![]() |
Citat:
Adevaratele rele sunt saracia, lipsa educatiei, coruptie, etc. iar asta le ofera si mai multa putere deci pentru ei e win-win. |
Eu tot timpul vad o coada imensa la mici, la Kaufland. :)
|
Citat:
ps: am avut in familia mea un "puscarias". A fost unul din bunicii mei. Dupa ce s-a intors din al doilea razboi mondial, tara a fost "recunoascatoare" cu el, luandu-i hectarele de pamant (o parte din aceste hectare, bunicul le-a avut de la tatal sau, unde acesta la randul lui le-a obtinut de la regele Ferdinand si guvernul tarii din acea perioada, in urma participarii la primul razboi mondial), vitele, si "improprietarind-ul" cu o celula la o inchisoare |
iuliu46 era de obicei un tip rational si vertical.
Nu stiu cum a ajuns intre timp la genul asta de "argumente" si aparator al coruptilor pe motiv "ca ai nostri, pardon, aia ...nu sunt singurii". |
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=337 Nu e punctul meu de vedere dar sunt total de acord cu el. Si ala e avocat bunicel ( ca a fost in completul ala care a albit-o pe Kovesi cu plagiatul), nu securist ca Petreanu. :) Sigur ca nu-i plac pe hoti dar ca sa-ti raspund si la ce s-a intamplat cu mine, nu-i plac pe nici unii. Nu vreau ca hotii care au in mana catusele sa-i bage la puscarie pe ceilalti cu orice pret si pentru invinuiri absurde. Pentru ca rezultatul nu va fi mai putina coruptie ci mai putina democratie. Deja s-a mai intamplat asta in istoria Romaniei. :p Citat:
Cu tine am alta problema. Cu toate ca recunosc ca ai avut o replica plina de umor, faptul ca spui ca Dragnea ar fi fost condamnat pentru ca ar fi fost prins "furand voturi", ma face sa cred ca l-ai fi condamnat si pe bunicul tau daca ai fi trait pe atunci. :p |
Citat:
|
Citat:
Ca pana la urma, daca se poate inscena un abuz in serviciu se poate inscena orice altceva. Citat:
Si daca ar fi, probabil ar trebui sa tina cu cleptocratii, pana la urma iliescu si ai lui nu puteau jefui tara asta fara complicitatea "serviciilor", "justitiei", etc. Dar apropo, tu esti? Securist, desigur. Citat:
Daca pentru democratia e tot una cu cleptocratia e clar, nu esti foarte diferit, ideologic, de cei care au jefuit tara asta in ultimele 2 decenii si jumatate. |
Fireste ca sunt. Ca eu fac emisiuni cu LCK cu intrebari de genul : "nu-i asa ca va e greu ?" :21: Nu Petreanu.
Eu nu am ce sa va fac. Oricum imi dau seama si mi-am dat seama de mult ca tabara voastra a castigat. Dar eu nu vreau sa fac parte din ea, chiar si cu riscul de a ramane singurul om din tara asta care spune ca nu e normal ce se intampla. Nu e normal sa dai puteri extreme unei parti care e culmea, numita de unii dintre aia pe care ar trebui sa-i ancheteze, si sa crezi ca nu or sa faca abuzuri. Si nu e normal sa vrei sange cu orice pret. E treaba voastra daca asa ganditi si puteti sta linistiti, oricum veti avea castig de cauza pentru ca ganditi exact pe placul stapanului asa ca nu se poate intampla nimic rau. P.S: Nici tu nu esti diferit ideologic de cei care au jefuit tara inaintea astora care au jefuit-o in ultimii 20 de ani. :) |
Citat:
