În prealabil postat de sovidiu
Desi stimata Va_iubesc m-a dat gata, am sa-i raspund lui Theodor:
Da, este ipocrizenie sa iei viatza unui embrion, si hai sa-ti dau un exemplu real cum un anumit om, avea o tumoare la gamba sau undeva la picior, asha parea, si o avea de mic, o umflatura care nu-l durea nu se intampla cu ea nimic, doar ca era intr-un fel deranjanta, si s-a hotarat, pe vremea cand nu erau ecografe, sa mearga la medic si sa scape de umflatura. Ca atare sa- dus, medicul a zis ca este ceva umflatura ca nu si-a dat seama ce este, sau o fi zis ca este o tumoare desi nu parea, nu stiu exact ce i-a zis medicul dar respectivul a hotarat ca trebuie extirpata, ca n-are rost, si ca i-o fi venit timpul sa scape de ea. Si medicul a taiat, a scos ce era acolo si ce crezi ca era? Un embrion, da, fratele sau inca viu dar intr-o stare de embrion imbatranit, ca avea peste 40-50 de ani, si era un caz foarte ciudat de fratzi gemeni si siamezi. Si uite ca intr-un fel fara sa vrea l-a avortat pe fratele sau. Acesta a murit! Era de religie mahomedana respectivul, asa mi se pare, dar oricum, povestea este totusi nasoala, ca si-a omorat fratele, embrion, dar totusi fratele sau. Daca lasa unflatura neatinsa, acesta avea un frate geaman cu el, mereu fara sa stie, asha a ramas singur,,, ce parere ai Theodore, unde este ipocrizia? si ce trebuia facut?
|