Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Preotul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5012)
-   -   Preotul afacerist (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6081)

mirelat 26.04.2009 15:20:47

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 131099)
Mirela, eu te apreciez prea mult, ca sa iau in serios prostia pe care ai scris-o. E sub nivelul tau!

nu este o prostie, sau poate crezi ca darnicia si milostenia se manifesta numai prin bucate si cele materiale?... bine ar fi sa nu te mai opresti la suprafata cuvintelor.

ory 26.04.2009 17:20:41

Eu cred ca trebuie sa o evit pe Ancah cu orice pret,o fi ea "darnica si milostiva",o fi si credincioasa si deprinsa cu "literatura",dar are si o rautate pe care,in trei ani de cand conversam pe forum,nu a reusit sa se elibereze de ea,ba mai mult decat atat,sa si-o infraneze,astfel ca se simte indreptatita,"foarte grav",chiar de credinta pe care o detine,sa jicneasca,sa umileasca...chiar la adresa persoanelor,si nu a opiniilor acestora.Pacat!
no comment!...sincer,Ancah,te simt..simt ca nu ma poti considera nici macar semen al tau,caci de iubire crestineasca nici nu poate fi vorba.

ory 26.04.2009 17:34:06

Astfel Anca,nu faci decat sa imi confirmi toate cate le exprim la adresa ipocriziei crestinesti,si astfel ma intreb,oare instinctul avar...tine doar de materialism???...vorba lui Mirela.

laraG 26.04.2009 18:32:45

Citat:

În prealabil postat de andrei25 (Post 131004)
Ne vom intelepti poate cand vom fi la stramtorare. Vorbesc din prorpia experienta. Tatal meu a murit acum aproape 2 ani. Momentele cand am fost cel mai aproape de Dumnezeu, au fost cand a murit el. De atunci iarasi m-am departat de Dumnezeu. Seara cand ma rog, ii zic asa lui Dumnezeu: "Doamne mi-e dor de suferinta aia". Sincer mi-e dor. Desi am suferit mult pt pierderea tatalui meu, niciodata, dar niciodata, nu am fost mai aproape de Dumnezeu ca atunci. Doamne ajuta!

Esti pe calea cea buna, draga Andrei!Nu te teme, si fara suferinta pricinuita de moartea tatalui tau , vei ajunge aproape de Dumnezeu si chiar te-ai apropiat , poate fara sa-ti dai seama prin dorinta exprimata.Pace sufleteasca, credinta si dragoste pentru Sfanta noastra Biserica.

patinina34 26.04.2009 18:36:55

Daca noi avem pe Dumnezeu in inima si in suflet, atunci suferita ne face mai buni, chiar daca nu realizam pe moment sau chiar daca nu toti sint practicanti ai bisericii la momentul cind apare suferinta.

Suferinta este modul cel mai sigur de a vorbi cu Dumnezeu, cind ne vedem singuri in fata acesei lumi, fara putere, atunci realizam cit sintem de mici.

Restul e desertaciune!

laraG 26.04.2009 18:47:52

Hristos a inviat!, draga Nina.Ai mare dreptate in cele ce afirmi despre suferinta.Rugaciunile si paza gandurilor de infiltrarea raului si inmultirea lui in mintea noastra, ne vor ajuta sa fim mai aproape de Dumnezeu.

andreicozia 26.04.2009 19:40:03

Anca

"Eliberindu-te de a vedea greselile din ceilalti te ajuta sa fi mai prezent"

Text de pe sicriu egiptean

Anca-Miha 27.04.2009 13:43:23

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 131150)
Anca draga, imi permit sa-ti aduc in atentie propriile tale recomandari, citeste regulamentul daca l-ai uitat si nu jigni. cata ipocrizie, la asemenea pe care o ai! apropo, chiar ai impresia ca ma cunosti, pe mine si pe altii de aici de pe forum pentru a ne pune etichete dupa bunul tau plac?

A fost chiar un compliment, Mirela, faptul ca te apreciez, nu crezi? Sau tu nu prea intelegi ce se scrie pe aici?!? Sau tu nu crezi ca poti avea scapari? Daca-ti vei citi postarile, vei vedea ca nu sunt toate mostre de intelepciune.

Anca-Miha 27.04.2009 13:46:20

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 131191)
Eu cred ca trebuie sa o evit pe Ancah cu orice pret,o fi ea "darnica si milostiva",o fi si credincioasa si deprinsa cu "literatura",dar are si o rautate pe care,in trei ani de cand conversam pe forum,nu a reusit sa se elibereze de ea,ba mai mult decat atat,sa si-o infraneze,astfel ca se simte indreptatita,"foarte grav",chiar de credinta pe care o detine,sa jicneasca,sa umileasca...chiar la adresa persoanelor,si nu a opiniilor acestora.Pacat!
no comment!...sincer,Ancah,te simt..simt ca nu ma poti considera nici macar semen al tau,caci de iubire crestineasca nici nu poate fi vorba.

Ca sa ma "eviti" trebuie sa nu mai scrii atatea intimitati despre tine, draga ory. Oricine le poate citi si apoi te superi ca facem referinta la unele din ele.

Anca-Miha 27.04.2009 13:47:21

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 131157)
nu este o prostie, sau poate crezi ca darnicia si milostenia se manifesta numai prin bucate si cele materiale?... bine ar fi sa nu te mai opresti la suprafata cuvintelor.

O zi buna si tie, draga Mirela!

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:29:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.