![]() |
M-am referit la cea penti... pe care evident o frecventezi. Să știi că lipsa unui răspuns ține loc de răspuns. Ipocrizia din nou își spune cuvântul. Spui una și faci alta, deci tot la fără frecvență rămâi, asta ținând cont de afirmațiile tale.
|
Ce aveti cu omul?
Daca lui ii place trucul cu 'vorbirea in limbi' ce aveti cu el? Gustibus non disputandum est. Daca vreti sa-l salvati, puneti si voi de o vorbire 'in limbi ingeresti' cu translator cu tot si o sa fie mai receptiv. Nici nu e greu, joaca de copii. La propriu. Simpllu te bagi? Ia tradu ce zise duhu' charismatic: 'zich dhich oŸunih Ă„bu dhach wuuu zich omet dhach uu ibdi ngo puĂ„dh ' |
"Penti nu s-a lăsat tăiat la cuc".
|
Nu am văzut atata fățărnicie si orbire pana la acest penticostal cum evita întrebările si se plânge ca nu e iubit. Si la început când am scris la subiectul asta aveam o alta impresie. In fapt toti pocăiții astia se simt prigoniți. Sunt prigoniti si de umbra lor de-aia rade lumea de ei. Oare si domnul Mihnea catolic se simte prigonit ? Nu cred deoarece este aproape de evanghelie.
Si când ma gândesc ca era un penticostal care se plângea ca vin vremurile din urma si pleacă lumea de la ei la ortodocși... Am o întrebare pentru el daca poate răspunde fără ocoliș. Un penticostal poate pierde mântuirea ? Da sau nu ? |
Citat:
Cum sa nu intelegi ceva ce este atat de evident? |
Citat:
Se prinde lumea... :1: |
Citat:
Citat:
|
Atunci sa spunem ca era o fată penticostală si un ortodox care frecventa biserica mai rar. Si a întrebat băiatul pe preot ce sa facă. Rămâneți cum sunteți. Acum băiatul nu mai se duce la biserică dar si tipa fumează puternic. Ce părere ai ? A pierdut mântuirea sau nu ?
Ps. Nu înțeleg de ce a mai dat Iisus instrucțiuni si apostolii la fel daca omul e posedat de Dumnezeu si nu mai poate pierde mântuirea. Nu înțeleg cum la moartea lui ala de se numea rege penticostalii au fost prinsi cu tot felul de tradiții lumesti făcând dar asta e partea a doua... Ps 2 daca esti onest si acest lucru mi-a fost dovedit tot de un războinic penticostal ( fapt confirmat si de altui ) ar trebui sa știi ca majoritatea tinerilor penticostali fac dragoste înainte de căsătorie dar nu una normala ci un anormala ca fetele sa rămână virgine. |
Am uitat sa spun ca fata si băiatul sau căsătorit si fata a renunțat pentru băiat la biserica ei o perioadă frecventând biserica ortodoxa. Poate si azi dar cu țigara in mâna...
|
Citat:
Citat:
P.S. Totusi, tu si Dragos nu sunteti in post? Va umbla mintea toata ziua numai la prostii? |
Nu ai răspuns la întrebare cum a fost posibil ca fata penticostală sa se lase de credință începând sa si fumeze. Mai mulți penticostali tineri mi-au confirmat ca se practică sexul anal si oral de către ei. In forumul tânăr crestin daca caut am primit acele mesaje private si cu nume de fete care o fac din plăcere. Se pare ca tu esti mai batran sau mai inocent. Aia cu lumina stinsă se referea la adventiști (cine stie ce sectăera si sa facut confuzie) dar cunoscând mulți adventiști am văzut o moralitate mult mai mare decât la penticostali si confirm ca chiar daca au n lucruri negative pe acesta nu-l au !! Adventiștii au si ei o poveste foarte frumoasădar in ghilimele care arata iar gradul de posedare la care sunt si anume ca preotul din satul x stie ca adventiștii au dreptate dar el nu poate renunța la biserica lui deoarece ar muri de foame. Poveste spusă de mai mulți adventiști care nu secunosc in zone geografice diferite si in timpuri diferite.
