Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dilema........ Alegerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15825)

DragosP 17.12.2012 09:08:27

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489141)
Restul, cu teritoriul, e manipulare din vecini, stramosii lor, care viseaza la ce au avut odata si nu mai au.

Nu o dată ai arătat că vorbești din ce-ți închipui, nu faci minimul efort de a te documenta.
Ba mai mult, ceri celorlalți să-și justifice afirmațiile în condițiile în care, repet, dumneata nu o faci.
Și nu, ăsta nu e atac la persoană decât poate în câteva minți odihnite.

Miha-anca 17.12.2012 13:42:21

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489151)
Nu o dată ai arătat că vorbești din ce-ți închipui, nu faci minimul efort de a te documenta.
Ba mai mult, ceri celorlalți să-și justifice afirmațiile în condițiile în care, repet, dumneata nu o faci.
Și nu, ăsta nu e atac la persoană decât poate în câteva minți odihnite.

Multumesc, Dragos, ca ma ajuti sa tin acest fir in top, la vedere.

Miha-anca 17.12.2012 13:54:20

Pana una, alta, avem acum un Prim Ministru desemnat de Presedintele Basescu.
Ma intreb cum sa procedam ca sa acceptam plagiatul si minciunile cu care ne-a obisnuit zilnic in ultima vreme?!? Plagiatul, luat in deradere de VP, este o fapta penala!
Sunt cam descumpanita, caci am sperat ca promisiunea domnului Presedinte, de a nu-l numi pe Ponta ca Prim Ministru, sa fie reala, dar nu a fost decat o iluzie. Inghitim si hapul acesta...
Felicitari celor, care l-au votat pe Victor Ponta; il merita cu varf si indesat ca PM. Macar de-ar suporta doar ei consecintele, previzibile din punctul de vedere al celor 7 luni de guvernare... dar de platit, vor plati toti romanii. Ne asteapta vremuri grele.

UNNOOM 17.12.2012 13:57:35

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489198)
Pana una, alta, avem acum un Prim Ministru desemnat de Presedintele Basescu.
Ma intreb cum sa procedam ca sa acceptam plagiatul si minciunile cu care ne-a obisnuit zilnic in ultima vreme?!? Plagiatul, luat in deradere de VP, este o fapta penala!
Sunt cam descumpanita, caci am sperat ca promisiunea domnului Presedinte, de a nu-l numi pe Ponta ca Prim Ministru, sa fie reala, dar nu a fost decat o iluzie. Inghitim si hapul acesta...
Felicitari celor, care l-au votat pe Victor Ponta; il merita cu varf si indesat ca PM. Macar de-ar suporta doar ei consecintele, previzibile din punctul de vedere al celor 7 luni de guvernare... dar de platit, vor plati toti romanii. Ne asteapta vremuri grele.

Nu prea am avut de unde alege...

DragosP 17.12.2012 13:58:47

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 489199)

Ești din Gorj? Că stimata doamnă din Suedia, pe aceia i-a felicitat. Doar ei l-au votat pe Ponta.

Miha-anca 17.12.2012 14:02:56

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489200)
Ești din Gorj? Că stimata doamnă din Suedia, pe aceia i-a felicitat. Doar ei l-au votat pe Ponta.

Intr-adevar, Ponta a candidat in Gorj, dar am auzit oameni din toata tara spunand ca ei au votat partidul, nu persoana.
In consecinta i-am felicitat pe toti care au votat USL. :20:

DragosP 17.12.2012 14:15:59

Citat:

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489203)
Intr-adevar, Ponta a candidat in Gorj, dar am auzit oameni din toata tara spunand ca ei au votat partidul, nu persoana.

Nu știu ce are fiecare-n cap. Lucrăm cu materialul clientului. Eu spun că e destul de clar cine a fost felicitat.

Dumitru73 17.12.2012 16:38:06

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489203)

și pe cei care au votat cu Voiculescu sau cu secretara lui Dragnea?!

ioanna 17.12.2012 17:33:09

Citat:

Macar de-ar suporta doar ei consecintele, previzibile din punctul de vedere al celor 7 luni de guvernare... dar de platit, vor plati toti romanii. Ne asteapta vremuri grele.

