![]() |
Cardinalul Tarcisio Bertone ( Secretarul de Stat al Sf.Scaun)va vizita in perioada urmatoare Republica Belarus unde va intalni atat reprezentantii Bisericii Catolice(romano-catolici si greco-catolici) cat si ai statului si ai ortodoxiei locale.
|
beacs ... :hmmm:
|
Papa a fost invitat sa viziteze Belarus:
http://it.notizie.yahoo.com/rtrs/20080620/tts-bielorussia-papa-invito-ca02f96.html |
Citat:
Daca esti eretic cum sa mai fii drept credincios? Ati modificat Crezul si automat voi v-ati facut eretici si v-ati sortit toti iadului . Imi pare rau frate dar daca nu te intorci stii ce te asteapta . |
Vizita Papei in Belarus ar fi un prim pas probabil spre o vizita in Rusia.
|
PadreCory, sunt foarte multe materiale pe net despre Belarus, Rusia... Nu cred ca este cazul sa plece. In Rusia e mai rece si ar fi pacat sa raceasca. Si ce-i mai rau e ca le poate sufla si altora in fata si astfel, raceala se va raspandi. Dar nu va temeti, puteti lua pe nemancate putina aghiasma.
|
Citat:
PadreCory spune cat poti de mult daca nu tot timpul "Domne Iisuse" si vei afla raspunsul la intrebarile tale. |
In primul rand Papa ar vizita Biserica Catolica din Belarus( Romano-catolica/Greco-Catolica) si ar putea intalni Reprezentantii Bisericii ortodoxe din aceasta tara.
|
|
Padre, daca crezi ca Papa ar putea fi coplesit de puternica influienta a ortodoxiei din Est si ar renunta la ereziile care-l tin in minciuna cred ca te inseli, deoarece ei sunt mult prea blocati in slava desarta. Repet numai evenimente globale majore le-ar putea schimba starea de minciuna in care se afla si asta este scris ca o sa se intimple.
De ce trebuie sa mai astepti, tu ar trebui sa o faci ACUM, ca nu cumva sa-ti pierzi mintuirea, fereasca Dumnezeu! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:22:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.