![]() |
Citat:
|
Citat:
http://zutv.ro/uploads/image/-andra/...I/minions1.jpg |
|
Da' cu minionul care a prajit lanu' de porumb nu e o poza, ceva?
|
Citat:
Citat:
Dar să ne întoarcem la modelele artistice. https://www.toateanimalele.ro/wp-con...6/Jaguar18.jpg |
Citat:
Si apropo, incadrarea ta la eroarea de argumententare numita "(pseudo)argumentul autoritatii" este gresita. De ce? Pentru ca e indreptatita de exemplu sa-l citezi pe Einstein ca o atutoritate atunci cand vorbeste despre religie dar la fel de gresit e sa citezi un cvasi-anonim de pe youtube cand vorbeste despre fizica si sa pretinzi ca marea majoritatea fizicenilor si astromilor si etc. sunt incompetenti sau fac parte dintr-o megaconspiratie secreta care se intinde pe secole. Asta este deja e abandonul rationalitatii si un semn rau, ceea ce e mai rau urmand inca sa vina. Cu viata duhovniceasca esti ok? Acelasi duhovnic, aceeasi biserica, nu te-ai orientat spre ceva mai abscons sub pretextul ca reprezinta o spiritualitate mai profunda? Duhovnicul ce parere are despre chestiile astea? Pana una alta totusi n-ai raspuns punctual la aspecte mai rationale care le-am ridicat. |
Citat:
|
Citat:
Păi majoritatea oamenilor și fizicienilor sunt păcătoși și oameni lumești inclusiv duhovnicii și atunci poate crezi așa ca ei că defapt păcatul are dreptate și nu sfîntul căci iată logica asta a ta e perfect potrivită cu gLumea și e în linia politică a felului tău de a crede, este defapt esența ''logicii'' tale prin care crezi... pe ideea ''dacă doi sau mai mulți spun că ești beat atunci e musai să mergi să te duci să te culci''... dar dacă tu însuți știi sigur că nu ai băut? Ce te faci atunci? Îi asculți? Îi crezi? Le faci pe plac? Lași după ei? Pentru mine e clar că tu lași după ei, după toți cei ce te mint și te păcălesc și te înșală în ideea că dacă sunt majoritatea atunci ei au dreptate sigur, fiindcă așa e ''logic'' plauzibil. Ce s-ar fi întîmplat dacă așa ar fi procedat și Dumnezeu? Sfinții, drepții... ce s-ar întîmpla dacă Adevărul ar putea fi confiscat de majoritatea păcălită așa cum a reușit furerul Stalin să mintă și păcălească o lume întreagă? Păi majoritatea oamenilor sunt atei sau păgîni sau musulmani... deci au ei dreptate fiindcă sunt mai mulți? De ce nu aplauzi ceea ce susțin ei căci e în conformitate cu ''logica'' și dreptatea ta? Deci pentru ca să reușești să crezi Adevărul și Dreptatea Lui e nevoie nu numai să te dai de partea majorității ce au ajuns la El ci ar trebui să-L și înțelegi măcar în parte, să-L cunoști, să-L recunoști, să-i pătrunzi Tainele și să fii capabil să emiți și tu pe baza Lui o părere cinstită în concordanță cu ceea ce pricepi asumîndu-ți consecințele. Și crezînd să-ți schimbi viața în conformitate cu ceea ce crezi tu cu Adevărat. Deci pentru a pricepe unde ne aflăm trebuie să pricepi cu mintea ta și cu înțelegerea ta și cu credința ta de ce a scris dreptul Moise la Facerea de la Dumnezeu că apele de dedesubtul cerului s-au scurs ca să se arate uscatul numit pămînt și că există și mările cele de deasupra cerurilor. Deci dacă e scris că sunt mări deasupra tuturor cerurilor înseamnă că ele s-au format scurgîndu-se ca să se arate uscatul numit pămînt. Deci iată cum tot Cerul se află între două pămînturi plate de pe care s-au scurs apele formînd mările... ca să se arate uscatul, pămînturi care defapt sunt unul și același, un pămînt plat, pe care deasupra stăm noi și pe care dedesubt cine știe ce se află... socotind și ei, ''cei'' de dedesubt ce stau cu capul în jos, invers, defapt stînd și ''ei'' așa ca noi cu capul în sus spre cer (dacă chiar este și acolo vreo vietate cugetătoare afară de duhul lui