![]() |
Citat:
In asocierea facuta de tine, iubire=fatarnicie si pace=iluzie...Cred ca te-ai incarcat la "inalta" tensiune!!! |
De ce sa fie pacat sa mergi la strand sau la mare? Pacatuiesti ca te destinzi ? Nu agreez nudismul, insa ador inotul , sa ma joc precum copiii in nisip, sa culeg scoici...sa ascult in liniste marea...Este atat de plin de mesaje.....sarutul permanentei dintre taluz si tarmul cuminte, mereu asteptand....Si apoi acel bronz usor auriu imi pare agreabil...si-mi confera o stare de bine...Cu soarele trebuie avuta grija ca s-ar putea sa facem insolatie...Insa unii o fac de la soare si e tratabila , dar altii o au din patos extrem pt una/alta si asta duce la un colaps total...al echilibrului interior....
|
Citat:
Am vorbit în contextul mesajului expus. Iubirea promovată de ecumeniști nu e iubire ci fățărnicie, căci e fără Hristos. La fel, pacea oferită de ecumeniști nu e pace, ci un pact cu diavolul. |
Citat:
|
Citat:
Probabil pigmentul natural te avantajeaza in acest sens. Folosesc ulei de masline de obicei, pe care-l iau direct din bucatarie. Altfel, iau foc la cat de alba sunt ! :78: |
Citat:
|
Citat:
Initial este in stare solida dar la plaja se topeste. |
Citat:
|
Citat:
Eu folosesc uleiul de masline,presat la rece..Nu ma ard,nu ma rosesc, ma bronzez frumos, aramiu, dar arat ca o clatita unsa cu el..:-)) |
miamm..da ce bune sunt clatiteleeee....yamii
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:23:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.