![]() |
Citat:
|
Citat:
Totusi, stiu multi care s-au indreptat in suferinta, deci as zice ca in marea majoritate a cazurilor, suferinta ne ajuta sa devenim mai buni. Bogdan. |
Nimeni nu e bun sau rau în mod definitiv. Într-o clipa poti deveni rau chiar daca toata viata ai fost bun, printr-o miscare a vointei spre ceva rau.
Suferintele ne fac mai întelepti, suferinta largeste capacitatea noastra de a gusta si întelege existenta. Fara suferinta omul e superficial si incapabil de fericire. |
Din propria-mi experienta de o viata, marturisesc sincer ca suferintele prin care am trecut au fost un remediu dumnezeiesc de curatire a impuritatilor adunate in suflet , am constientizat pacatul.Dupa orice suferinta, lacrimile si rugaciunea mi-au adus bucuria .
|
Si pentru mine suferinta a fost si este foc purificator. Prin suferinta am constientizat ca fara Dumnezeu nimic nu pot.
|
Citat:
|
Pe mine, suferinta m-a facut sa inteleg mai bine natura omului, a celor din jur, m-a facut sa ma inteleg mai bine pe mine insami, suferinta m-a facut sa vad altfel realitatea inconjuratoare si sa o consider atat de relativa, dar si efemera, m-a facut sa-mi dau seama ca viata exista pentru ceilalti...suferinta m-a facut sa-mi pese de lucrurile pe care tind sa le inteleg...iar daca-mi pasa, cu siguranta Dumnezeu nu poate fi prea departe.
|
Citat:
|
Draga Ory, esti minunata!Postarile tale sunt mangaiere si imi incalzesc simtirile sufletului.Dumnezeu ti-a daruit multa suferinta dar si multa intelepciune pentru anii tai cei tineri.
Fie , ca talantii inmultiti de tine sa aduca slava Dumnezeului nostru Cel Ceresc! |
Suferinta
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:43:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.