Ce bine ar fi fost sa suporte consecintele deciziilor guvernarii pdl doar cei care i-au votat, nu-i asa, doamna Anca? Au platit toti romanii, deci acum votantii pdl sa suporte la randul lor o guvernare impusa de altii, asa cum si ceilalti au suportat ceva ce nu si-au dorit sau cum l-au suportat pe Basescu si inca mai trebuie sa-l suporte, pentru ca romanii din afara tarii ni l-au impus. De aceea e democratie, ca majoritatea sa decida.

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 489199)

Asa e. Alternativele erau PP-DD, PRM si UDMR :)

Decebal 17.12.2012 19:34:32

Nu știu dacă sunteți sau nu rumâncă, Ioanna, dar din punctul meu de vedere ca rumân UDMR-ul nu este între alternativele politice, adică nu există ca alternativă politică. Eu când mă duc la vot, chiar și dacă ar fi trecut vreun udemerist sau udmr pe foaia aia, nu văd nici un edmerist candidat și nici un UDMR. Cred că trebuie să fim lucizi și clari și să afirmăm clar că această sectă a udemeriștilor NU ESTE o alternativă politică pentru Poporul Rumân și pentru Rumânia.

Miha-anca 17.12.2012 21:56:16

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489246)
Ce bine ar fi fost sa suporte consecintele deciziilor guvernarii pdl doar cei care i-au votat, nu-i asa, doamna Anca? Au platit toti romanii, deci acum votantii pdl sa suporte la randul lor o guvernare impusa de altii, asa cum si ceilalti au suportat ceva ce nu si-au dorit sau cum l-au suportat pe Basescu si inca mai trebuie sa-l suporte, pentru ca romanii din afara tarii ni l-au impus. De aceea e democratie, ca majoritatea sa decida.

Stau destul de mult timp in tara, ca sa sufar si eu de pe urma guvernarilor defectuoase. Sa nu credeti, ca doar cei care au domiciliu stabil in tara, sufera. In rest, vom trai si vom vedea, cat de multumiti vor fi oamenii de aceasta noua guvernare.

Miha-anca 17.12.2012 22:01:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489231)

Ii felicit si pe ei, caci au contribuit la numirea lui Ponta :44: ca PM.

Dumitru73 17.12.2012 22:33:09

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489378)
Ii felicit si pe ei, caci au contribuit la numirea lui Ponta :44: ca PM.

bine că nu ai bagat un "L" între P și M, deși se potrivea :)) (sper să nu mă sancționeze adminul :D).

Miha-anca 17.12.2012 23:00:12

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489395)
bine că nu ai bagat un "L" între P și M, deși se potrivea :)) (sper să nu mă sancționeze adminul :D).

P.M. = Prim Ministru

AlinB 17.12.2012 23:54:57

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489376)
Stau destul de mult timp in tara, ca sa sufar si eu de pe urma guvernarilor defectuoase. Sa nu credeti, ca doar cei care au domiciliu stabil in tara, sufera. In rest, vom trai si vom vedea, cat de multumiti vor fi oamenii de aceasta noua guvernare.

Da, dar tu ai backup, ei nu prea.

stefan florin 18.12.2012 00:13:38

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489231)

sunt cazuri pierdute...din pacate

Miha-anca 18.12.2012 02:54:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489418)
Da, dar tu ai backup, ei nu prea.

Cu atat mai mult imi dau seama cu cat sufera altii mai mult ca mine.
Dar ce are una cu alta?!?

Miha-anca 18.12.2012 02:56:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 489422)
sunt cazuri pierdute...din pacate

Ce vrei sa spui?

Miha-anca 18.12.2012 07:45:07

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489141)
Decebal, vad ca stii multe despre unguri; dar cunosti personal niste unguri, ca sa stii din propria ta experienta ce fel de oameni sunt? Presupun ca nu; si atunci tot ce spui tu, desi in parte e adevarat, totusi e gresit, caci privesti problema din inaltul cerului, doar rational, fara inima. Ori si ungurii sunt oameni si sunt printre ei si oameni buni, si oameni cu probleme, dar cand le calci pragul sunt primitori.
Si atunci de ce sa-i improscam cu noroi, asa in general, pe toti de-a valma?!? Unii chiar nu merita si pentru aceia nu avem voie sa ii vorbim de rau.

Restul, cu teritoriul, e manipulare din vecini, stramosii lor, care viseaza la ce au avut odata si nu mai au.
Sa nu ne facem griji, ca Dumnezeu si Maica Domnului au grija de Romania!