1. predica despre manipulare - nula, ca si cand doar altii pot manipula, el daca vorbeste despre manipulare, clar nu o face. 2. Grațierea și modificarea codurilor prin ordonanțe de urgență. Zice ca se poate, este constitutional, dar nu este bine, nu este corect - de acord. Pe urma zice ceva gen "chiar daca nu e corect, s-a mai intamplat si n-a protestat nimeni, sa nu protestanti nici acum" - logica stupida. E ca si cand ai spune "ati lasat un hot sa scape sau putea fi un hot dar n-a fost si a iesit din tribunal fara ani de puscarie? faceti scapati pe toti, inclusiv aia dovediti". 3. "Nu cred că această grațiere poate rezolva problema enormă a suprapopulării pușcăriilor. " 4. Poate explici tu asta: ". De unde Dzeu or ajuns unii la concluzia că scapă Udrea, (...) Că ar putea să o ajute grațierea e adevărat ." Deci, nu scapa dar ii ajuta. Super. 5. Dezincriminarea abuzului in serviciu - e tot una cu fapte de coruptie? Adica unul ca Secureanu n-ar fi trebuit arestat? |
Citat:
Citat:
Daca iti iese si tie ceva din asta, intelegem, na. Dar daca e doar ideologie pe stomacul gol o punem pe seama glicemiei scazute :21: Citat:
De altfel, s-a vazut deja cum decurge procesul justitiar la noi, pentru zeci si sute de milioane de euro, 4-5 ani de puscarie, iesit dupa 2-3, prejudiciul n-a fost recuperat. Pai iti dai seama ca astia sunt idolii si invidia tuturor gainarilor din tara asta care au luat ani mai multi (si mai grei) pentru sume care nu sunt nici a mia parte? Dar fata de vremurile lui Nastase, ii poti spune "justitie divina". Citat:
|
Intelege odata ca eu nu am vorbit despre ordonante. Nu imi pasa de ele, cred ca PSD a facut o prostie dar nu cred ca aia e important. Era important daca s-ar fi scos chestia asta cu abuzul in serviciu din Codul Penal. De ce ? Pai de aia am pus citatul ala pentru ca omul explica bine de ce.
La fel ca si in cazul imunitatii unde gloata este manipulata impotriva parlamentului, si aici e la fel. Tocmai pentru ca amandoua sunt instrumente de santaj impotriva politicienilor - daca un politician poate fi arestat oricand atunci va fi mult mai dispus la compromisuri cu cel care detine catusele. La fel si daca poate fi arestat pentru orice asa cum explica omul ca se poate intampla ( si s-a intamplat ) cu ajutorul "abuzului in serviciu". Tu esti bucuros ca intra X sau Y la puscarie oricum. Eu nu am nici un motiv sa ma incred in procurori, judecatori si asa mai departe. Nu am de ce sa-i cred mai cinstiti decat politicienii. Si atunci nu vreau sa aiba asemenea instrumente de presiune la indemana. Si se pare ca in toate tarile de pe lumea asta in afara Italiei, oamenii nu s-au increzut intr-atat de mult in ei incat sa le ofere cecuri de astea in alb. Ca de aia exista imunitate si nu prea exista chestia asta cu abuzul in serviciu. Doar la noi politicienii trebuie sa fie timorati. |
Citat:
Citat:
Citat:
De ce eviti intrebarile? Citat:
Nu sunt, nu e genul de activitate in care merita investite sentimente, de orice fel. Dar nici nu sunt atat de ipocrit sa spun "da' nu l-au prins cu tunul ala de 100 milioane de euro, de ce-l baga acum in puscarie pentru 20.000?" Citat:
Ca ar putea la o adica abuza si omul de rand, nu-i asa? Doar scrie in Constitutie ca egalitate, bla bla.. De ce doar politicenii sa beneficieze de protectie prin imunitate absoluta vizavi de lege? Citat:
Sau logica ar fi: "exisa dar o toleram pentru ca face bine procesului democratic" ? :21: Mai in gluma mai in serios, ajungem la concluzia ca standardul de normalitate in lume e coruptia in politica cu protectie legala. Sa stii ca asta explica multe. |
Citat:
|
De pe ziduri adunate "
"Ce țară tristă...