Dumnezeu) și crezînd ''ei'' că ei sunt deasupra și că dedesubtul pămîntului lor ne aflăm noi pe pămînturile și mările de deasupra tuturor cerurilor lor. De ce n-ar putea fi așa precum este scris? Pentru că sunt mulți fizicieni și atei și păgîni și musilmani și sataniști și oameni de știință care contrazic scripturile aflîndu-se ei în proproție majoritară de peste 99% față de cei care știu și înțeleg Adevărul? Păi adevărul ține el seama de om și de numărul majoritar al oamenilor? Dacă tu nu ai băut nicio picătură de alcool, de tărie, de wisky sau pălincă și toți oamenii susțin că ești beat și poate îți mai și iese în fiolă că ai în tine alcool deși tu ești sigur că n-ai pus o picătură în gură... ce te faci? Mergi ca prostul să te culci? Faci tu pe placul tuturor sau spui cinstit în fața Domnului că defapt n-ai băut și că nu ai de ce să mergi să te culci ci mai bine stai și-ți duci crucea răbdîndu-i pe toți cei ce te fac bețiv? Deci după cine lași și faci pe plac cu viața ta, pe cine Crezi, pe toată lumea care te crede beat sau pe tine și pe Dumnezeu Carele știe că n-ai băut absolut nimic în ciuda înroșirii fiolei? Așa că eu spun că Pămîntul e plat și e așa cum am prezent în semnătură. Cine pricepe bine, cine nu... nu-i condamn, dar mai devreme sau mai tîrziu vor pricepe așa că să nu se necăjească dacă pînă acum nu au putut pricepe și înțelege Adevărul... măcar o parte care să fie în concordanță perfectă cu scriptura. Deci dargă AlinB, aștept de la tine argumente care să sprijine teoriile fizicienilor sau ale duhovnicilor pe care-i crezi din pricina că îi crezi pentru sfințenia și dreptatea lor sau pentru dragostea lor și nu din pricina că fiind majoritari atunci crezi tu că e mai plauzibil și e mai bine și mai confortabil să te aflii la putere și la privilegii împreună cu ei decît în opoziție, acolo unde toți te fac prost, mincinos și nebun. Păi de cînd omul a părăsit pe Domnul pentru păcat și mîndrie, de atunci Domnul se află cam singurel în opoziție față de toată omenirea și în opzoție față de mulți din îngerii și sfinții și oamenii din poporul Său... și El întotdeauna se află de partea Dreptății și a Adevărului căci de acestea se bucură iubirea... aia care nu cade niciodată în ispită!.. în minciună rea și răutate rea și semeață. De ce oare nu vreți voi cu niciun chip să urmați pe Dumnezeu și toate cărțile lui cele sfinte? Știu, din neputință... că așa pățesc și eu: în ciuda oricărui bine de la Dumnezeu alunec și aleg ca prostul și ca nebunul să fac mereu răul și nedreptatea ca să mă răzbun și ajuns pe fundul iadului, abea atunci realizez cît am fost de prost și de rău... cît de amăgitor și crud am putut să fiu cu Dumnezeu, neiubindu-L și neascultîndu-L cu bună credință. Mă mai scoate El din iad ori de cîte ori îi cer dar cît de urâtă și de tristă e vremea despărțirii oare înțelege cineva? Căci Dumnezeu nu locuiește în păcat, în mîndrie ipocrită și deșartă și în șo-pîr-li-sm! Așa că te rog să încerci să cauți să și înțelegi scriptura și teoriile și te rog ca atunci cînd contra-argumentezi să ai la temelie măcar o minimă bază a înțelegerii și a credinței în ceea ce afirmi și în Dumnezeu... căci de papagali (morți) e plină lumea! Practic tu ești căzut tocmai în ceea ce afirmi că n-ai fi căzut! Scoți paie din ochi în timp ce în al tău se află bîrna telescopică cît stâlpul de telgraf, telefon, radio cu sateliți și cu internet wireless! Citat:
|
Vsovi, ti-am zis saptamana asta ca esti plictisitor si nu te citeste nimeni?
|
Citat:
|
Citat:
Dar hai fie, daca ma rogi asa frumos.. |
Deci ideea e urmatoarea: daca e sa cred fizicieni sau un papagal oarecare de pe Internet, merg pe mana unui fizician.
