Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   E pacat sa mergi la strand sau la mare? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6770)

Melissa 07.04.2011 22:30:52

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 352714)
Aha, se pare că în timpul în care eu nu am mai intrat pe acest site tu te-ai „desăvârșit” în erezia ecumenistă.

Doar se vede la profil: „Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace”

Hai să îți traduc poate așa înțelegi mai bine: „Hristos, drac, păgân, drac, fățărnicie, iluzie”

Fii fără teamă, nu voi mai vorbi cu tine, am alte lucruri decât vorbitul cu pereții. Am sesizat și eu doar așa... că ești păgânul privilegiat... doar cum altfel să ajungi la aproape 5000 de mesaje ???

Ai stat la priza la incarcat tot timpul asta? Ce-i cu atitudinea asta nesimtita?Ai senzatia ca esti un bun crestin vorbind asa?

In asocierea facuta de tine, iubire=fatarnicie si pace=iluzie...Cred ca te-ai incarcat la "inalta" tensiune!!!

calator prin ploaie 07.04.2011 22:32:20

De ce sa fie pacat sa mergi la strand sau la mare? Pacatuiesti ca te destinzi ? Nu agreez nudismul, insa ador inotul , sa ma joc precum copiii in nisip, sa culeg scoici...sa ascult in liniste marea...Este atat de plin de mesaje.....sarutul permanentei dintre taluz si tarmul cuminte, mereu asteptand....Si apoi acel bronz usor auriu imi pare agreabil...si-mi confera o stare de bine...Cu soarele trebuie avuta grija ca s-ar putea sa facem insolatie...Insa unii o fac de la soare si e tratabila , dar altii o au din patos extrem pt una/alta si asta duce la un colaps total...al echilibrului interior....

colaps 07.04.2011 22:33:50

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 352716)
Ai stat la priza la incarcat tot timpul asta? Ce-i cu atitudinea asta nesimtita?Ai senzatia ca esti un bun crestin vorbind asa?

In asocierea facuta de tine, iubire=fatarnicie si pace=iluzie...Cred ca te-ai incarcat la "inalta" tensiune!!!

Nu ai înțeles. Cum Doamne iartă-mă să consider eu virtuțiile creștine ca fiind fățărnicie sau iluzie?
Am vorbit în contextul mesajului expus. Iubirea promovată de ecumeniști nu e iubire ci fățărnicie, căci e fără Hristos. La fel, pacea oferită de ecumeniști nu e pace, ci un pact cu diavolul.

anna21 07.04.2011 22:45:08

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 352717)
De ce sa fie pacat sa mergi la strand sau la mare? Pacatuiesti ca te destinzi ? Nu agreez nudismul, insa ador innotul , sa ma joc precum copiii in nisip, sa culeg scoici...sa ascult in liniste marea...Este atat de plin de mesaje.....sarutul permanentei dintre taluz si tarmul cuminte, mereu asteptand....Si apoi acel bronz usor auriu imi pare agreabil...si-mi confera o stare de bine...Cu soarele trebuie avuta grija ca s-ar putea sa facem insolatie...Insa unii o fac de la soare si e tratabila , dar altii o au din patos extrem pt una/alta si asta duce la un colaps total...al echilibrului interior....

(v. link ..ca sa nu stricam poezia in proza cu iubirea dintra mare si tarm.. )

LapetiteMoc 07.04.2011 22:57:46

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 352675)
Nu o sa-ti vina sa crezi: nu!
:)))
Ultima data sotul a folosit creme cu protectie UV 70 sau 80 si s-a ars. Eu nu am folosit nimic nu m-am ars.

Dar da, e pacat in multe feluri. Am e ales in a merge sa ma plimb in chiloti (bikini) intre copii pe plaja.. sau a sta acasa si a risca un divortz in viitor.
Traim timpuri nebune.

:21::21::21:

Probabil pigmentul natural te avantajeaza in acest sens.

Folosesc ulei de masline de obicei, pe care-l iau direct din bucatarie. Altfel, iau foc la cat de alba sunt ! :78:

calator prin ploaie 07.04.2011 23:23:03

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 352729)
:21::21::21:

Probabil pigmentul natural te avantajeaza in acest sens.

Folosesc ulei de masline de obicei, pe care-l iau direct din bucatarie. Altfel, iau foc la cat de alba sunt ! :78:

Orice om care nu vrea sa devina "gratar" se protejeaza...Iar uleiul de masline are multe intrebuintari...Si e bun pt plaja...

andreicozia 07.04.2011 23:52:23

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 352741)
Orice om care nu vrea sa devina "gratar" se protejeaza...Iar uleiul de masline are multe intrebuintari...Si e bun pt plaja...

Uleiul de masline este prea gras. Cel mai bun este cel de nuca de cocos care se vinde la borcan pentru gatit insa nu pateaza hainele.
Initial este in stare solida dar la plaja se topeste.

calator prin ploaie 08.04.2011 00:06:38

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 352754)
Uleiul de masline este prea gras. Cel mai bun este cel de nuca de cocos care se vinde la borcan pentru gatit insa nu pateaza hainele.

Uite asta nu stiam! Eu ma dadeam mai demult cu uleiul de masline pe fata , dupa ce stateam la aburi si imi curatam 2-3 punctulete negre...Prietenele mele imi spun mereu ca am o fata fina , ca de bebe..Sigur....pana obosesc , ca atunci ....incep incet, incet sa apara cearcane....Insa cand ma uit la fata unor fete de 25-30 si le vad cum arata....sunt chiar multumita privindu-ma-n oglinda!(a urlat modestia in mine acum...)

Melissa 08.04.2011 00:37:17

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 352754)

Citisem ca raspunzator pentru cancerul de piele datorat excesului de expunere la soare, nu este de fapt ora si timpul de expunere( desigur daca stai cu bun simt ,nu sa dormi 1 zi pe plaja) ,ci FACTORUL DE PROTECTIE al cremelor cu care ne ungem pielea.Cele mai periculoase produse fiind cele cu acest factor ridicat, care in combinatie cu razele solare, produc cancer de piele.

Eu folosesc uleiul de masline,presat la rece..Nu ma ard,nu ma rosesc, ma bronzez frumos, aramiu, dar arat ca o clatita unsa cu el..:-))

calator prin ploaie 08.04.2011 00:58:14

miamm..da ce bune sunt clatiteleeee....yamii

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:23:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.