Am citit acum ce scrie pe topicul "Facatura maghiara" si inteleg mai bine despre ce scrie aici Decebal.
Mesajul meu l-am scris in lumina propriei mele experiente cu ungurii din Ardeal, nu departe de zona Harghita, totusi foarte diferita de ea, precum si din Ungaria.

E o mare diferenta a vorbi despre unguri in general; aici isi fac loc f usor sentimentele de ura; sau a vorbi despre ei, avand in minte unguri pe care ii cunosti ca oameni. Cum eu ii stiu ca oameni, imi cade f greu sa spun lucruri grave la adresa tuturor ungurilor, de teama ca i-as putea rani si pe cei, pe care ii cunosc, pe care ii stimez si chiar le port recunostinta, pentru modul cum s-au purtat cu mine. Imi repugna orice gand rau despre ei, niste oameni calzi si primitori.

E bine, in concluzie sa analizam si sa criticam ideea lor gresita, nu sa-i punem pe toti ungurii la zid, pentru ideile venite de peste granita.
Nu mica mi-a fost mirarea, cand am vazut in Ungaria harti cu Ungaria mare! Mie mi se pare o aberatie, dar lor ideea li se pare posibila, printr-o repetare a istoriei. In 1940, cred, partea de Transilvania a apartinut Ungariei. Ori se stie ca istoria nu se repeta.

DragosP 18.12.2012 08:37:11

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489454)
Ori se stie ca istoria nu se repeta.

Propun să înființam rubrica "zicerea zilei".

stefan florin 18.12.2012 13:05:48

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489439)
Ce vrei sa spui?

cum poate un om cu mai mult de 2 neuroni in cap sa voteze un om DOVEDIT informator al fostei securitati, care si-a "turnat" la securitate verisoara cu care a copilarit (practic au mancat din aceeasi farfurie) pe principiul "ca dorea sa manance si el o paine mai buna"? CUM POTI SA VOTEZI UN ASTFEL DE OM CA SENATOR?

Dumitru73 18.12.2012 17:15:53

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489403)
P.M. = Prim Ministru

era o glumă :)

Miha-anca 19.12.2012 00:58:36

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489462)
Propun să înființam rubrica "zicerea zilei".

Substantiala contributie, Dragos. Multumim!

Miha-anca 19.12.2012 01:05:23

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 489541)
cum poate un om cu mai mult de 2 neuroni in cap sa voteze un om DOVEDIT informator al fostei securitati, care si-a "turnat" la securitate verisoara cu care a copilarit (practic au mancat din aceeasi farfurie) pe principiul "ca dorea sa manance si el o paine mai buna"? CUM POTI SA VOTEZI UN ASTFEL DE OM CA SENATOR?

Asta ma intrebam si eu. De aici si "felicitarile". Dar daca asta este vointa poporului, nu mai are nimeni nimic de spus, nici macar UE.

DragosP 19.12.2012 06:14:22

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489689)
nu mai are nimeni nimic de spus, nici macar UE.

Mă mir. Ar trebui măcar niște lecții să ne dea.

Mulțumesc pentru aprecierile de mai sus. Oricând cu plăcere!

UNNOOM 20.12.2012 17:41:26

Unii oameni aleg sa nu mearga cu turma:
http://adevarul.ro/news/politica/cat...e54/index.html

DragosP 20.12.2012 19:06:42

Mă întreb cât de valid, din punct de vedere legal, e jurământul rocarului 'ateu'.

ioanna 20.12.2012 19:48:06

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 489933)
Unii oameni aleg sa nu mearga cu turma:
http://adevarul.ro/news/politica/cat...e54/index.html

Ce onoare are omul asta daca s-a gudurat pe langa un partid doar ca sa aiba si el acces (dupa atatia ani de aspiratie individuala) la ciolan? :) Juramantul lui Cernea "pe onoare" e nul, din punctul meu de vedere, pentru ca el n-are onoare. Se da mare "verde", dar s-a facut "rosu" doar ca sa fie si el in Parlament. Remus s-a remarcat in ultimii ani doar prin atacurile virulente la adresa religiei (in special ortodoxe), deci ar fi fost culmea ipocriziei sa jure pe Biblie, cand toata lumea ii cunoaste activitatea.

Dumitru73 21.12.2012 15:47:17

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 489944)
Mă întreb cât de valid, din punct de vedere legal, e jurământul rocarului 'ateu'.

este foarte legal și contitutional.
trăim într-un stat laic.
și care at fi fost valoarea jurământului său, dacă era obligat să jure pe Biblie?

