![]() |
Citat:
Eu am alta dilema. ca fata, am constatat ca nu pot sa concep ideea sa ma apropii sufleteste de un om care si-a impartit intimitatea cu altcineva inainte sa ma cunoasca. Am stiut intotdeauna ca e bine sa-ti pastezi castitatea, dar, fara sa imi spuna cineva, am considerat ca daca eu respect principiul asta, am dreptul sa am aceeasi pretentie de la omul cu care vreau sa ma casatoresc. cand baietii pretind castitate de la sotie, toata lumea ii intelege, dar pe mine toata lumea ma condamna cand aduc vorba de asta. nu inteleg de ce se face diferentierea aceasta. nici chiar fetele cu care am mai vorbit nu considera normal sa aiba pretentia asta de la sotii lor. poate e dovada de mandrie, dar nu pot sa ma abtin sa-mi imaginez pe cel drag mie in ipostaze indecente cu alta! e peste puterea mea. am incercat o sigura data sa trec peste asta intr-o relatie si rezultatul a fost ca am suferit foarte mult. dar, mai ales, am simtit tot timpul ca in relatia respectiva eram comparata cu fostele. pana si comportamentul partenerului "experimentat" tradeaza uzura fizica prin toti porii. nu stiu cum ar sta situatia in momentul in care "experimentatul" ar regreta tot trecutul sau glorios si ar incerca sa se schimbe de dragul noii iubiri. din pacate, mai ales la barbati, cred ca putini se caiesc cu adevarat de relatiile inainte de casatorie. Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Doamne ajuta!
Am stiut intotdeauna ca e bine sa-ti pastezi castitatea... Asta este una din virtutile tale nu stiu cum ar sta situatia in momentul in care "experimentatul" ar regreta tot trecutul sau glorios si ar incerca sa se schimbe de dragul noii iubiri. din pacate, mai ales la barbati, cred ca putini se caiesc cu adevarat de relatiile inainte de casatorie. Doamne-ajuta! La fraza aceasta '' cred ca putini se caiesc cu adevarat!!!!!'' nu putem judeca noi asta ,noi putem doar spera ca se caiesc si ei de ce nu?...am citit intr-o carte a Sfintilor Parinti ca Dumnezeu tine lumea aceasta pentru 5000 de barbati care duc o viata crestina asa cum trebuie ..nu scria de nici macar o femeie...mie personal mi-a dat de gandit! Dumnezeu sa te lumineze sa iei decizii dupa Voia Sa! |
Citat:
Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care ajung sa vada astfel lucrurile, din interiorul lor, iar nu invatati din afara. Intre baiat si fata nu este nici o diferenta in ceea ce priveste relatia trupeasca inainte de casatorie. Ce pretinde unul are toata indreptatirea sa pretinda si celalalt. Mai ales ca Insusi Domnul cere aceasta viata inteleapta amandorura, in mod egal. Diferentierea care se face este absurda pana la radacina si doar o minte schioapa o poate vedea normala. Adica fata sa ramana neatinsa, in vreme ce baiatul se poate plimba "din floare in floare" pentru o vreme. |
Citat:
|
Citat:
Deci repet, ar fi doar o constatare a mea, si poate chiar la modul superficial...si cred ca barbatii sunt contruiti intr-un anume fel, astfel nefiind afectati prea tare de acest aspect..pe cand o femeie e posibil sa se loveasca de mai multe, si cu consecinte mai grave..., de ce, Dumnezeu stie! Poate pentru ca femeii i se cere putin mai mult in acest sens...nu stiu! |
Oameni buni, incetati sa judecati, va cereti singuri osanda. Oare bunu Dumnezeu nu ne iubeste pe toti? Chiar asa tb sa marginalizam si etichetam, ca sunt desfranati si nu merita nimic. Sa avem mila fata de ei.
A iertat, a ingaduit, a uitat.... oare nu asta tb sa facem si noi? Stiti ce inseamna a ierta, sa ierti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat niciodata ! Doar ca omul a si pus in practica. Citat:
|
Citat:
Pai... in sensul ca daca sotul ii cere sotiei sa fie neatinsa, pana la el, si sotia are dreptul la a'i cere acelasi lucru sotului. Daca eu ii cer sotiei sa indeplineasca un anumit lucru, si ea are indreptatirea sa mi'l ceara, la randul ei, mie. Citat:
Insa alte aspecte se cauta a se intelege de fiecare in acest topic. Tocmai despre iertare si iubire sincera se vorbeste. |
Citat:
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=RFQ41hYPUlU |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:27:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.