Copiii ies în stradă să oprească hoția, dar părinții știu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl Ghiță că de fapt au fost plătiți de Soros cu 50 de lei de om și 30 de lei de câine. Și oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei. Copiii trimit poze cu mulțimea inundând Bucureștiul de la Universitate la Piața Victoriei, părinții sunt convinși că pozele sunt trucate de "agenturile străine" care sug sângele patriei. Să urmezi orbește niște hoți pentru câțiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-ți dai seama că ești complice la furtul din buzunarul copilului tău și că îl alungi peste hotare câte puțin în fiecare zi... Să îl înveți să învețe ca să devină cineva și apoi când el devine cineva, să te îndoiești de judecata lui și să adulezi mediocri și impostori... Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce își vor fi văzut copiii plecați în lumea largă, mulți vor sfârși singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci și mucegai, cu televizorul înghețat pe Antena 3." |
Citat:
Ma uit si eu la ce sustine omul si acum si in alte ocazii si il bag intr-o categorie. Alaturi de Mandruta, Guran si altii. Ca si acolo echipa e mare. Citat:
Citat:
Citat:
P.S: Vad ca Secureanu ala al tau, e anchetat pentru luare de mita si delapidare, deci uite ca se poate si fara "abuz in serviciu". :p |
O tara si mai trista e aia in care un cretinel ( sa spunem fost ministru al sanatatii :) ) scrie o prostie cu parintii care tin cu hotii si toate oile se grabesc sa traga la xerox mesajul in diferite forme.De la o fosta jurnalista la A3 care acum a trecut de partea poporului si le scrie parintilor ei ca sa-i faca de ras ca-s reactionari si pana la ce folclor ai cules tu azi. :71:
Semenii vostri din SUA le scriu si ei parintilor. Ca sa-i faca de ras ca l-au votat pe Donald in loc sa o voteze pe madam Hillary, garantia progresului omenirii. :p |
Citat:
|
KWJ are superhiperimunitate, nici măcar nu poate fi întrebat de sănătate.
|
Citat:
|
Citat:
Legitimare, da' nu si pentru catei, doar pentru dulaii mai presus de orice banuiala din politica. |
Citat:
Demontam o minciuna aruncand alta? |
Pai cum sa functioneze lupta de clasa ? Trebuie sa fie unii care sa se uite si la A3 sau RTV acolo, ca altfel pe cine arati cu degetul ? :)
" Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul? Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină? " Sincer, daca dialogul ar fi fost real si eu eram eu maica-sa ii raspundeam ca da. :71: Dar e doar un text in genul celor scrise de Chiorila sau Oana Pellea. Sa aiba lumea la ce da share, chiar daca isi fac parintii de ras cu chestia asta. Vorba aia, sunt intelectuali, oameni destepti, poti sa crezi ca sunt zeci de mii de cretini ? :) |
Citat:
Aia de jos luptandu-se cu salariul minim, si aialalti de sus cu conturile cu milioane de euro? |
Citat:
Asa cum tu ai venit cu Radu Chirita si ti-am arat, punctual, ca nu se leaga ce zice el. Iar tu, ai inceput sa dai cu petarde gen "ala e securist, da' al meu nu e, luati de aici intelepciune". Citat:
Citat:
Citat:
Ce deh, abuz in serviciu e interpretabil, cine poate dovedi ca nu atat au costat chestiile alea? Ca ala era pretul pietii. Politica de tara, etc. Citat:
|
Bre tu intelegi ca maine unul il ia pe procurorul ala care i-a facut dosar Olgutei si ii face dosar de abuz in serviciu ? Si eventual il baga si la arest pana se judeca procesul cum au incercat sa o bage pe aia ? Si poimaine alt procuror ii face dosar porcurorului care i-a facut dosar primului procuror ? Ca abuz in serviciu inseamna orice. Chiar nu poti sa pricepi atata lucru ? Chiar nu puteti pricepe ca pe Dragnea l-au judecat ca a dat un mesaj in care le spunea alora sa faca niste tombole ca sa vina lumea la vot ? Deci nu ca ar fi facut tombole si nici pentru ca ar fi furat voturi ci pentru ca a existat un asemenea mesaj. Ca acum pentru nimic se da cu suspendare, e intr-adevar un progres fata de vremea comunistilor cand luai 10 ani. :)
Va spune omul ca nu e normal sa lasi asemenea arme la indemana procurorului si ii sariti toti in cap. Ca v-a spus voua duhul ca procurorii sunt oameni corecti si sigur nu or sa se apuce sa faca dosare aiurea. Sigur daca vreo ambasada ar prelua controlul in serviciile secrete si procuratura si ar incepe sa le spuna cui sa faca si cui sa nu faca dosare, ei nu ar face asta pentru ca stiti voi ca-s cinstiti. :p Voi sunteti bucurosi ca intra unii despre care simtiti sau stiti ca sunt corupti ( si probabil sunt chiar mai corupti decat credeti voi ) la puscarie un pic. Vi se pare o mare realizare. Dar nu intelegeti ca hotia o sa mearga in continuare, ca asa cum procurorii primesc ordin cui anume sa faca dosar, primesc si cui anume sa nu faca. Asta nu puteti sa intelegeti, ca o sa fie doar guverne formate din plutonieri cinstiti de pe la SRI care or sa fure pentru stapanii lor de afara cel putin la fel de mult cat s-a furat si pana acum. In timp ce voi va racoriti ca l-au luat pe ala cu tombola sau pe nu stiu care cu amanta si il baga la beci. |
Iuliu, tu spui ca procurorii fac sau nu fac dosare aiurea, la comanda. Ceea ce e un lucru rău.