Si nu pentru ca "e multi" ci pentru ca orice si oricum ar fi, sunt o alegere mai fericita decat iti inchipui ca ai fi tu. Asa cum as merge la un doctor si nu la un vraci internaut, oricat de destept s-ar vedea el in oglinda. Si pentru ca probabil nu pricepi nici acum, ti-o spun si altfel: esti un nimeni. N-ai nici o autoritate sau un argument sa te faca macar citibil, nu zic credibil. Chiar daca ai fi o oarecare persoana duhovniceasca - ceea ce nu ai cum sa demonstrezi, mai ales prin apartenenta la o secta derizorie, tot nu ai deveni automat credibil ca si fizician. Sau medic. Oricat de fistichiu si inspirat ti se pare propriu discurs in ochii tai - nu tine loc de autoritate si credbilitate. Daca impresionezi cu ceva, este doar pesistenta cu care repeti aceleasi prostii pe care nu le crede nimeni. Cu ignoranta in materie de aspecte cvasi-elementare de fizica. Si cam atat. Impanatul aiurelilor cu sentinte cu pretentii duhovnicesti o fi functionand pentru mintile mai slabe, vezi pe la sate unde aia nu stiu nici pe ce planeta se afla - acolo poate faci furori, dupa vorba: "chiorul miop e rege in tara orbilor". Oricat ai incerca sa invoci autoritatea sfintilor, sau a Sf. Scripturi, nu esti mai priceput - as zice mai degraba patetic, decat un marunt sectar care se da dreptcredincios si singurul priceput in a talmaci cum trebuie ce au scris altii. Parerea mea, desigur. Tu poti in continuare sa te minti singur, dar dupa cum vezi, clientela si roadele lipsesc. Macar atat si un om integ la minte ar trebui sa-si reconsidere pozitia. Si binenteles, la tine nu e cazul de aia si suspectez ca ai o oarecare defazare de la realitate, ca sa zic asa. |
Citat:
N-ai priceput, ai citit cu silă și cuprins de furie ostilă. Crede-mă că nu vroiam să te supăr, deci iartă-mă dacă tu așa ai priceput. Ți-am scris ca unui frate despre Adevăr. Apoi din păcate pentru tine și pentru amîndoi nu faci altceva decît să-ți etalezi ideile pe care ți le-ai fixat: că eu sunt papagalul (oi fi dar nu sunt mort), că mai bine îi crezi pe cei mulți, pe majoritari, că preferi minciunile unor fizicieni decît Adevărurile pe care ți le explică cineva pe înțelesul oricui, că primești leacurile unor medici mai degrabă decît vindecările ce vin de la ''vracii'' lui Dumnezeu (sfinții sau trîmbițele Domnului care te vindecă de păcat și de necredință mai înainte să-ți vindece trupul), că cică e sectă derizorie de Cine aparțin, că eu sunt necitibil și nu alții n-au rîvnă și interes, că cică eu repet cu persistență aceleași prostii cînd defapt eu spun Adevărul sperînd să-ți spulber toate ideile astea fixe și rele cu care ți-ai zidit singur pușcăria cea rea care te ține cu forța în orbire și tu în loc să te rogi de Dumnezeu să-ți topească zăbrelele prin Cuvînt așa ca ceara unor lumînări tu persiști să suflii în lumînare nepăsîndu-ți de ''logica'' în care te afli, balonată ca un nisip mișcător care te trage la fund oridecîte ori încerci să CREZI nu în mine ci ADEVĂRUL... singurul care ne va ELIBERA. Citat:
Nu dau sentințe decît mie, dar nu ca să omor păcătosul ci ca să-mi spulber păcătuirea și serv-viciul acoperit al răutății din care fac parte fără să vreau... deci nu te-am judecat așa cum greșit ai priceput... poate din pricina orgoliului care a priceput cu furie niște exprimări de ale mele la adresa ta ca fiind jignitoare... dar crede-mă că nu le-am folosit cu rea intenție ca să mă răzbun pentru minciunile pe care le răspîndești în mod diversionist despre mine sau ca să ne certăm și să ne contrazicem ca nebunii ci pur și simplu ți-am scris ca să pricepi cum anume se mărturisește Credința și cum ar trebui să-ți bazezi discursul și viața ca să ia oricine ceva bun de la tine și de la discuția noastră... și nu așa ca un papagal mort ci mai degrabă ca unul viu, nu ca mine ci ca un papagal VIU... căci la viață ne cheamă Dumnezeu. Deci sper să recitești ce ți-am scris dar fără să te superi, încercînd să pricepi duhovnicește... și crezînd că pămîntul e plat, că NIP nu e sectă, că eu sunt cel mai bun frate ortodox al tău, că știu destulă fizică și chimie ca să pot să-ți explic cum se interpretează facerea de la Dumnezeu și alte lucruri care te fac cu adevărat ortodox iar dacă nu pricepi și nu poți crede ceva atunci te-am rugat să ai înțelegere și cînd argumentezi atunci fie că vii cu ceva de la fizicieni, de la majoritari, de la medici, de la sfinți sau duhovnici sau fie că vii cu idei și teorii de la cine vrei tu, te-am rugat ca argumnetele respective și teoriile respective măcar să le fii priceput cîtdecît ca să aibă sens discuția căci o discuție de tip gică contra repetînd că mincinoșii au dreptate că așa e mai plauzibil, asta pe tine te face de nefregventat și doar ție îți dă impresia că aduci vre-o jertfă lui Dumnezeu cînd defapt te comporți exact ca un cîine mort, vorba sfîntului prooroc și rege David!.. ca să nu zic ca un purice... disperat... nu zic. Așa că încearcă să nu te superi și să nu te mai cerți persistînd ca furerul Stalin în dezinformări propagandistice pavloviene căci nu-mi asezonez discursul cu sentințe ca să pară mai credibil ci sentințele mele sunt pentru păcat și pentru serv-viciile acoperite și nu pentru păcătoși ca mine sau frați buni și simpatici ca tine. Deci iartă-mă și veselește-te căci din ce replică mi-ai dat îmi pare că sigur te-am supărat și de aia iar ți-ai fixat ideile. Așa că ''Nu te supăra frate!''.. dacă mai știi jocul ăla frumos, ''sus jos'' sau ''piticot'' sau JUMANJI. |
Citat:
Tin sa te contrazic... |
Pamantul e plat, luna si soarele sunt semisferice, Elena Udrea e Ioana d'Ark II, Sf. Evanghelist Luca face fotografii, trambitele apocaliptice, toti oamenii de stiinta sunt mincinosi, stelele sunt cat niste farfurii (sau degetare ?) sfantul Carol al II-lea etc. etc. etc. si voi continuati sa discutati cu el ca si cum ar fi un om normal...
