![]() |
Citat:
masoneriei[/COLOR][/SIZE] |
Toleranta si francmasoneria
TOLERANTA SI FRANCMASONERIA (1)
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ncmasoneria-1/ TOLERANTA SI FRANCMASONERIA (2) http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ncmasoneria-2/ TOLERANTA SI FRANCMASONERIA (3). Izgonirea sfantului nume al lui Hristos din viata publica http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...viata-publica/ |
Citat:
Si cea prin inima este esentiala insa la alt nivel. |
Citat:
[SIZE=2][COLOR=#000000]Gradele si ierarhia masoneriei[/COLOR][/SIZE] Spune-mi cum mai poti dovedi ca masonilor, odata cu inaintarea in grade, nu li se cere nimic care sa-i deranjeze pe crestini? Cum interpretezi aceste informatii, astfel incat sa ma convingi si pe mine ca ,,bietii" masoni, acum ca s-au inmultit, nu constituie o amenintare pentru crestini? |
Citat:
|
Anderson de a fost mare mason si a scris despre masonerie mult a fost preot in Biserica Scotiei.
http://en.wikipedia.org/wiki/James_A...28Freemason%29 (Biserica Scotiei e o biserica protestanta). De unde sa fie masoneria miscare anti-crestina? Asa zic catolicii da astia sunt inselati de draci. Anti-crestine sunt ordinele cavaleresti si nobiliare de le tine BC sub obladuirea sa si care au dusmani de moarte pe masoni. (cavalerii de Malta,OSMTH din Romania,etc). Astea cu masoneria care e impotriva regilor e o mare absurditate pai ce masoneria din Anglia nu asculta de regina Angliei? De aceea catolici zic si de Rotary ca e miscare anti-crestina (care nu are legatura cu masoneria) ca e o asociatie a neo-protestantilor de binefacere. Nu zic ca invatatura masoneriei coincide intrutotul cu invatatura crestin ortodoxa dar are multe preluate din invatatura crestin ortodoxa. Acum nu am rabdare sa citesc lucrarile lui Anderson despre masonerie dar cert e ca doctrina masoneriei e publica,se gaseste pe net. Nu la fel se poate zice de ordinele cavaleresti si nobiliare de sub obladuirea BC ca doctrina acestora e foarte foarte bine pazita,in mare secret. Ce doctrine au acestia (ordinele cavaleresti) nu am nici cea mai mica idee. Despre ordinele nobiliare nu stiu nici macar cat despre ordinele cavaleresti,acestea fiind si mai secrete. Eu ce stiu e ca masonii se numesc frati intre dansii precum ne-a invatat Dumnezeu Iisus Hristos. Cum se adreseaza intre ei cei de la ordinele cavaleresti nu stiu,cei din ordinele nobiliare au diverse titluri de conti,duci,arhiduci,printi etc. La ordinele cavaleresti se foloseste pentru initiere o sabie,puteti vedea ca nu are nicio asemanare cu masoneria acestea: http://www.youtube.com/watch?v=ZJvzX...layer_embedded In acest film se vede mai clar cum se face initierea in ordinele cavaleresti folosind o sabie: http://www.youtube.com/watch?v=mBi-j...layer_embedded |
Dragutii de ei, sunt cei mai buni prieteni a crestinilor!!! Acum ca s-au infiltrat si in Biserica Ortodoxa ii copiaza putin pe crestini pentru a-i insela cum se cuvine, cu metoda si cu tact la timpul potrivit. Caci sunt alesi pe spranceana dintre oamenii destepti!
Si apoi, daca nici macar toti masonii nu-i cunosc secretele, cum sa avem pretentia ca i le cunoastem noi, oamenii de rand? Scriem si noi ce ne spun altii care stiu si atat. Deocamdata, din ce-am citit mi-am dat seama ca exista chiar masoni care habar n-au in ce s-au bagat si exista masoni care conduc efectiv lumea. Acestia din urma vor sa ne injumatateasca folosindu-se de tehnologia moderna si prostindu-ne pe fata. |
Citat:
Cauta pe net: "Studiu asupra francmasoneriei" Întocmit de IPS Mitropolit Dr. Nicolae al Ardealului si votat de Sfântul Sinod în sedinta sa din 11 martie 1937 Eu voi posta din nou concluziile acestui studiu, Anexa 1: "Francmasoneria este o organizație mondială, secretă în care evreii au un însemnat rol, având un rit quasi-religios, luptând împotriva concepției religios-morale a creștinismului, împotriva principiului monarhic și național, pentru a realiza o republică internațională laică (tendința din urmă a se vedea în Blaubuch der Freimaurerei, Wien 1933, p. 82, în art. Paneuropa als Minoritatenfrage. Se recunoaște că „Masoneria urmărește planul unei Europe unite”). Ea este un ferment de stricăciune morală, de dezordine socială. Biserica osândește francmasoneria ca doctrină, ca organizație și ca metodă de lucru ocultă și în special pentru următoarele motive: 1. Francmasoneria învață pe adepții ei să renunțe la orice credință și adevăr revelat de Dumnezeu, îndemnându-i să admită numai ceea ce descopere rațiunea lor. Ea propagă astfel necredința și lupta împotriva creștinismului ale cărui învățături sunt revelate de Dumnezeu. Vânând pe cât mai mulți intelectuali să și-i facă membri și obișnuindu-i pe aceștia să renunțe la credința creștină, francmasoneria îi rupe de la Biserică, și având în vedere influența însemnată ce o au intelectualii asupra poporului e de așteptat ca necredința să se întindă asupra unor cercuri tot mai largi. În fața propagandei anticreștine a acestei organizații, Biserica trebuie să răspundă cu o contra propagandă. 2. Francmasoneria propagă o concepție despre lume panteist-naturalistă, reprobând ideea unui Dumnezeu personal deosebit de lume și ideea omului ca persoană, deosebită, destinat nemuririi. 3. Din raționalismul și naturalismul său, francmasoneria deduce în mod consecvent o morală pur laică, un învățământ laic reprobând orice principiu moral „heteronom” și orice educație ce rezultă din credința religioasă și din destinația omului la o viață spirituală eternă. Materialismul și oportunismul cel mai cras în toate acțiunile omului, este concluzia necesară din premisele francmasoneriei. 4. În lojile francmasoneriei se adună la un loc evreii și creștinii și francmasoneria susține că numai cei ce se adună în lojile ei cunosc adevărul și se înalță deasupra celorlalți oameni." |
@ Mihailt
In plus, daca vei cauta pe net, cred ca vei gasi destule materiale care arata ca sunt organizatie religioasa si se inchina lui lucifer/baphomet/satan/ morning star/ marele arhitect, osiris etc.. (adica tot un drac) (La vremea cand ma interesa problema - ca un prieten intrase in masonerie- gasisem destule resurse, dar nu le mai am ca am depasit momentul, m-am lamurit) |
Eu vad ca dl Chirovici nu a fost anatemizat de Sfantul Sinod al BOR pentru ca e mare maestru al MLNR si nici nu cred ca ar fi despartit de BOR daca s-ar lua in discutie aceasta in Sfantul Sinod al BOR.
Nu stiu ce surse a folosit IPS Nicolae pentru acel studiu si daca nu cumva a fost influentat de niste legionari inselati de draci sa atribuie masoneriei niste chestii care nu sunt asa. Eu nu fac parte din masonerie dar oricum nu sunt de acord cu osandirea masoneriei asa fara discernamant precum vin unii inselati de draci de prin BC si in special din ordinele cavaleresti catolice sa incite pe crestini ortodocsi sa faca. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:31:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.