Pai, încadrarea juridica a unui asemenea fapte este abuzul in serviciu. Și atunci cum rezolvam problema, dezincriminind abuzul în serviciu ? În ce-i privește pe zdragnea, și prima lui condamnare penala, tu nu înțelegi ca acele mesaje pentru organizarea de tombole erau ILEGALE, și ca zdragnea știa ăsta, ca a comis ilegalitatea cu stiinta ?! |
:24:
Un mesaj nu poate fi ilegal, in afara de mesaje de amenintare. Un mesaj urmat de actiuni poate fi ilegal. Altfel ar trebui sa intram toti in puscarie pentru ca mai toti am facut glume mai bune sau mai proaste. Poate organizarea unor asemenea tombole ar fi fost ilegala. Dar nu s-a intamplat. :p In plus faptul ca un asemenea dosar a fost instrumentat de catre DNA ne arata clar ca acolo era vorba despre un dosar cu dedicatie. Ca altfel si-ar fi declinat competenta. Cat despre procurori...cine sa-i controleze ? Si pe timpul lui Dej erau ilegale o gramada de practici. |
"Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi."
|
Citat:
Un "mesaj" asa cum ii spui tu, chiar neurmat de nicio altă acțiune, poate reprezenta elementul material al multor infracțiuni, și nu doar al infracțiunii de amenințare, despre care faci tu vorbire, sau a infracțiunii prev. și ped. de art. 13 din Lg. 78/2000, infracțiune pe care a săvârșit-o și pentru care a fost condamnat infractorul Dragnea. De exemplu: darea și luarea de mită, prev. și ped. de art. 289 și 290 Cod penal, se pot consuma prin simpla comunicare a unui "mesaj", prin care se pretind sau se promit bani sau alte foloase. Idem pentru traficul de influență. Idem pentru cumpărarea de influență. Idem pentru purtarea abuzivă. Idem pentru tentativă la exploatarea patrimonială a unei persoane vulnerabile, care se poate consuma prin transmiterea unor "mesaje", tentativă la traficul de migranți, hărțuirea sexuală, instigarea publică, incitarea la ură sau discriminare, coruperea alegătorilor și așa mai departe. Citat:
Aici puteți vedea spicuiri din rechizitoriul prin care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată anul trecut (în caz că că vă mai întrebați care este miza reală a ordonanțelor)..... http://juri.ro/static/files/2016/iul...iu_dragnea.pdf |
E mai clar ca parca vorbesc cu roboti. Ala pune un citat tembel desi avem deja motivarea si scrie acolo pentru ce a fost condamnat iar tu imi spui ca nu as cunoaste drept desi orice om cu un pic de bun simt intelege ca Dragnea nu a comis nici o infractiune acolo.