|
Asta am zis cu mult timp in urma .. :)
|
Citat:
Citat:
Ca esti un nimeni? Esti un nimeni aici, cuvintele tale n-au nici o greutate, daca ai probleme sa te adaptezi la realitate, cheama ajutor. Considera inclusiv faptul ca ti-am zis asta o forma de ajutor, nu o rautate gratuita. P.S. Poate ai mai scris si altele, da' n-am timp si taria sa citesc. Eu cred ca ai o problema si in sensul ca ai impresia ca multe cuvinte intoarse din condei au mai multa greutate decat ce se afla in spatele lor, ei bine te inseli, oricat ar scrie fratiorii si surioarele "revelatii divine" intoarse din condei, au fix zero valoare, intotdeuna ati fost o secta mica si ridicola, asa vor ramane lucrurile si de acum inainte. Daca va multumuri cu exploatare a catorva naivi si naive care s-au "calugarit" la voi si sunt buni de munca gratis "pentru Dumnezeu", e foarte bine. Daca va faceti iluzia ca o sa gasiti membri noi, mai ales prin metode din astea ca Dumnezeu va tele-dicteaza scripturi alternative, ca pamantul e plat si soarele o semisfera, mai bine renunta, fa ceva cu adevarat util. |
Citat:
...însă ca să susții că nu știu fizică asta nu cred că poți în condițiile în care pe vremea împușcatului intrarea la facultate se făcea printr-un examen foarte greu, la electro, unde se intra cu notă peste 7 sau 8 din 3 examene, analiză, geometrie și fizică de liceu și pentru ca să intrii era nevoie ca în liceu să înveți foarte bine la mate-fizică sau electro și să mai și iei ore suplimentare și cu profi de liceu și cu profi de la universitate... Apoi după ce ai reușit să intrii din prima sau din a doua încercare, cum a fost cazul meu, că prima oară am căzut cu nota 8,01 și s-a intrat cu 8,21 și apoi în anul următor am intrat pentru că mi-am amînat armata obligatorie de 1 an și 6 luni din motive de reumatism cu efecte cardiace am stat să mai învăț făcînd sute de probleme de fizică din culegeri grele și am intrat apoi în primii 10 luînd la mate 9,90 și 9,80 iar la fizică vreo 8 care erau note foarte mari la vremea aia cînd se puncta fiecare problemă și fiecare rezolvare și fiecare bucățică din rezolvare. Apoi, în facultate am luat note peste 8 în general și la unele materii mai importante mai luam și cîte un 10, și toate astea fără să mă chinui cu învățatul căci fugeam de la cursuri ca în liceu și de la seminarii și învățam doar în sesiune după cursurile altora. Deci poți tu să mă contrazici cît vrei dar nu poți contrazice profesorii de fizică și de mate pe care i-am avut și care pe drept și fără pile mi-au dat note foarte mari pe vremurile de dinainte de 89 și imediat după căci facultatea am terminat-o în 92. Apoi am făcut 6 luni de armată obligatorie că n-am scăpat. Asta ca să știi că stai de vorbă cu unul care a făcut destulă matematică superioară și specială și multă fizică și care a mai și priceput-o foarte bine chiar dacă nu m-am omorît învățînd... și recunosc că nu am fost un tocilar sau un geniu ci mai degrabă un chiulangiu și un fotbalist... căci jucam aproape zilnic fotbal sau tenis de masă cu colegul de cameră sau de cîmp. Deci dacă vrei să mă contrazici la faptul că aș știi suficientă matematică sau fizică atunci o faci degeaba, dar dacă vrei să mi contrazici Adevărurile susținîndu-ți teoriile în care crezi, atunci te rog frumos! |
Stai linistit, nu te crede nimeni.
