![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Asta îmi aduce aminte de un banc de pe vremuri, din acelea cu Radio Erevan. "Un ascultător ne întreabă: cu cine se învecinează Uniunea Sovietică ? Am cercetat și răspundem: cu cine vrea ea !" |
Citat:
Pamantul acela apartinea Imperiului Otoman si dupa caderea sa "Palestina" nu era un stat.Palestina este o adunatura a mai multor arabi din toate tarile.Yaser Arafat era Egiptian. Evreii intotdeauna au existat acolo.Dupa Holocaust evreii aveau intotdeauna dreptul de avea statul lor.Arabii care intotdeauna au fost niste mincinosi au intortochiat faptele zicand ca ei aveau deja stat. Nu stiu exact cum sa ma exprim ca lumea.Dar un lucru stiu sigur,la urma urmei Israel este singurul stat civilizat in Orientul mijlociu. Ei au avansta tara acea mai mult decat orice tara,se traiste mai bine acolo decat in America.Pentru prima oara toata lumea are acces la mormantul lui Hristos,si libertatea de avea credinta ta este autorizata. Ma indoiesc de progresul acelei tari deca era pe mana Arabilor. |
Citat:
În acest lung interval, majoritatea covârșitoare a locuitorilor era alcătuită din arabi. La momentul când, după al doilea război mondial, se întemeiază statul evreu, în acele locuri locuia o minoritate de evrei: 2000 după surse islamice, 80 000 după surse iudaice. Citat:
Yasser Arafat era arab palestinian. El a succedat primului conducător la Organizației de Eliberare a Palestinei, care a fost creștin palestinian. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
"2000 după surse islamice, 80 000 după surse iudaice."
Citind asa ceva nu mai stim pe cine sa credem.Din experienta mea cu arabii voi alege sa-i cred pe evrei. "Imperiul arab, mai târziu asimilat de Imperiul Otoman, a fost o uriașă structură statală" Adevarat,dar nu cred are vreo treaba una cu alta.Evreii au fost batjocorati si dati afara de peste tot unde au fost.Au fost invadati de Romani,dupa care de arabi.In Europa au fost tratati extrem de prost in multe circomstante. "Palestina" o realizat ca este un stat cand evreii si-au reclamat acel pamant.Un pamant care nu era decat un desert. Cat despre Bahrein si Dubai...hmmmmm. Nu cred ca ati vrea sa traiti acolo. Eu ii vad pe acei oameni ca niste idioti care nu stiu sa-si cheltuiasca banii. Legile Islamice nu sunt legi la care a-ti dori sa fiti supus. Am un prieten care este refugiat si se chinuie foarte mult sa-si scoata sora lui din Arabia Saudita. "Se prea poate, doar trăiesc pe banii Americii." Imi pare rau,dar ma simt ofensat de aceasta frasa.Eu sunt evreu(ca rasa),am trait printre evrei si locuiesc in Canada. In fiecare an eu si multi alti evrei facem donatii pentru suportul in Israel.Americanii nu investesc,si nici Canadienii. America este mai mult interesata de banii de petrol "Adminstrația Sf Mormânt este reglementată prin înțelegere internațională. " Blah...Israelul este singurul loc unde gasim civilizatia.Ma indoiesc daca aceasta lege ar mai fi fost respectata daca Islamul era la putere. "Israel este unul dintre statele în care au loc cele mai mari încălcări ale drepturilor omului. Grave fenomene de rasism, mergând până la blocadă instituită asupra ghettorilor celor care sunt goimi (necurați, neevrei)." Nope,gresit,racismul este peste tot in lume.S-au comis crime,dar fiti siguri ca "Palestina" este si ea vinovata. |
Citat:
|
Citat:
As da crezarea la ce scrie in dreptul userului (ortodox) dar asta ar insemna ca si ortodoxia o cunoasteti la fel cum cunoasteti istoria... |
De fapt eu sunt evreu care a devenit Crestin Ortodox acum 3 luni.
|
Citat:
Doamne ajuta! PS: Se presupune ca si bunica mea din partea tataului era evreica (nu am vazut nici un fel de dovezi, asa am auzit), dar s-a casatorit (culmea!) cu un neamt! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:40:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.