![]() |
Citat:
|
Ma ierti ca intreb,dar,daca conjunctura va fi aceasta,ceea ce nu m-ar mira prea tare,ce ti s-ar parea potrivit pentru un crestin:sa stea ca vita la taiere?
A nu se intege ca promovez spaga,dar cred ca vor veni vremuri in care se va pune problema realmente sa supravietuim noi si copiii nostri,s-ar putea sa fim nevoiti sa recurgem si la metode mai putin ortodoxe,cel putin pentru moment. |
La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …
Desi a declarat ca nu s-a vaccinat si ca “nici nu prea ar face-o”, Tudor Octavian n-a ratat momentul pentru a-si uni fortele cu Val Vilcu, intr-un atac furibund impotriva crestinismului, pe postul Realitatea, azi (9 ianuarie), intre 12-13. Astfel, au ajuns ei la concluzia ca focarele de gripa porcina din Romania au aparut datorita maselor de credinciosi stransi la Sfintele Moaste dar si obiceiului de a saruta in general icoanele. Ca atare, au sfatuit autoritatile sa ia masuri in acest sens, iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare. Val Vilcu a mers insa mult mai departe si amintind de fostul imperiu Britanic ce-si vaccina obligatoriu soldatii, a considerat ca prea multa democratie strica si ca nu-i normal “sa ne rugam de lucratorii ministerelor sanatatii, apararii sau internelor sa se vaccineze” … Tot el s-a plans ca “grupuri religioase” folosesc internetul intr-o campanie anti vaccinare foarte eficienta si ca atare actiunea lor ar trebui sanctionata penal. |
Citat:
Ei sustin ca acest vaccin este la fel de ofensiv / inovensiv ca si celelalte de gripa sezoniera de pana acum, facute dupa aceleasi proceduri. De altfel, sustine Cercel, ar fi facut unul de gripa sezoniera care l-ar fi continut si pe cel de porc daca ar fi fost gata la timp. A mai intrat un director de spital din Iasi care nu l-a facut si, desi a fost intrebat de 3 ori sa dea argumente impotriva vaccinului, nu a dat. A zis doar ca mai asteapta informatii. Eu personal sfatuiesc lumea care calatoreste mult, intra in contact cu mase de oameni sa intrebe medicii, cat mai multi si sa nu ia decizii bazate pe forumuri ai alte surse de pe internet. |
bai atatea discutii cu vaccinarea aceasta...fiecare alege....il face sau nu.....ce popor isteric...de fapt e caracteristic latinilor.....
|
Eu una nu fac vaccin, zic ca sunt sanatoasa, dar cine stie ce am in corp?! Atata mi-ar trebui, sa stau la coada si sa am reactii adverse tocmai in sesiune! :68:
|
Citat:
Dar ce zici de doctori care afland ca un pacient are metastaza, ii prescriu medicamente peste medicamente din cele mai scumpe, si de tot felul pentru ca intamplator le cunosc, si toate acestea cu scopul de a jupi banul de pe pielea rudelor??? Nu stii ce stii tu si cat crezi in doctori, dar un minim de cunostinte tot trebuie sa aiba tot omul...pentru ca nu mori in urma diagnosticelor bune si a medicamentelor aferente, dar poti muri din cauza incompetentei sau relei intentii a unuia, ca sa nu spun ca in cazul in care mai multi din cadrul ultimei categorii se aliaza, ghinion total!!!!:( Citat:
Dar eu nu sunt cu usturoiul, eu cu ceapa am treaba....dar oricum ideea e ca pana sa te arunci la nu stiu ce medicamente necunoscute sau vaccinuri dubioase, te mai poti si informa, si apela la diferite medicamente a caror compozitie o poti studia..afla ce si cum! Nu de decesul survenit in urma traversarii neregulamentare vorbeam eu :23: ci de un deces cauzat de un sistem imunitar corupt, de posibile tratamente experimentale, exagerate si fara sens, a caror cauzalitate nu ar putea fi decat ascunsa! |
Citat:
Hai sa-ti zic eu cum alegi: Suni la doamna doctorita care te-a trata de bolile cronice la plamani si intrebi. E si dansa e medic de specialitate + presedinte in nu stiu ce consilii si comisii. Neaparat Madalin sa faci, zice dansa. Eu mi-am facut, toti ne-am facut de aici. A fost testat din august pana in noiembrie, e absolut ca orice alt vaccin, e inofensiv. Nu te juca cu asta, zice ea, fa-ti vaccinul. Pai, zic, vuie internetu' sa nu-l facem. Lasa, zice dansa, ca nici eu n-am auzit de profesorii aia straini care-si dau cu parerea p-acolo, ai incredere in mine, ca daca si noi l-am facut, nu ne faceam harakiri. Suni la medicul de famile, de la Medsana, ca o fi si dansul informat, doar sta in oras. Si-i spui problema zboruri dese, mancari de la restaurant, dormit in hotel in anglia mai mult decat acasa. Iti stie istoricul de boli pulmonare cronice. Zice: daca n-ai face ai fi in ton cu englezii care nu vor sa faca si dau la altii, daca-ntelegi ce vreau sa zic. Nu-nteleg, zic. Pai, zice, ei dau la toata lumea dar ei nu vor sa-l faca. Deci sa