De altfel, poti sa fii absolvent de medicina si sa faci pe samanul/homeopatul , asta nu inseamna ca samanismul sau homeopatia are acoperire stiintifica. |
Citat:
Tu însă de ce te îndoiești de sănătatea mea mintală? Crezi că te mint sau că cred în filme SF? Cîndva îmi vei da dreptate, dar nu mie ci Adevărului... pînă atunci te sfătuiesc să nu te tulburi prea mult dacă nu poți sau dacă nu vrei să-L cunoști pe Dumnezeul În care crezi fără să pricepi Drepattea Lui. Deci da, asta susțin: Pămîntul și de jos și cel de deasupra tuturor cerurilor e plat, Soarele și Luna sunt semisferice, din soare curge Lumină luminoasă și căldură iar din Lună curge în direcție inversă noapte întunecoasă și frig și ambele izvoare sunt bune și frumoase iar la eclipsa totală de soare se formează o sferă perfectă. Susțină că Elena Hdrea e un fel de Joanna D'Harc II și că-L iubește pe Dumnezeu care o mîntuie. Susțin că sf. Evanghelist Luca este pictor de icoane și fotograful Raiului avînd la bază profesiunea de medic. Susțin că Toate cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice sunt cele pe care le-am amintit și ele au trîmbițat de la Dumnezeu pentru ortodocși și pentru toată lumea și mesajul lor ar trebui învățat și urmat de toți cei ce-L iubesc pe Dumnezeu. Susțin nu că toți oamenii de știință sunt mincinoși ci majoritatea care păcălește și înșeală întreaga omenire băgîndu-se erorile și fabulațiile lor pînă și în mănăstiri și școli creștine sau ortodoxe și în facultăți. Stele sunt copiii Soarelui și Lunii deci sunt mai mici ca soarele și luna și am impresia că sunt așa ca o veioză dublă adică așa ca un cilindru foarte scurt de piatră sau de ghiață din interiorul cărora izvorește și curge lumină sau întuneric și în sus și în jos și toate prin Cuvînt au fost făcute și zidite. Susțin că regele Carol al II-lea a fost un rege luminat și înțelept, credincios și nu desfrînat, drept, pașnic, bun, iubitor, curajos, cult, deci este regele Soare al poporului Român pentru cine înțelege cu dreptate și cu dragoste și cu credință toate faptele lui. Deci nu mă dezic de el cu niciun chip ci îl susțin așa cum îi susțin pe toți cei 4 regi ai României moderne și libere. Ceea ce susțin sunt vrednice de crezare și le susțin respectînd regulile dialogului spre deosebire de mulți dintre voi deci prin asta dovedesc că eu sunt normal spre deosebire de toți necredincioșii pe care nu-i acuz că ar fi anormali căci nu avem voie să judecăm pe nimeni ci aș dor ei să încerce să aducă argumente cinstite dacă ei cred altceva și să nu mai facă la nesfîrșit atacuri la persoană ca și Stalin sau ca și comuniștii încercînd prin tot felul de tactici murdare să fixeze idei în mințile lor sau ale altora... idei pe care pe ei înșiși îi va închide mai devreme sau mai tîrziu în zona crepusculară, în tunelul oranj sau în șeol căci credința în minciuni e cea mai dureroasă pușcărie... căci pentru ea este în stare omul să-și lepede și să-și rispipească toată sfințenia care vine de sus de la Dumnezeu, răzbunîndu-se fără să se poată opune răului pe care îl face slujind răutății ca un rău al răutății. Deci așa este, susțin toate cele pe care le-ai amintit și întăresc că le susțin pe Drept fiind conform scripturii și Adevărului! |
Citat:
|
Adica vrei sa zici ca esti o pacoste si ar trebui sa te purtam in spate? :))
|
Citat:
Dacă nu e nimeni să creadă nu am de ce să mă supăr... e dreptul lor Constituțional. Că vă crede pe voi nici asta nu e de mirare căci turmele pămîntești se duc în general după lupi sau după lupii îmbrăcați în haină de oaie... mînate de cîinii morți și însuflețite de papagalii morți abea așteptînd așa ca puricii să sară pe orice tobogan ca soluție alternativă la Adevărata și Dreapa Credință Ortodoxă... ce vine de la Dumnezeu și de la sfinții și drepții Lui și de la cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice. |
Citat:
Si asta nu te plasaza in categoria misticilor neintelesi ci alora de care sunt plini spitalele de specialitate. Ia zii mataluta, cam care e demografia sectei voastre, cati membri noi reusiti sa agatati anual cu pamantul plat, soarele semisferic si textele lu' Verjinica si restul? Aveti pe site -ul secteu mai mult de 10 accesari pe zi? Cu boti cu tot. P.S. aia care vin pe la sarbatori ca se da mancare si beutura moca, nu-i bagati la socoteala. |
Citat:
