Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Marsul pentru normalitate al Noii Drepte 2010 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9552)

fall3n 28.05.2010 15:51:46

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 253987)
E o greseala numai din punctul de vedere al omului mediu.
Ar fi fost o greseala, intr-adevar, daca ar fi fost creat de un creator inteligent sau daca ar aparea ca urmare a vreunei mutatii cauzate de om.
Nu e cazul homosexualitatii, care apare in mod natural in natura.
Dar nu tot ceea ce apare in mod natural trebuie neaparat sa umble pe strada. ;)

Si daca omul mediu crede asa ceva sunt tare interesat ce crede omul mare/avansat (banuiesc ca e si intreg la minte) in acest caz ! spui ca homosexualitatea apare in mod natural in natura...poti sa exemplifici ? sau am inteles eu gresit ?

blue_cat 28.05.2010 16:00:21

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 253939)
Dar de ce nu ne-ar preocupa? Nu exista numai agresivitate fizica, exista si agresivitate vizuala. E greu sa nu bagi in seama un barbat in ciorapi si rujat :)

Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 253939)
Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada

Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?

topcat 28.05.2010 16:02:28

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253991)
Si daca omul mediu crede asa ceva sunt tare interesat ce crede omul mare/avansat (banuiesc ca e si intreg la minte) in acest caz ! spui ca homosexualitatea apare in mod natural in natura...poti sa exemplifici ? sau am inteles eu gresit ?

Pentru mine omul mediu nu este o persoana, reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor.
Am spus in topicul despre homosexualitate, sint nenumarate exemple din lumea animala.

topcat 28.05.2010 16:08:21

Citat:

În prealabil postat de blue_cat (Post 253997)
Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...

Nu
Dar nu pot sa nu recunosc ca nu e cazul unui barbat in ciorapi de dama. Asa cum m-ar agresa vizual un om care umbla in chiloti pe strada

Citat:

În prealabil postat de blue_cat (Post 253997)
Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?

Eu vorbesc de cei cu prezenta stridenta (sa nu-i uitam pe cei care cer anumite drepturi legale, dar asta e alta poveste).
Nu mi se pare mai agresiv vizual, sint destui militari cu ak47, si eu aveam un ak47 la un moment dat.

fall3n 28.05.2010 16:16:46

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 253999)
Pentru mine omul mediu nu este o persoana, reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor.
Am spus in topicul despre homosexualitate, sint nenumarate exemple din lumea animala.

chiar si asa - o medie - spui ca reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor - si nu ti se pare ca fiind una demna de crezut si acceptat ? exista cumva si o caracteristica de varf a oamenilor care ar accepta asa ceva de vreme ce aceasta ti se pare - medie - ? pt ca tu spui - omul mediu - ma rog nu sunt rautacios voiam sa stiu daca exista cumva si o caracteristica de varf care ar putea accepta asa ceva..

topcat 28.05.2010 22:32:11

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 254003)
chiar si asa - o medie - spui ca reprezinta o medie a caracteristicilor oamenilor - si nu ti se pare ca fiind una demna de crezut si acceptat ? exista cumva si o caracteristica de varf a oamenilor care ar accepta asa ceva de vreme ce aceasta ti se pare - medie - ? pt ca tu spui - omul mediu - ma rog nu sunt rautacios voiam sa stiu daca exista cumva si o caracteristica de varf care ar putea accepta asa ceva..

Nu inseamna ca ceea ce gindeste un om mediu e automat corect.
Sa spun drept nu inteleg ce vrei sa afli de la mine
Sa accepte ce?

fall3n 28.05.2010 22:44:52

parca vorbeam despre homosexualitate..

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 254117)
Sa accepte ce?

parca vorbeam despre homosexualitate..asa imi aduc aminte..intrebam daca o categorie de oameni cu aspiratii inalte neobisnuite omului de rand (mediu cum i-ai zis tu) poate accepta asa ceva..capisci acum ? :) oricum nu e problema daca nu vrei sa continui ideea..

topcat 30.05.2010 09:25:22

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 254126)
parca vorbeam despre homosexualitate..asa imi aduc aminte..intrebam daca o categorie de oameni cu aspiratii inalte neobisnuite omului de rand (mediu cum i-ai zis tu) poate accepta asa ceva..capisci acum ? :) oricum nu e problema daca nu vrei sa continui ideea..

Pai homosexualitatea implica mai multe grade de acceptare, de la cea intima la cea publica, de la cea tolerata la cea legalizata.
Oricum, e destul de greu sa ne intoarcem la Grecia antica, unde homosexualitatea era comportamentul normal (nu demult am aflat si eu asta).

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:38:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.