nu fac ca e nociv. Nu e mai nociv decat vaccinul clasic antigripal, zice. Bun, zic, atunci eu care am fost bolnav, poate ar trebui sa-l fac, nu? Ca doar d-alea clasice facui 2 pana acum si nu mai muri. Ai avut, zice, boli clinice dar nu mai ai. Depinde de tine, zice, daca vrei sa-ti asumi riscurile. Pai zic care riscuri, ca pana acum nu mi-ati zis de ele? Domne', zice, e decizia ta, daca vrei vino sa ti-l fac. Eu nu mi l-am facut, asta pot sa-ti zic. Da zic de gripa asta daca o iau mor? Nu mai mult decat altii care au luat-o imi raspunde. Eu ce sa fac? Sa dau in bobi? Mi-a zis cineva ca daca nu-l fac am sanse 10% sa o mierlesc in urmatoarele 2 luni si daca-l fac am sanse 5% sa ma imbolnavesc de dileala cronica peste 20 ani? Zi tu prietene, pe ce sa-mi bazez decizia? Zi tu inteleptule care esti intelept si nu esti isteric... Lumineaza-ma, ce-ai face in locul meu? Numai spune pe ce iti bazezi decizia. Adica acum 2 ani aveai sarcoidoza, o boala a sist imunitar care-si ataca propriile celule din plamani + tuberculoza (luate si ea prob tot din calatorii). Acum ai un proiect de 1 an de zile in UK, in topul tarilor gripate, pt care tre sa bagi o fuga pana acolo si sa te intorci cam odata pe saptamana. |
Bmadalin, fiecare alege ce i se potriveste! Sa fii sanatos si sa iti faci bine treaba in UK! Sa te ajute Dumnezeu! :103:
|
Adaptare dupa un articol de Mike Adams:
Zece minciuni sfruntate ce sunt vehiculate in mod obsesiv de mijloacele mass-media despre gripa porcina si vaccinurile impotriva virusului H1N1 Motto: "Reporterii sunt intocmai ca niste papusi. Ei doar raspund intotdeauna la comenzile acelora care, din umbra, trag sforile" - Lyndon Johnson, fost presedinte SUA Mass-media pe aceasta planeta este atat de aservita elitei francmasonice mondiale si asa-zisilor iluminati care conduc din umbra lumea, din pacate catre un adevarat dezastru planetar, incat ea face fara rusine si in mod slugarnic aproape orice pentru dezinformarea unui public adesea nestiutor si naiv, care inghite cu credulitate orice. Interesele financiare ale marilor companii farmaceutice (care, culmea, apartin in numar mare chiar unor francmasoni de rang inalt sau membrilor gruparii criminale Bilderberg) au intotdeauna prioritate. Mass-media contribuie din plin, la ora actuala, la raspandirea in randul maselor credule a gogosilor mediatice infricosatoare cu privire la asa-zisa pandemie a gripei porcine. In loc sa ne informeze, mijloacele mass-media si-au propus sa ne prosteasca fara incetare, repetand zi de zi, pana la saturatie, aceleasi minciuni gogonate. Tot ceea ce se petrece nu este deloc intamplator, daca avem in vedere ca marile concernuri farmaceutice internationale obtin mari castiguri din comercializarea vaccinurilor, ele fiind cele care orchestreaza campania de inducere in masa a unei stari de frica paralizanta. Urmarind cu atentie stirile despre asa-zisa pandemie de gripa porcina (care, de fapt, a fost creata in laborator la comanda capilor francmasoneriei mondiale), se pot observa cel putin zece minciuni sfruntate, care continua sa fie repetate aproape obsesiv, pe canalele principale ale mijloacelor mass-media, in legatura cu gripa porcina si cu vaccinurile ce urmeaza sa fie realizate impotriva gripei porcine. Este semnificativ in aceasta directie diabolismul elitei francmasonice mondiale, care nu numai ca a creat in laborator aceste virusuri, dar urmareste totodata sa ne prosteasca sa ne vaccinam, obtinand astfel sume impresionante, pentru ca apoi sa ne omoare pe banii nostri. Este binecunoscut la ora actuala faptul ca asa-zisele vaccinuri antigripale produse de compania Baxter, ce urmau sa ajunga pe piata in mai multe tari din Europa, erau in mod deliberat contaminate cu tulpini ale gripei aviare H5N1. Minciuna nr. 1 - Nu se folosesc niciodata adjuvanti in vaccinuri Pe 7 iulie 2009, intr-un anunt ce nu a fost difuzat pe scara larga, ce apartine OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) s-a recomandat ca adjuvantii ce se folosesc pentru vaccinuri sa fie utilizati pentru a spori cantitatea de vaccinuri produse si care sunt disponibile la ora actuala la nivel mondial. O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie (pe langa faptul ca aceste vaccinuri sunt in mod intentionat contaminate cu virusi mortali) adjuvantii, care sunt niste substante ce au menirea sa dinamizeze si sa amplifice imunogenicitatea vaccinurilor respective. In literatura de specialitate, toxicitatea acestor adjuvanti este astazi evidentiata pe larg. Cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur, sub forma unei substante ce