E ca si cum l-ai condamna pe unul pentru luare de mita pentru ca a trimis un mesaj de genul " ce-mi iese" ? :71: Un avocat ar intelege diferenta dintre " a pretins bani sau foloase necuvenite" si " a vorbit prostii". Nu il poti acuza pe om ca scrie prostii daca nu sunt urmate de actiuni in sensul ala. In cazul lui Dragnea chiar el a intervenit in zilele urmatoare si le-a transmis alora ca nu se pot organiza asemenea tombole. O ancheta ar fi avut sens daca procurorii au fi primit plangeri ca Dragnea i-a fortat pe cei de sub el sa comita infractiuni si ei au refuzat. La fel cum la unul care ar fi scris " ce-mi iese" parchetul ar fi putut ancheta daca primea o plangere in sensul asta. Iar chestia cu competenta DNA e de rasul curcilor. Nu-i de mirare ca tara asta merge cum merge daca puteti inghiti orice prostie. Sa spui ca Dragnea ar fi obtinut un beneficiu ( adica l-ar fi dat jos pe Basescu :71: ) doar pentru ca sa faci tu dosarul si nu parchetul normal, e chiar de Kafka. |
Iaca Orban. A vrut sa candideze la Bucuresti, imediat dosar ca a pretins spaga.
Iata-l acum achitat. Raspunde cineva ca l-au tarat in mocirla si nu i-au dat voie sa candideze ? E normal sa nu-l lasi sa candideze doar pentru ca e anchetat de DNA deci "penal" ? E mai "penal" decat aia care i-au facut dosar ? Daca era pesedist mai scapa ? :71: |
Citat:
Nu știu dacă realizezi, dar imensa majoritate a șpăgilor (a se citi: a infracțiunilor de dare și luare de mită) din România se dau/primesc în urma unor asemenea mesaje "criptice". Mai rar o să vezi un funcționar public care trimite o scrisoare cu antet în care a spus "În vederea soluționării favorabile a doleanței dumneavoastră, vă transmitem că subsemnatul funcționar pretindem plata sumei de X lei, reprezentând folos necuvenit". Nu, Iuliu, șpăgile așa se cer/promit: prin insinuări, cuvinte/gesturi, printr-un "ce-mi iese", printr-un "o mână spală pe alta", printr-un "să fim băieți de treabă", printr-un gest cu degetul care arată spre buzunar, sau cu degetele care se freacă sugestiv între ele etc. Iar în cazul lui Dragnea n-a fost vorba de "vorbit prostii", ci de acte pe care le-a trimis subordonaților, cu instrucțiuni clare în sensul încălcării flagrante a legii. Că a retractat ulterior, după ce juriștii din partid s-au sesizat și i-au transmis "Șefu, vezi că e groasă", poate fi reținut cel mult ca circumstanță atenuantă, nu ca și cauză de impunitate. Dacă ești de altă părere, te rog să-mi indici textul de lege. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Păi se vede chiar acum cât de interesat (personal interesat) a fost acest infractor să ajungă la putere: uite-l cum vrea să schimbe legea ca să scape de dosare ! |
Citat:
Orban a fost achitat, Dragnea a fost condamnat. Dacă Orban apreciază că cineva a săvârșit o faptă imputabilă care i-a cauzat un prejudiciu, are căi legale pentru a obține compensație. Dragnea este condamnat definitiv de către judecători !!!! Atenție, nu de către DNA, ci de către judecători, după ce dosarul său a parcurs toate căile de atac legale. |
Chiar esti sigur ca esti avocat ? :)
Dragnea a fost condamnat pentru ca a avut idei proaste pentru a stimula participarea la vot. Nici una din ideile pe care le-a avut nu ar fi incalcat la o adica legea, ca nu cred ca ar fi fost interzis chiar sa faca tombole. Dar a fost o idee proasta care a tinut o zi sau doua. Tot el le-a transmis un mesaj cu "la loc comanda", mai tarziu. Deci ce beneficiu urmarea Dragnea ? Incurajarea participarii la vot. Daca asta l-ar fi dat jos pe Basescu, aia e o alta problema si nu stiu ce treaba au procurorii si judecatorii cu treaba asta. Spre comparatie, gestul lui Ciolos de a da transport gratis tinerilor pentru ca acestia sa se duca sa voteze, ar fi de 10 ori mai penal decat ce a facut Dragnea. Pe modelul