Defapt Dumnezeu ne poartă în spate pe toți, pe mulți dintre noi. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci dacă chiar sunt 10 -20 de accesări pe zi e mare minune... și e și mare bucurie... dar nu contează numărul căci pentru 10-20 de drepți Dumnezeu s-ar putea să ierte o întreagă țară! Citat:
|
Citat:
Deci da, te contrazic, si iti zic ca iti cam depasesti limitele studiului tau in momentul in care incerci sa contrazici un student la inginerie aerospatiala despre cum orbiteaza Statia Spatiala Internationala in jurul Pamantului. |
Citat:
Citat:
Nici n-am nevoie să descriu complet ceva ci noi aici descriem și discutăm mișcări de bază pe care le poate înțelege oricine, pe înțelesul tuturor deci nu-mi veni cu astfel de aere de competență... ca să mă ridiculizezi cu căderea unei mingi care se învață la fizica de liceu. Citat:
Păi ceea ce învățați voi la teoriile și legile mișcărilor din ingineria aerospațială sunt niște cazuri particulare banale ale fizicii și sunt niște generalizări și extrapolări greștite bazate pe legi greșite și pe presupuneri false. Nu contrazic studenții care cred ei fără să aibă habar ce anume învață căci n-are rost, ei cred și învață fără să priceapă nimic ci contrazic minciunile oamenilor de știință cu toate teoriile lor false și greșite... iar ceea ce învață un student despre ISS și despre mișcarea planetelor sau a corpurilor în spațiu sau a avioanelor și sateliților sunt niște banalități și niște falsuri căci în realitate nu se întîmplă așa cum explică ei fiindcă nu sunt corecte teoriile și explicațiile fizico-matematice și legile respective ci sunt greșite și nu sunt valabile ci doar ei cred așa că e așa cum explică și cum studiază ei și sunt fericiți că-și pot explica foarte complicat niște lucruri banale dar defapt este cu totul altfel de cum explică ei și cum cred ei. E ALTFEL! Ei explică și cred în minciuni fizico-matematice!.. pentru că nu vor să creadă și în Dumnezeu și să-și adapteze teoriile la ADEVĂR ci ei preferă să mintă... mulți crezînd că spun adevărul fizico-matematic, științific. Deci sigur poate oricine să-și dea seama de Adevăr și nu este El o competență sau o teorie complicată a unor exclusiviști la care nu poate avea acces decît inițiații și geniile care se cred mari oameni de știință avînd ei impresia că explică ei creația și adevărul mai corect și mai în profunzime... ci oricine are acces la cunoașterea Adevărului oricît ar fi de lipsit de școală. Oamenii de știință și fraierii care-i cred și-i ascultă sunt defapt niște habarniști cu toții... nu pot pricepe și nu pot vedea din pricina necredinței în Dumnezeu... și astfel rămîn prizonierii propriilor lor teorii și explicații false. Dacă ar vrea să vadă și să creadă Adevărul l-ar pricepe oricine foarte ușor fiindcă Domnul nu a făcut ceva atît de greu de înțeles încît să fie nevoit omul să-și bată capul cu universități și cu tot felul de socoteli ca să-L priceapă ci orice prost poate pricepe dacă ar fi cineva să-i explice fiindcă lucrurile sunt simple și frumoase. Degeaba sunt explicate în scripturi pe înțelesul tuturor căci voi nu vreți să pricepeți că așa este cum este scris acolo ci mai degrabă vreți să credeți în minciunile sofisticate ale oamenilor de știință așa ca orbii crezând voi că ei știu mai bine ca Dumnezeu cum e făcută Creația. Păi nu Domnul știe cel mai bine ceea ce a făcut? El știe cu siguranță și cei cărora le destăinuiește știu și ei iar studenții sau profesorii lumii sau tot felul de științifici care se cred geniali pentru că emit ei mereu niște teorii aberante și aiuritoare de te doare mintea, ei vă păcălesc și se păcălesc și pe ei amăgind o întreagă lume. Deci poți fii sigur că am destule studii la viața mea și capacități intelectuale și destule cunoștiințe fizico-chimico-matematice ca să știu ce vorbesc și mai știu și din scripturi cum e Adevărul așa că nu am cum să mă înșel eu ca prostul cînd îl avem pe Hristos și pe Dumnezeu ci mai degrabă se înșeală toți cei ce l-au lepădat pe Dumnezeu pentru teoriile false și absurde și greșite ale gLumii și ale oamenilor de știință... și pentru visurile SF la care iau parte trăind niște filme și niște basme și njiște iluzii în care cred fără să-și facă vreo problemă că sunt defapt niște minciuni... niște vise dulci sau amare în care se pierd de Dumnezeu și de Adevăr. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu te iert mereu pentru că ești simpatic dar nu pricep ce interes ai tu să persiști în tot felul de aberații dacă nu poți să pricepi sau nu vrei să înțelegi ceea ce îți spun. La ce te ajută pe tine să-ți fixezi în minte idei false pe care să le tot repeți din interes calomniator? Deci sunt mirean ortodox, NIP nu e sectă, explicațiile la Facerea sunt ale mele și nu ale lor, ei ascultă doar de Cuvîntul din Cărțile lor, Cuvîntul lui Dumnezeu și crede-mă că nu te mint. Hai te rog încearcă să crezi în Adevăr și nu în minciuni! Crede numai... |