este numita thimerosal (un conservant ce are consecinte letale, sau altfel spus, care ucide), care este de 50 de ori mai toxic decat mercurul. O doza suficient de mare, atunci cand este introdusa in organism, poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce totodata la instalarea unor stari care sunt specifice autismului, face sa apara sindromul atentiei deficitare, declanseaza scleroza multipla, face sa apara deficiente de vorbire si chiar de limbaj. Institutul de Medicina (IOM, una dintre Academiile Nationale de stiinta din SUA) a afirmat ca sugarii, copiii si femeile insarcinate nu trebuie sa fie injectate cu aceasta substanta (thimerosal), dar cu toate acestea este cunoscut ca cele mai multe vaccinuri contin aproape 25 de micrograme din aceasta substanta toxica cu efecte letale. Un alt adjuvant comun si foarte toxic pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu, care cauzeaza alergie si soc anafilactic. Exista si alti numerosi adjuvanti noi, care sunt chiar mai periculosi. Conform analizei efectuate de unele publicatii stiintifice si farmaceutice, astfel de adjuvanti noi care includ MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt chiar mai toxici decat hidroxidul de aluminiu. Aceste aspecte sunt mai mult decat semnificative si ar trebui sa ne dea de gandit, pentru ca este evident pentru orice om plin de bun simt si inteligenta ca, dincolo de aparente, prin injectarea noastra cu acest vaccin se urmareste, de fapt, chiar inocularea in organism a virusilor impotriva carora ni se spune ca suntem vaccinati, impreuna cu astfel de substante toxice, care declanseaza la scurt timp dupa aceea boli grave, conducand la moarte. Acele fiinte umane care, in naivitatea lor, se vor vaccina cu aceste vaccinuri, dand dovada de o mare credulitate si naivitate, fac astfel jocul elitei francmasonice, al carui scop este acela de a reduce in mod drastic populatia mondiala. Aceasta si-a propus in realitate sa reduca populatia acestei planete la mai putin de un miliard de locuitori. Stiind aceasta, merita sa ne punem intrebarea: oare este cazul sa riscam sa fim contaminati in mod intentionat, asa cum s-a descoperit in cazul celor peste 72 de kg de vaccinuri gripale obisnuite, care erau infestate de o mana criminala cu virusul gripei aviare? Minciuna nr. 2 - Gripa porcina este deosebit de periculoasa In iulie 2009, au fost inregistrate 40.617 cazuri de gripa porcina in SUA si au avut loc 319 decese, ceea ce evidentiaza o mortalitate de 0,8%, desi este foarte probabil ca rata mortalitatii este de fapt, in realitate, mult mai redusa. Marea Britanie este cea mai afectata tara a Europei si presa a raportat zilnic despre o stare de "pandemie" in luna iulie 2009. In data de 23 iulie a fost deschisa o noua linie telefonica de ajutor, la care oamenii pot primi sfaturi si chiar pot comanda medicamentul Tamiflu, fara sa fie consultati in prealabil de medici. In saptamana deschiderii liniei, s-a ajuns la o cifra de imbolnaviri record de 100.000, cu un total de 30 de decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.03% (probabil o rata a mortalitatii mai apropiata de realitate). Este posibil ca toate aceste cazuri de imbolnavire sa fi fost produse tocmai datorita contaminarii respectivelor vaccinuri cu virusul gripei porcine. Nu excludem aceasta posibilitate deoarece exista cazuri, care au fost depistate la ora actuala pe glob, cand s-a descoperit ca unele loturi de vaccinuri erau contaminate cu virusi periculosi. Mass-media a avut tupeul de a afirma in mod manipulator despre acele vaccinuri ca au ca efect eliminarea riscurilor de imbolnavire. Desi este prezentata de propaganda masonica drept un ucigas la scara planetara, gripa porcina nu are deloc un efect atat de devastator asupra fiintelor umane. Cu toate acestea, mass-media continua sa propage stirea alarmista cum ca virusul H1N1 este foarte periculos, inducand astfel frica in sufletele oamenilor si urmarind sa-i determine sa se vaccineze de urgenta, platind totodata sume considerabile pentru o gripa care nu este cu mult mai periculoasa decat o banala raceala din timpul iernii. In alta ordine de idei, la porunca francmasonica, virusului i se pot aplica oricand in laborator anumite modificari genetice si el poate evolua in ceva cu mult mai nociv. Pericolul il reprezinta inocularea lui in masa prin vaccinare, asa cum s-a urmarit sa se realizeze in cazul celor 72 de kilograme de vaccin, care fusesera contaminate cu virusul gripei aviare H5N1. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:51:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.