Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Eutanasia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5044)
-   -   Am incercat sa ma sinucid (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=623)

Negroponte 02.02.2007 23:32:39

:)Stefan,si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci un sport care sa-ti dea incredere in tine.Eu in copilarie cam luam bataie de la toti,dar ambitie aveam si am practicat arte martiale.Am ajuns pe urma sa nu-mi mai fie teama de nimeni si fetele erau incantate de acest fapt pe care il etalam de fiecare data cand aveam ocazia.Iar in privinta inaltimii nu te complexa.Esentele tari se tin in sticlute mici.Doamne ajuta!

Stefan500 03.02.2007 00:22:30

De practicat sport trebuie sa practic. Poate ajung sa dau peste oameni de valoare... Sper. Poate ceva ma va salva de la Iad. Vreau sa traiesc...

euftalia 13.02.2007 14:41:14

Este nemaipomenit, stefan ca spui "vreau sa traiesc! sa iti ajute Dumnezeu!

Alexandr_Bazil 13.02.2007 15:59:10

Eu iti recomand orice activitate care sa iti creasca taria de caracter. Nu te supara dar motivele insirate de tine sunt stupide. Daca de la atat te gandesti la sinucidere, atunci nu vreau sa stiu ce faci cand te intampini cu probleme ceva mai grave(si nu vorbesc acum neaparat de probleme cu banii sau mai stiu eu ce, vorbesc de conflicte spirituale ceva mai dure). Nu te critic, nu te cunosc destul cat sa te critic, dar iti recomand un lucru: nu te mai gandi ca scopul vietii sta in a obtine aprobarea celor din jur. Zici ca nimeni nu te apreciaza, simti ca nu esti iubit. Si problema ta este? Tu te apreciezi? Te consideri un individ demn de aceasta apreciere? Este indeajuns. Existenta nu trebuie sa iti fie motivata de acceptul celorlalti. Si nu vorbesc chiar in necunostinta de cauza, caci am trecut prin stari autodistructive, am avut probleme(nu sunt in masura sa spun ca ar fi fost mai grave, pentru ca se masoara dupa individ, nu generalizandu-se). Traieste, caci mort vei fi mult timp :)

euftalia 13.02.2007 18:58:03

Nu il mai certati ca este bolnav, dar e bine sa stie ca viata trebuie traita pana la capat. Doamne ajuta!

sovidiu 13.02.2007 19:21:56

Citat:

În prealabil postat de euftalia
Nu il mai certati ca este bolnav, dar e bine sa stie ca viata trebuie traita pana la capat. Doamne ajuta!

Cum adica spui, draga euftalia, ca este bolnav? Ce l-ai consultat? (este retorica intrebarea si nu doresc raspuns)sau poate ai vrut sa pui ghilimele, adica sa zici ca este "bolnav", insemnand un fel de bolnav inchipuit, asha cum imi place si mie sa ma simt de foarte multe ori ca sa ma lase problemele curente in pace, sau insemnand chiar bolnav complet la figurat... bolnav cand nu-si gaseshte locul si mai ales dragostea, fireshte... Si apoi cine-l cearta? Nu vezi cum ne straduim cu totzii sa nu-l certam? Desi ar merita... Cum a meritat fiecare la timpul sau doar ca pentru unii nu s-a gasit cine, si poate ca mai bine... ca daca si certat si tot la fel... atunci precis e mai rau... nu?

euftalia 14.02.2007 17:30:53

Un om care isi pune problema sinuciderii, mai ales asa fara motiv clar, este bolnav psihic, asculta-ma pe mine, ca si eu am incercat sa imi iau zilele de trei ori.

euftalia 14.02.2007 17:32:57

Asta nu inseamna ca nu se poate vindeca, sau cel putin ameliora, poate m-am grabit cand am zis ca il certati.

Alexandr_Bazil 14.02.2007 21:55:32

Citat:

În prealabil postat de euftalia
Un om care isi pune problema sinuciderii, mai ales asa fara motiv clar, este bolnav psihic, asculta-ma pe mine, ca si eu am incercat sa imi iau zilele de trei ori.

nu neaparat...dar bine..e subiectiv. Eu nu am incercat,ci mi-am imaginat toate posibilitatil,cu senzatii cu tot. Nu ca as fi vrut sa ma sinucid, ci din curiozitate morbida :P

Stefan500 22.02.2007 00:55:32

Uneori ma intreb de ce Dumnezeu vrea ca eu sa traiesc? Prefer sa mor eu decat un bebelus nevionovat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:52:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.