pe care a fost condamnat Dragnea, Ciolos ar trebui condamnat la inchisoare pe viata probabil pentru ca aici a existat si fapta. Norocul lui e ca este de partea buna a luptei si nici un procuror nu ii va face dosar. :71: Cat despre Orban...Nu-l plang eu pe Orban ca nu ma intereseaza dupa cum nu-l plang nici pe Dragnea. Dar nu e normal ca in tara noastra, unii sa fie catalogati drept "penali" imediat ce procurorii le deschid un dosar si nu e normal ca partidele sa fie asa de vulnerabile, doar pentru ca exista o masa mare de oameni care se cred destepti si care cred ca ala care are dosar deschis de DNA e automat penal. Sa ajungi sa spui despre Dragnea cum a spus un destept mai sus ca ar fi furat voturi, ne arata in ce hal de dezinformare a ajuns societatea romaneasca. Dar e bine ca le scriem parintilor si ii acuzam ca se uita la televiziunile mincinoase. :) |
Alt caz, alt om politic la fel de antipatic ( si probabil corupt si el ). Dar poate nu in dosarul asta :)
http://www.academiacatavencu.info/so...-penala--40428 |
Citat:
Dar faptele lui au încălcat legea. Că tu nu crezi că ar fi fost interzis să se facă tombole, e treaba ta. Dar legea te contrazice. Citat:
Iar faptul că s-a desistat nu este prevăzut de lege ca și cauză de nepedepsire, justificativă sau de înlăturare a răspunderii penale. Ți-am mai cerut să arăți textul de lege care ar prevede așa ceva..... Citat:
Se știa clar că: Dacă vin la vot atâta la sută, pică Băsescu, dacă nu vin, rămâne Băsescu. Toată propaganda electoral a opozanților referendumului a fost în sensul ABSENȚEI de la vot. Iuliu, tu crezi sincer că intenția lui Dragnea, atunci când a dispus atragerea cetățenilor la vot prin mijloace ilegale, a fost "Să participe lumea la vot, indiferent care va fi rezultatul referendumului ? " Asta nu se mai poate numi naivitate. |
Mai nene nu e treaba procurorilor sa stabileasca ei cum s-ar fi terminat referendumul. Important este daca era ilegal sa incerci sa incurajezi participarea sau nu. Chiar nu poti sa intelegi asta ? Ca una e sa fi incercat sa-i faca sa voteze intr-un fel, si alta daca a vrut sa-i aduca la vot.
Ti-am mai zis e si cazul lui Ciolos. ( bineinteles ca nici el nu a comis nici o infractiune dar un procuror bun l-ar putea infunda exact la fel ). Si da, cred ca esti avocat. Probabil un de ala cum a avut si Ceausescu, care il infiera mai rau decat o facea procurorul. :D |
Citat:
|
Citat:
Și au stabilit că Dragnea a încălcat legea, pentru că Dragnea ȘTIA că rezultatul favorabil pentru el al referendumului depindea exclusiv de procentul de participare la vot, și în consecință a încercat să își determine subalternii să folosească mijloace ILEGALE (oferirea de avantaje materiale alegătorilor, sub forma tombolei) pentru a crește procentul de participare la vot. După ce procurorul și-a format convingerea că Dragnea a săvârșit o infracțiune, l-a trimis în judecată. Iar judecătorii (nu DNA-ul, nu Kovesi, nu Basescu, nu bubulii, nu Soros), analizând probele, au decis că Dragnea a încălcat cu vinovăție legea penală și l-au condamnat. |
Citat:
i-au dat o medalie. Iar acuzațiile în ultimul dosar al lui Dragnea, ăla care a avut azi primul termen de judecată: Inculpatul Dragnea a aranjat, pentru două doamne, domnișoare, în fine, două co-inculpate, care în realitate lucrau la sediul PSD, să fie angajate fictiv la o instituție a statului. Doamnele nu au prestat nicio zi de muncă la stat. Dar și-au ridicat salariile, cu concursul altor persoane care au falsificat ștate de plată etc. Prejudiciul creat se situează sub pragul pe care ordonanțele cele mult amintite în ultimele zile îl impun pentru existența infracțiunii de abuz în serviciu. Absolut întâmplător. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:01:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.