Si eu ti-am zis ca e secta si asta e :)
Si tu ai recunoscut ca e secta, ca nu sunteti sub ascultare decat de fantome albastre care exista doar in imaginatia ta. |
Citat:
Păi vezi... oricît îți repet că nu e sectă, acuma zici și că cică eu am recunoscut că e sectă, oricît ți-am zis că ei se află în ascultare tu zici acuma că cică eu am recunoscut că ei nu sunt în ascultare și deși ți-am spus că arătarea bleumarin a fost la adresa mea prin 92-93 la Cîmpina cînd nu aveam habar de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice iată că ai făcut tu compilarea și ți-ai pus mintea de ai scos tu o astfel de sinteză total lipsită de sens dar cu rolul de a-ți împlini interesele în ciuda oricărui Adevăr... avînd tu pretenția că ai suprema înțelepciune de a deosebi binele de rău. Păi de ce nu deosebești minciuna cea rea de minciuna cea bună și adevărul de minciună mai înainte de a-ți fixa idei ție sau altora? Deci de ce nu vrei să respecți tu atunci cînd emiți teorii sau păreri ADEVĂRUL? Dacă faci astfel de afirmații complet ridicole și necinstite ele nu pot fi luate decît ca niște gLume ale unui simpatic păcălici... dar pînă la urmă starea de măscărici te va trage la fund căci obijnuit fiind să minți și să te minți o să te lipești atît de mult de minciunile emise și de obiceiul ăsta pătimaș încît crezîndu-te și crezînd în propriile minciuni te vei închide definitv în celula cu zăbrele groase făcute din oțelul tuturor ideilor tale pe care singur ți le-ai fixat ca prostul... Eu cred că dacă vei încerca să le lepezi cîndva de voie sau de nevoie, te va durea foarte rău... și vei simți cu tristețe vremea în care ai aberat la greu. Deci îți repet că eu n-am susținut niciodată că NIP e sectă fiindcă nu e sectă ci sunt credincioși ortodoxi după tradiția milenară apostolică românească, n-am susținut niciodată că se află în neascultare ci în Ascultare de Dumnezeu și de Biserica Lui Cerească și Pămâtească, n-am susținut că cineva ascultă de fantome bleumarin din imaginația mea ci că ei ascultă de Cuvîntul lui Dumnezeu plinindu-L și urmîndu-L. Tu însă, sigur, ești liber să-ți fixezi oricîte idei vrei să ''deduci'' tu cu ''logica'' ta. Eu nu mă supăr căci e mintea ta și nu a mea... e treba ta ce faci cu ea așa cum e treaba tuturor acelora care te cred pe tine sau pe mine... eu răspund de ce scriu și ce afirm eu... și fiecare răspundem de faptele noastre. |
Argumentul cel mai simplu.
Dacă ai fi la mare pe plajă sau ai fi pe mare întro barcă sau înnotînd pe mare sau te-ai afla pe o cîmpie oare cum ar trebui să vezi linia orizontului dacă ai crede că te aflii pe un pămînt plat și cum ar trebui să o vezi dacă ai crede că te afli pe un pămînt sferic?
Poate că ar trebui să ne dăm seama că aflîndu-ne pe o sferă orice privire de la nivelul mării, adică tangentă la sferă, nu vede orizontul deloc adică vede singurul punct în care se află, punctul de tangență. Dacă te ridici în picioare și ai 2 m, atunci ar trebui să vezi orizontul ca un arc de cerc situat sub punctul în care te afli. Distanța de la ochi la un punct al liniei orizontului ar fi d=((R+h)^2 -R^2)^0,5=5048,2m adică s-ar forma un con de înălțime 2m și cu ipotenuza triunghuiului format din raza bazei și înălțimea, de aproximativ 5 km. De la 1m distanța maximă la care vezi ar fi de 3658,75m deci în jur de 3,5km iar de la 0,5m adică de la jumate de metru ar trebui să vedem un orizont circular pînă la distanța de 2523,48m adică pînă la 2,5km deci am vedea un orizont maxim mult mai aproape față de ceea ce vede cel aflat la 2m înălțime, adică orizontul de la 0,5m ar trebui să fie pînă la jumătatea distanței la care vede orizontul cel aflat la 2m înălțime. Oare se întîmplă așa în realitate sau vedem atît de la 2m înălțime cît și de la 0,5m pînă la mult mai mult de 5 km distanță punctele de la orizont? Ideea e că poți folosi și o lunetă sau un binoclu pentru a vedea orizontul de la 0,5m înălțime. Oare poți să vezi dincolo de 2,5km? Eu cred că poți. |
Încă un argument foarte simplu.