|
Eu am scris daca esti onest tu ai omis daca. Deci cum esti ? Mincinos ? Care e tatăl minciunii ? Un crestin ortodox imediat isi dă seama de viclenia din spatele vostru. A mai scrie origaciune aici dar o fac in gand. Cine te-a pus sa te joci cu focul pe de altă parte? Erai tu practicant ortodox când ai mers la ei ? Nuuuuu !
|
Citat:
Ultimele două pagini nu îndrăznesc să le comentez. |
Citat:
Că eu de Lege te întreb, cum O respecți tu, creștin adevărat, gata mântuit.:61: |
Citat:
|
Sa revin la povestea adventiștilor. Deci la el in sat ( tipul care povesteste dar aceast lucru e povestit si de alti adventisti ) tipul are un preot ortodox care e amic cu el. Si acest preot stie adevărul dar nu renunță la minciună ca ar murii de foame. Povestea se repeta asa cum am mai zis dar curios e cum poti fi prieten ca crestin cu un mincinos ?!? Si nu cumva povestea asta au auzit-o l adunare si o repta fiecare ca si cum ar fi a lor ?
|
Deci penticostala si-a pierdut mântuirea dar tu ziceai ca nu o poate pierde.
|
Tu poti pierde ce n-ai avut?
Penticostalii nu pot pierde mantuirea. Pentru ca nici n-au avut-o vreodata. Ei sunt o secta aparuta ca ciupercile dupa ploaie. Singura Biserica in care te poti mantui e Biserica Ortodoxa. |
In curând o sa recunosti ca te doare măseaua si mai bei si tu puțin mai mult pentru ameliorare...
|
Citat:
Este o imposibilitate. Porunca Legii e sfanta dreapta si buna. Rom. 7:12. Insa inca de la primul sinod al Bisericii s-a afirmat ca ea este un jug pe care nici profetii si nici apostolii nu l-au putut purta. Fapte 15:10 Din pricina ca Legea nu a putut fi implinita, Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau care a murit pentru pacat si pe Duhul Sau care ne calauzeste si ne da puterea de a umbla intr-un mod placut Domnului. Ori de cate ori aleg sa ascult de indemnurile si dorintele pacatoase ale trupului incalc Legea, insa tot mereu cand ascult de indemnurile Duhului lui Dumnezeu, care este in mine, respect Legea. Pentru ca Hristos este sfarsitul legii. Dupa cum spunea Apostolul: Romani 8: 4 . Pentru ca îndreptarea din Lege să se împlinească în noi, care nu umblăm după trup, ci după duh. |
Citat:
Aceasta strofocare a ta, recunosc, ma amuza copios. Citat:
Sau ti s-au spovedit tie pentru ca le-ai inspirat netarmurita incredere? Mai am o curiozitate: ce mutre aveau, pareau spasiti sau se laudau in gura mare? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Insa ce nu inteleg unii interlocutori este faptul ca artele, ironia sau complimentele, macar ca nu prezinta fidel realitatea, totusi nu se incadreaza la capitolul "minciuna". |
Citat:
Macar ca are o greseala gramaticala. |
Citat:
|
Decăderea religioasa am văzut-o si la unii ortodocșii si nu ma refer aici. Dar sincer domnule penticostal nu numai ca te asemeni cu fariseu care se bătea in piept cat de credincios e dar esti departe foarte departe de ideea de a fi crestin. Esti si ca acela care crede ca are tot si el nu are nimic. Ori vrei sa cauti adevărul ori stai aici la pierdere de timp...
|
Când ai omis cuvântul dacă si ai scris ca am scris :esti onest. Asta in loc de : dacă esti onest. Deci cum poți să spui că nu ai mințit?!?
|
Prieteni, incepe sezonul colindelor.
