![]() |
:)Stefan,si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci un sport care sa-ti dea incredere in tine.Eu in copilarie cam luam bataie de la toti,dar ambitie aveam si am practicat arte martiale.Am ajuns pe urma sa nu-mi mai fie teama de nimeni si fetele erau incantate de acest fapt pe care il etalam de fiecare data cand aveam ocazia.Iar in privinta inaltimii nu te complexa.Esentele tari se tin in sticlute mici.Doamne ajuta!
|
De practicat sport trebuie sa practic. Poate ajung sa dau peste oameni de valoare... Sper. Poate ceva ma va salva de la Iad. Vreau sa traiesc...
|
Este nemaipomenit, stefan ca spui "vreau sa traiesc! sa iti ajute Dumnezeu!
|
Eu iti recomand orice activitate care sa iti creasca taria de caracter. Nu te supara dar motivele insirate de tine sunt stupide. Daca de la atat te gandesti la sinucidere, atunci nu vreau sa stiu ce faci cand te intampini cu probleme ceva mai grave(si nu vorbesc acum neaparat de probleme cu banii sau mai stiu eu ce, vorbesc de conflicte spirituale ceva mai dure). Nu te critic, nu te cunosc destul cat sa te critic, dar iti recomand un lucru: nu te mai gandi ca scopul vietii sta in a obtine aprobarea celor din jur. Zici ca nimeni nu te apreciaza, simti ca nu esti iubit. Si problema ta este? Tu te apreciezi? Te consideri un individ demn de aceasta apreciere? Este indeajuns. Existenta nu trebuie sa iti fie motivata de acceptul celorlalti. Si nu vorbesc chiar in necunostinta de cauza, caci am trecut prin stari autodistructive, am avut probleme(nu sunt in masura sa spun ca ar fi fost mai grave, pentru ca se masoara dupa individ, nu generalizandu-se). Traieste, caci mort vei fi mult timp :)
|
Nu il mai certati ca este bolnav, dar e bine sa stie ca viata trebuie traita pana la capat. Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Un om care isi pune problema sinuciderii, mai ales asa fara motiv clar, este bolnav psihic, asculta-ma pe mine, ca si eu am incercat sa imi iau zilele de trei ori.
|
Asta nu inseamna ca nu se poate vindeca, sau cel putin ameliora, poate m-am grabit cand am zis ca il certati.
|
Citat:
|
Uneori ma intreb de ce Dumnezeu vrea ca eu sa traiesc? Prefer sa mor eu decat un bebelus nevionovat.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:52:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.