Citat:
Luna era jumătate plină, exact jumătate cu partea liminată în sus. Dacă ai fi avut de-a-face cu două sfere din care una să lumineze pe alta ar fi fost imposibil ca umbra pe Lună să fie exact jumate din Lună în condițiile în care exista o linie dreaptă clară care să unească mijlocul sferic al Lunii cu mijlocul sferic al Soarelui. Deci dacă ceea ce vedem pe cer nu e o proiecție ca în desenul tehnic din pricina că lumina și imaginea merge în curbă datorită fenomenului refracție prin mediu atunci ar fi imposibil ca să vezi două sfere pe cer cam la aceiași înălțime, una la sud alta la nord, sau una la răsărit și alta la apus, deci în vizibilitate perfectă și cu toate astea să vezi că Luna este nouă sau jumate plină cînd defapt ar fi trebuit să o vezi că e complet plină. Priviți și voi cerul cînd Soarele și Luna se află ambele pe Cer, ziua, cînd sunt în poziții diametral opuse și veți constata că ar fi imposibil să vedeți Lună nouă sau Lună semi plină cînd ar trebui să vedeți Lună plină. Deci mie mi-e clar că atît lumina cît și imaginea Soarelui și a Lunii sunt pe o proiecție curbilinie, adică vezi oriunde ar fi ele pe cer imaginea lor de la zenit dar proiectată curbiliniu așa cum vine lumina și imaginea în curbă spre tine. Nu e greu să constatați singuri aceste fenomene cînd Soarele și Luna sunt ambele pe cer în poziții diametral opuse. Teoria Heliocentrică și Geocentrică o să vă cadă din cap afară cînd veți pricepe că nu e posibilă niciuna dacă chiar e adevărat ceea ce vedeți cu proprii ochi! Că Soarele și Luna sunt semisferice și că numai la eclipsa de Soare formează ele împreună o sferă perfectă, asta e partea doua, partea cea mai frumoasă și care nu-ți vine să crezi că e adevărată. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Adică, ce ți se pare nebunesc? Păi azi pe la ora 12, defapt era exact 11,54, Soarele și Luna se aflau pe cer cam la aceiași înălțime în direcții diametral opuse și deci se vedeau total și cu toate astea Luna nu era plină ci doar pe jumătate era plină. Acest lucru este practic imposibil căci era evident că ar fi trebuit să fie Lună plină dacă lumina și imaginile ar merge perfect drept. Ce ți se pare nebunesc... imposibil, absurd sau aberant? Îți este greu să crezi și dacă nu poți crede că așa a fost cum îți povestesc atunci crezi că eu am nevoie de medicamente? Păi chiar așa a fost cum ți-am povestit și asta am afirmat că oricine poate să constate că practic e imposibil ca Luna să fie plină doar pe jumătate sau să fie Lună nouă în condițiile în care se vede că e în vizibilitatea directă a Soarelui din momnt ce se află pe direcții diametral opuse. Dacă nu pricepi atîta atunci tu s-ar putea să ai nevoie de medicamente: rugăciuni, pocăință, tăcere cînd vorbești prostii... ascultare de sfatul cel bun și altele. |
Citat:
Și am dat exemplu ăsta pentru a pricepe că sunt o multitudine de corpuri luminoase pe care le-am putea vedea ca pe un disc și să credem ca fraierii că sunt sfere cînd pot fi altceva. Nu era deci vorba că aș crede că Soarele sau Luna ar fi toroidale ci dădeam un exemplu că nu te poți hazarda să afirmi despre un corp că e sferic dacă tu nu-i vezi decît un disc luminos sau Lunii decît o semisferă, de jos, căci Lunii îi vezi întotdeauna aceiași față oriunde s-ar afla ea pe cer, mai jos sau mai sus. Dar că Soarele și Luna sunt semisferice am ajuns să cred treptat folosindu-mi revelația de la Dumnezeu, Scripturile și aparatul fizico-matematic și înțelepciunea. Cea mai mare putere de înțelegere și rolul cel mai mare însă l-a avut dragostea... Iubirea. Doar ea a reușit să creadă Adevărul cu Dreptate și să-L facă public susținînd că așa se interpretează Facerea. |
Citat:
Stii ce e amuzant? Sa te vad pe tine zicand ca ce spui tu este "Adevarul". E ca si cum te-ai uita la un copil tipand ca frunzele sunt albastre, ca dupaia sa zica ca el e cel mai destept din lume. |
Citat:
Tu n-ai văzut niciodată frunze albastre, galbene, roșii, ruginii? Tu n-ai văzut Toamna? N-am zis niciodată că ceea ce spun eu e ''Adevărul'' ci că e Adevărul dar n-am avut pretenția că tot ceea ce spun e adevărul și numai adevărul de parcă din pricina pilelor minunate prin gura mea ar curge numai și numai Adevărul ci la El am ajuns condus de Dumnezeu și împărtășindu-vi-L și vouă iată că vi se pare că mă dau deștept. Amuzant este să vezi cum vorbesc mereu de ceva atît de simplu ca Pămîntul drept și plat sau ca Soarele și Luna semisferice și toți se iau de mine să mă considere ''modest'' sau ''nebun'' nefiind ei în stare să-și deschidă ochii și să-și lepede teoriile absurde și false în ciuda argumentelor pe care le folosesc atunci cînd susțin și în ciuda Adevărului în care cred și de la care și ei ar trebui să învețe și să creadă. Eu vorbesc despre Adevăr și voi vorbiți mereu despre mine... nevenindu-vă vouă să credeți că eu nu vorbesc despre mine și despre teoriile mele ci despre Adevăr. |
Mergea un tip pe autostrada si la un moment dat zice: "Uite, vine un nebun pe contrasens ! Nu, doi nebuni !! Trei, patru, cinci nebuni !!! Doamne, zeci, sute de nebuni merg pe contrasens !!!!"
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:58:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.