Si, dupa cum stim, Jesus is Reason for the Season. https://www.youtube.com/watch?v=M7670CXvPX0 |
Citat:
|
Citat:
In Matei 15:20, Domnul Isus desfiinteaza un ritual "obligatoriu" (pentru iudei - fara de care erai spurcat). Era vorba de ritualul spalarii mainilor (o spalare ritualica - nu igienica). Iar Domnul Isus cocluzioneaza : " .... dar A MANCA CU MAINILE NESPALATE NU SPURCA PE OM" . Limpede? Marcu 7 si Matei 15 (unde Domnul Isus vorbeste despre ceea ce spurca pe om) se citesc impreuna. Biblia se explica pe ea insasi. Data viitoare, in loc de atata infatuare, incearca sa dai dovada de onestitate. |
Citat:
Din pacate, se discuta prea multe subiecte deodata si nu le poti lamuri. Mie imi este totul limpede si clar, dar nu pot sa arat prea bine acest lucru (prea multe subiecte doedata, prea multe minciuni deodata). |
Citat:
Domnul Isus a dezlegat sabatul de toate regulile fariseice impovaratorare. Domnul Isus (Domnul sambetei - Marcu 2:28) a facut ca "sambata sa fie pentru om si nu omul pentru sambata"(Marcu 2:27). P.S. Daca pe tine te leaga cineva iar eu vin si te dezleg ... inseamna ca te desfiintez? A nu se face confuzie intrea dezlega si desfiinta. |
Citat:
Citat:
Da. De aceea, pentru a ști cum să-și întocmească viața potrivit voinței lui Dumnezeu, pentru a-și câștiga mântuirea, creștinul trebuie să cunoască și să păzească cele 10 porunci." Vezi aici: http://www.mitropolia-ro.de/index.ph...2-legea-morala Decalogul (cele zece porunci) trebuie pazit conform catehismului ortodox. Tu ... ce religie ai?? Iar despre porunca pazirii zilei a saptea (samabata) iata ce spune Catehismul Ortodox: "Ce învață porunca aceasta? Această poruncă învață două lucruri, și anume: datoria muncii în timpul celor șase zile ale săptămânii și datoria de a sărbători ziua a șaptea, ca zi de odihnă, închinată Domnului." Vezi aici: http://www.mitropolia-ro.de/index.ph...e-zece-porunci Ce zici ortodoxule? Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Zic ca n-ai citit tot de acolo "Care este ziua de odihnă?" ceva mai jos de intrebarea care ai aratat-o tu aici http://www.mitropolia-ro.de/index.ph...e-zece-porunci Asa fac sectantii nu citesc ce nu le convine!!! Citat:
Referitor la acel citat, recunosc ca am dat unu gresit am vazut si eu acum, imi cer iertare daca te-ai smintit doar dintr-atata, dar chiar si asa citatul pe care l-ai mentionat sustine ce am zis eu si anume ca "NU MANCAREA SPURCA PE OM" |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Da pe el nu-l interesează adevărul si eu nu prea am timp sa stau sa-i corectez ereziile. M-a facut mincinos ca am spus ca Iisus desființa sabatul. Dar greseala nu e minciună si apoi dezlegarea arată că suntem liberi sa nu mai fim legati de legile sabatului. Sabatul devenise o povară si el fusese dat pentru binele omului si nu pentru ca sa-i fie o povară. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca Iisus a dezlegat sabatul de toate regulile fariseice. Vezi ca minti ?
In primul rând nu erau legi date de farisei nu stiu de unde ai scos-o si pe asta Moise a zis ca in ziua desabat sa nu se facă nici o lucare ! Ei au dat niste legi cu numărul de pasi dar e mult de vorbit aici si nici măcar nu stiu daca erau date de farisei... |
Deci poate dăduseră fariseii ca nu ai voie sa faci o lucrare o vindecare in ziua sabatului ? Dar nu scrie nicăieri de o astfel de lege... Si nu scrie ca Iisus a dezlegat sabatl de regulile fariseice ! Astea sunt adaosuri advente. Sau Iisus dorea confuzie mai ales ca stia ce se va întâmpla?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:15:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.