Ionela13 |
20.12.2010 16:22:37 |
Citat:
În prealabil postat de anatolie
(Post 301843)
nu . iehovisti nu sunt crestini ! Nu cred in Hristos. Nici in Trinitate.(asa mia zis o iehovista , ca nu cred in Trinitate) Aveti mare grija cu asa ceva. Iehovistii , iertatima ca zis , sunt cei mai inselati de diavol.
|
Din contra,martorii cred in Isus si respecta jertfa depusa pentru mantuire.De fapt,in lucrarea lor de predicare,ei incearca sa indeplineasca ceea ce Isus a poruncit:"Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh."(Mat 28:19)."Și pe drum, propovăduiți, și ziceți: "Împărăția cerurilor este aproape!".(Mat10:7)
Cat despre trinitate(daca va documentati),nici Isaac Newton nu credea.În ciuda renumelui ca om de stiinta,el a dedicat foarte mult timp studierii Scripturii.El a spus, "Eu am o credință fundamentală în Biblie,ca fiind Cuvântul lui Dumnezeu, scris de cei care au fost inspirați.Studiez Biblia zilnic."În ochii lui Newton, închinându-ne lui Hristos,ca Dumnezeu era idolatrie,păcat fundamental.Newton a respins, de asemenea, doctrinele ortodoxe ale sufletului nemuritor.Un manuscris trimis la John Locke(filosoful englez), în care el a contestat existența Trinității nu a fost niciodată publicat.
Newton,ca si alti contemporani,se confrunta cu amenințarea unei pedeapse severe,dacă ar fi vorbit deschis despre convingerile sale religioase."Erezia" era o crimă pentru care ar fi pierdut toate bunurile și statutul,sau chiar ar fi fost ucis.
|