Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Ce sa fac? Am nevoie de ajutor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7153)

Miha-anca 07.11.2009 09:39:50

Dragostea e alungata de egoism si autocompatimire.
ELLL! ELL! EL! el. ala... eu, euu, EU! EUU! EUUU!

ory 07.11.2009 13:25:56

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 179432)
Dragostea e alungata de egoism si autocompatimire.
ELLL! ELL! EL! el. ala... eu, euu, EU! EUU! EUUU!

Da, MARE ADEVAR !

glykys 07.11.2009 13:41:36

Citat:

În prealabil postat de Raluca06 (Post 179285)
nu, e reciproc.. La un moment dat am incetat sa mai sun, sau ceva.. si a inceput sa sune el si eu l-am ignorat... mi-a dat mesaje, la un moment dat i-am raspuns si m-am trezit cu intrebari de genul "Esti bine? Vroiam sa stiu daca esti bine, daca esti ok... " bla bla bla.. si automat m-a intors...

Raluca, asta se cheama MILA, nu iubire!!!! Te vede o fiinta fragila. Wake up!

AndruscaCIM 07.11.2009 16:35:41

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 179413)
Pai eu sunt maritata, Glykys. Nu pot sa-mi iau traista si sa-mi caut "fericirea" in alta parte.
Si asta cu iertatul.. este doar o etapa, dar nu este suficient. Trebuie apoi sa-l accepti asa cum este. Ca-l ierti, dar nimic nu garanteaza ca se schimba, ca-ti da trecutul inapoi etc.. (si probabil nici nu are de gand sa se schimbe, barbatii se indreptatesc usor). Si dupa acceptat vine alta etapa.. cea mai grea.. in episodul viitor. :).

Eu cred, si poate chiar cred asta pentru ca am cunoscut diferite tipuri de cupluri care au trecut prin diferite etape in viata lor..mai grele sau mai usoare, dar cert este ca sunt aproape sigura ca veti depasi aceasta faza treptat, asa cum a si aparut. Am inteles ca ati mai purtat discutii, dar ca nu s-au schimbat prea multe lucruri in urma lor...insa totusi cred ca ele sunt extrem de benefice in cadrul unei relatii.

anna21 07.11.2009 17:04:06

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179507)
Eu cred, si poate chiar cred asta pentru ca am cunoscut diferite tipuri de cupluri care au trecut prin diferite etape in viata lor..mai grele sau mai usoare, dar cert este ca sunt aproape sigura ca veti depasi aceasta faza treptat, asa cum a si aparut. Am inteles ca ati mai purtat discutii, dar ca nu s-au schimbat prea multe lucruri in urma lor...insa totusi cred ca ele sunt extrem de benefice in cadrul unei relatii.

Andrusca.. nu cred ca ai mai mult de 25 ani, dupa cum ti-am zis, esti femeia timpului tau.
Rezolvarea problemelor prin discutii cred ca se face inainte sa apara problemele.. sau cand problemele sunt legate de "punem muraturi anul asta sau nu?".
Nici macar cu copiii nu rezolv problemele prin discutii.
Adica alea care se rezolva prin discutii nu sunt, de fapt, probleme.

(Nu stiu cand, cum, daca-mi depasesc "problemele". Cum o vrea Dumnezeu. Si oricum, dupa astea pot sa apara altele.. macar pe astea le stiu :)) )

anna21 07.11.2009 17:19:52

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 179391)
Eu cred ca oamenii inselati de cel iubit (ma refer la relatie intre femeie si barbat) sunt chemati la asemanarea cu Dumnezeu care clipa de clipa este inselat de sufletul nostru. Il inselam mereu cu idolii pe care ni-i facem. Eu Il vad pe Dumnezeu ca un sot sau iubit inselat. Insa El nu are nici o vina. Putem zice ca talharii rastigniti langa Hristos: 1. "salveaza-ne pe noi si pe Tine si cobara-te de pe cruce"=obliga-i sa ne iubeasca, obliga-ne sa Te iubim
2. "Noi pentru faptele noastre suferim insa El e nevinovat" = noi nu meritam fidelitatea cuiva, insa El ce vina are ca nimeni nu-I e fidel?

Chemarea la asemanarea cu Dumnezeu a sotului/sotiei inselate inseamna a iubi si a respecta libertatea celui iubit de a nu raspunde iubirii...

Cand ma simt nedreptatita, ma gandesc la talharul cel bun si la Iisus pe cruce, si atunci nu ma mai simt asa nedreptatita iar acest gand ma mangaie...

Acesta este un gand folositor.

axios 07.11.2009 17:55:44

...

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 179512)
Andrusca.. nu cred ca ai mai mult de 25 ani, dupa cum ti-am zis, esti femeia timpului tau.
Rezolvarea problemelor prin discutii cred ca se face inainte sa apara problemele.. sau cand problemele sunt legate de "punem muraturi anul asta sau nu?".
Nici macar cu copiii nu rezolv problemele prin discutii.
Adica alea care se rezolva prin discutii nu sunt, de fapt, probleme.

(Nu stiu cand, cum, daca-mi depasesc "problemele". Cum o vrea Dumnezeu. Si oricum, dupa astea pot sa apara altele.. macar pe astea le stiu :)) )

si mai mult decat varsta frageda, e si experienta scurta a casniciei pe care o are andrusca. abia un an sau nu stiu cat a spus... :))
ea nu stie saracuta ca in curand o sa-i piara entuziasmul asta... dar e bine ca se bucura cat are timp...
daca viata ar fi asa numai povesti nemuritoare n-am mai simti ca traim. ar fi o continua reverie. wake up! viata e lupta. asa ca pregateste-te pentru marile batalii. acum trebuie sa te antrenezi... :4:

nu vreau sa o sperii dar nici sa creada ca roz e culoarea de referinta.
Doamne ajuta!

Anna 07.11.2009 18:14:37

Si eu cred ca discutiile sunt de BAZA

glykys 07.11.2009 18:16:22

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 179530)

Asa este, doar daca se presupune ca se accepta dialogul si ca unul il asculta pe celalalt! :35:

axios 07.11.2009 19:04:53

...

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 179530)

nu discutiile. sau nu numai discutiile. forma corecta e COMUNICARE.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:16:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.