aruncat privirea pe un ziar al unui calator si stupoare, pe doua pagini era scris cu titlu de glorie, ca satanistii se reunesc la Constanta pentru a se alcatui in religie- cult si biserica. Ministerul Cultelor si-a dat avizul, asteptand cei minim 22000 de sustinatori pe lista, specificandu-se ca daca toate documentele sunt aprobate, acestia chiar au dreptul la subventii de la stat. Ateii ca atei dar iata ca raul insusi cere sa intre in legalitate.

Alta sursa in afara de ce ai citit in ziar exista? Nu vreau sa te contrazic, pentru ca habar nu am daca se reunesc sau nu. Dar mi se pare cam ciudat o intalnire a satanistilor la Constanta, si mediatizata pe deasupra. Si mai ales, daca Ministerul Cultelor si-a dat avizul, inseamna ca religia/cultul respectiv ar trebui sa aiba o baza.(unde biblia lui Lavey iese complet din discutie, daca vorbim de legalitate). Sunt curioasa in ce mod se va imbina satanismul(si aici ma refer la cel traditional) cu legea :rolleyes: de asta mi se pare cam suspect

ancah 22.01.2008 20:35:08

Aceasta intalnire mediatizata a satanistilor imi aduce aminte de declaratia mamei Omida, care intr-un interviu televizat spunea ca avea de mers, pe vremea cand traia, la Constanta pentru o lucrare puternica. Eh, ce nu face omul pentru bani, nu?!?

Chupacabra 22.01.2008 21:53:29

Citat:

NICI MIE NU MI SE PARE CORECT SA DAU DIN BANII MEI BOR-ULUI DESI SUNT ATEU sau sa existe obligatia sa se faca religia la scoala.Din pacate traim intr-o lume nedreapta...

ancah 22.01.2008 22:41:58

Incep sa ma intreb ce cauta ateii pe site-ul crestin-ortodox.
Chiar, fratilor, cu ce scop va aflati voi pe acest forum, care nu va reprezinta?
...pentru cultura mea generala. Multumiri anticipate!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:38:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.