![]() |
Citat:
Ha ha! Da, ai răspuns bine. :53: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
E bine sa mai auzim si despre acest fel de personaje... |
Citat:
|
Citat:
|
1 atașament(e)
Citat:
Părinte român, care din pelerin în Israel a devenit Sfânt ! |
Citat:
Acum aflu ca a fost de bebelus orfan de mama si de tata... http://sfintiromani.mmb.ro/?sf=6 |
Citat:
Da, iar când a ajuns în Israel, ca pelerin, a ramas acolo și s-a nevoit la mănăstirea Sfantul Gheorghe, din pustiul Hozeva. |
1 atașament(e)
Un sfant roman despre care am aflat pe forum
|
Sfantul Irodion de la manastirea Lainici
|
Citat:
Devenise făcător de minuni din viață. Avea puterea de a alunga duhurile necurate din oameni, îi radiografia la prima vedere, spunându-le păcatele lor și cele ale înaintașilor lor. La un moment dat îi aduce îi aduce în dar, o femeie ce locuia în acești munți, un vas cu lapte. Cuviosul îi refuză categoric vasul cu lapte spunându-i ca nu-l primește deoarece nu-i de la capra ei.
Urmatoarea poza... |
va rog sa ma iertati ca nu mi-am facut temele, nu vreau sa blochez jocul, sa posteze altcineva ca sunt in viteza acum..:rolleyes:
|
1 atașament(e)
Atunci o sa postez eu o alta doamna. :4:
|
Citat:
(dar am trisat,deci nu se pune :) |
Citat:
Nu puteai trisa, ca poza e in attachement. Google is our friend. Bine ai venit pe topic, Yasmina! Posteaza, te rog, o poza! |
1 atașament(e)
ok,fie!Primesc!
iata poza: |
Citat:
dragul de el....pt cei care nu l-au mai vazut de mult uitati o emisiune recenta cu totul speciala: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...iera-antena-3/ |
Citat:
și o frază celebră de la domnia sa : "SUNTEM NIȘTE BĂRBAȚI CA TOATE FEMEILE" :) Yasmina, mai pune tu te rog o poză și din partea mea (sunt în pană de idei :)). Ah, Vlad drăguțul mi-a "furat" răspunsul......... aș zice s-o lăsăm tot pe Yasmina, asa de încurajare ! |
No ghini :)...bagă mare Yasmina!
|
1 atașament(e)
ok,ok,ia sa vedem...
:)) |
1 atașament(e)
O propunere : parinte atonit, staret de minastire:
|
Citat:
Rămâne valabilă propunerea lui Zaharia în continuare. (deși avva Emilianos Simonopetritul parcă a mai fost) |
Probabil ca nu am citit eu regulamentul jocului,m-am gandit insa ca toate personalitatile care au legatura cu ortodoxia pot fi promovate.De ce l-am promovat pe Troy?Pt ca este un american convertit la ortodoxie,care face pelerinaje in locurile sfinte,se roaga,tine post si si-a numit cei doi copii ai sai cu nume de sfinti(Paisie si Ifraim).
Asta era ideea... Aveti onoarea,stimatilor... |
1 atașament(e)
Citat:
Te-ai gândit foarte bine și îți mulțumim pentru postare, foarte ingenioasă! Am eu o propunere nouă : |
O sa pun eu o imagine, daca nu mai vrea nimeni.
Si ma retrag si eu. Distractie placuta! |
1 atașament(e)
Propunerea mea
|
Citat:
Cred că e momentul să posteze acum cineva pe principiul "primul venit, primul servit"! |
Citat:
Cumva e vorba de părintele Marchiș de la Stavropoleos? |
Citat:
Pot sa pun si eu o poza? :5: |
Sigur, Maria, cum sa nu . :)
|
1 atașament(e)
sper ca nu a mai fost postata. N-am apucat sa vizualizez toate postarile de pana acum.
|
Citat:
Mai pune o poză, Maria ! :) |
Citat:
Maica Benedicta ! |
Citat:
Încă o poză, pentru amatorii de quiz-uri.! |
1 atașament(e)
Și până una, alta, vin eu cu o propunere. :)
|
Citat:
:))) |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:27:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.