![]() |
repet : anatema si cu achimovjan si cu vsovi si cu dragomirna ... nu exista mai multe cai de mantuire : numai aceea a sf parinti , care au dat anatemei pe eretici ...
|
Emanuel 2007, cred ca treci printr-o stare de surescitare. Incearca sa o depasesti.
|
repet : anatema si cu adrian si cu vsovi si cu dragomirna si cu achimovjan ... :D
|
Citat:
??? ??? ??? |
Citat:
|
Emanuel 2007, poate maine sau poimaine iti vei reveni, te vei calma si iti vei da seama cat de important este sa nu-i judeci pe ceilalti ci, dimpotriva, sa-i ajuti cu un cuvant bun. Cat despre anatema, sa stii ca nu este o jucarie cu care te joci in nisip. Eu nu m-am suparat pentru anatema, te iert din toata inima si-L rog pe bunul Dumnezeu sa te ierte si El.
Pentru toti participantii la aceasta discutie, daca v-am suparat incercand sa fac pace, va rog sa ma iertati. |
apoi daca anatema nu este o jucarie nu te mai juca tu cu ea , caci eu nu am facut altceva decat sa repet ceea ce au spus sf parinti : anatema ereticilor ... eu nu am judecat pe nimeni ci am dat anatema pe eretici alaturandu-ma astfel sf parinti , caci eu am repetat cuvant cu cuvant ceea ce au spus ei ... nu am sa imi " revin " absolut niciodata ci te dau anatemei in vecii vecilor nesfarsiti ...
|
Citat:
|
:D ... sa fii anatema ...
|
Of, Emanuel, Emanuel, de ce ma consideri eretic?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:11:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.