DragosP 21.12.2012 15:49:55

O fi. Eu întrebam pentru că știam că forma jurământului este legiferată.

Dumitru73 21.12.2012 15:54:42

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 490109)
O fi. Eu întrebam pentru că știam că forma jurământului este legiferată.

este legiferată:
http://www.euroavocatura.ro/dictiona...tul_martorului

DragosP 21.12.2012 15:58:02

Ok. Doar că rockerul nu a jurat ca martor, dar o fi asemănător.

Dumitru73 21.12.2012 16:03:25

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 490113)
Ok. Doar că rockerul nu a jurat ca martor, dar o fi asemănător.

nu am stat da caut jurământul parlamentarului.
dar dacă la un simplu martor într-un proces se admite jurământul pe onoare și conștiință ...

DragosP 21.12.2012 16:04:53

Asta am zis și eu. O fi la fel. Cu toate că onoare în cazul lui...

Dumitru73 21.12.2012 16:20:00

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 490115)
Asta am zis și eu. O fi la fel. Cu toate că onoare în cazul lui...

asta nu o comentez. deși ...

AlinB 21.12.2012 16:25:10

Pai juramantul ala cu mana pe Biblie, nu e pentru ei - pentru ca se stie ca majoritatea n-au scrupule (multi au dovedit-o deja) ci pentru naivii care ii privesc, ca sacalii sa acumuleze capital de incredere pe seama naivitatii privitorilor care cred ca ar avea ceva frica de Dumnezeu cat de cat iar juramantul ala o sa-i impiedice sa faca prostii.

Un singur (fost) ministru avem si noi puscarias si ala condamnat pentru o chestie insignifianta fata de multe alte magarii mari si adevarate pe care le-a facut, in rest, toti care au ruinat institutii economice si tara per ansamblu, sunt imuni in fata legii, ca de constiinta e greu sa mai vorbim.

Dumitru73 21.12.2012 16:29:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490129)
Pai juramantul ala cu mana pe Biblie, nu e pentru ei - pentru ca se stie ca majoritatea n-au scrupule (multi au dovedit-o deja) ci pentru naivii care ii privesc, ca sacalii sa acumuleze capital de incredere pe seama naivitatii privitorilor care cred ca ar avea ceva frica de Dumnezeu cat de cat iar juramantul ala o sa-i impiedice sa faca prostii.

Un singur (fost) ministru avem si noi puscarias si ala condamnat pentru o chestie insignifianta fata de multe alte magarii mari si adevarate pe care le-a facut, in rest, toti care au ruinat institutii economice si tara per ansamblu, sunt imuni in fata legii, ca de constiinta e greu sa mai vorbim.

sunt doi: Mureșan și Năstase.

AlinB 21.12.2012 16:33:19

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490132)
sunt doi: Mureșan și Năstase.

Insuficienti.

Dumitru73 21.12.2012 16:33:20

pentru că tot vorbim de politică:
http://www.gandul.info/news/programu...ratat-10405262
plagiatul și hoția sunt adânc înrădăcinate.

Vlad_7 21.12.2012 16:33:41

Pentru sofiaiuga

„1.locuri de munca in tara mai bine platite si deblocarea posturilor pentru ca romanii sa nu mai fie nevoiti a pleca in strainatate.
2.avantaje pentru femeile care nasc. Si o incurajare a nasterilor.
Mai multe locuri de munca inseamna mai multe imozite platite catre statul roman si statul va avea mai multi bani
Mai multe nasteri vor aduce mai multi tineri care vor lucra in tara si deci impozitele platite vor intari statul roman.Partidul care vrea sa fie puternic trebuie sa aiba in vedere mai multe nasteri si mai multe locuri de munca pentru oameni ,salariile aducind mai multe impozite platite catre stat.”

Și dacă statul va avea mai mulți bani ne va fi mai bine? Îți pot da eu răspunsul la această întrebare : NU! Cea mai mare parte a impozitelor prelevate de către stat este irosită din cauza corupției. În plus, mediul de afaceri trebuie încurajat pentru a avea prosperitate economică. Pentru a încuraja mediul PRIVAT de afaceri, este nevoie de eliminarea intervenționismului!
Și de ce ar trebui să încurajeze statul nașterile? Pentru ca oamenii să beneficieze de avantajele pe termen scurt oferite de către statul corupt și apoi să se lepede de copii? Pentru ca țiganii să o ducă din ce în ce mai bine? Sau de ce?

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:27:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.