Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   pamantul e plat sau sferic? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19590)

gpalama 26.05.2021 13:38:47

Citat:

Nu neg, nu ignor, nu conspir cu nimeni. Din avion, din balon, de la orice distanta vezi un cerc luminos inconjurat de orizont perfect drept. Din centrul cercului nu se ridica niciun deal ca sa cred ca vad o sfera. De la distanta foarte foarte mare, orice disc se confunda cu o sfera mai ales daca lumina cu care este luminat discul se afla in centrul discului luminos. La extremitati luminanta scade si acest efect cauzeaza ILUZIA optica incat ti se pare ca vezi o sfera.

Ca sa iti vezi singur minciuna.

Ce numesti tu VEZI, adica observare, este doar o IPOTEZA SI PRESUPUNERE pe care tu o vinzi drept certitudine.

Adica minti in mod nerusinat prin formulare incompleta si prin premise ascunse.

Unde ai vazut tu pamantul plat? Imi spui si mie? L-ai vazut din spatiu cu ochiul tau?

Sau de fapt tot ce ai vazut tu este "platitudine locala" pe care o vinzi impachetgata in platitudine generala?

Din nou folosesti aceeeasi schima stricta cu argumentarea locala pe care o generalizezi si apoi restul il negi.

Ajunge cu rahatul asta minciuni pe care le vinzi.

Unde ai vazut tu "pamantul plat din spatiu"???? Ai facut tu personal asa ceva?

gpalama 26.05.2021 13:40:34

Citat:

Nu ocolesc si nu mint ci spun exact ceea ce vad! N-am voie sa cred ceea ce vad ca vii tu sa-mi spui ca mint si ca vad ce zici tu ca vad? Nu vad ce zici tu ceea ce vad eu aia vad. De ce ar trebui sa mint ca ma persecuti tu mintind ca evit si ca generalizez incorect? Pai nu generalizez nimic ci spun ca atat cat vad aia vad: un cerc luminos inconjurat de orizont drept perfect si pe care nu-l confund cu o sfera!
Mincinos ordinar, unde ai vazut tu pamantul din spatiu????

Ai vazut tu pamantul cu ochii tai? Arata-mi si mie unde s cum l-ai vazut.

Mergem impreuna cu un avion intra-continental si il vedem impreuna, ce zici? Ai curajul sa iti sustii minciuna?

Mincinos ordinar, unde il vazi tu? Il vezi acum in inchipuirea ta? Sau cum il vezi? Ca deja esti ca Pinochio. Bravos Pinochio, le vezi pe toate... dar iti cam creste nasul.

Unde vezi tu tati pamantul plat? Cum il vezi plat din spatiu? Te sui noaptea pe casa si il vezi... plat?

Faci exact ca sectari care "vad scriptura", dar nu o inteleg. Te joci cu niste cuvinte si minti ca un nerusinat.

Unde vezi tu pamantul plat? In capul tau?

Moroco 26.05.2021 13:48:40

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667901)
Ca sa iti vezi singur minciuna.

Ce numesti tu VEZI, adica observare, este doar o IPOTEZA SI PRESUPUNERE pe care tu o vinzi drept certitudine.

Adica minti in mod nerusinat prin formulare incompleta si prin premise ascunse.

Unde ai vazut tu pamantul plat? Imi spui si mie? L-ai vazut din spatiu cu ochiul tau?

Sau de fapt tot ce ai vazut tu este "platitudine locala" pe care o vinzi impachetgata in platitudine generala?

Din nou folosesti aceeeasi schima stricta cu argumentarea locala pe care o generalizezi si apoi restul il negi.

Ajunge cu rahatul asta minciuni pe care le vinzi.

Unde ai vazut tu "pamantul plat din spatiu"???? Ai facut tu personal asa ceva?

Ce tot vorbesti aiurea? Ti-am spus ca vad privind apele plate, dara dreapta de lumina a Soarelui sau a Lunii pe mari si ti-am prezentat linkul cu filmul luat din balon si sunt cate vrei. Asta vad!!! Nu e nicio ipoteza, nicio generalizare, nicio presupunere. Este exact ceea ce vad de la orice inaltime din balon in orice film de pe Youtube!

Ti-am aratat un film credibil de pe Youtube.

Vad exact ceea ce vad si nu ceea ce incerci tu sa ma prelucrezi!

Vad un cerc luminos inconjurat de un orizont drept de jur imprejur. ASTA VAD! de la orice distanta!

Daca privesti filme cu un cerc ce devine foarte mic inconjurat de negru, acel cerc nu poti sti daca e sfera sau cerc deoarece daca cercul e luminat din centru asta face ca LUMINANTA spre margini sa scada si ai ILUZIA ca vezi o sfera. Ca sa-ti dai seama ce e, sfera sau cerc, trebuie sa te apropii si cu cat te apropii vezi un cerc luminos inconjurat de orizont perfect drept si nicidecum o sfera, nicidecum un cerc cu mijlocul un deal-damb!

Deci asta vad si spun doar ceea ce vad.

Nu mai abera ca vad altceva sau ca nu vreau sa recunosc sau ca mint ca defapt nu vad ceea ce vad si ca mint ca vad ceea ce vad!

Tu esti cel ce negi evidenta si umblii cu acuzatii conspirationiste!

TU CE VEZI in filmul prezentat?

Spune ce vezi! Si nu tot spune ce vad eu si ce fac eu ci spune ce vezi tu!

gpalama 26.05.2021 13:58:47

Bai papagal mincinos ce esti.

Deci o faci din vorbe.

Ai mintit ca un nerusinat si faci lcururile din vorbe ca sectarii. de asta esti un sectar nerusinat ca minti.

Deci pe scurt tu nu vezi, ai mintit aici ca un nerusinat, ci doar ai niset presupuse dovezi pe care le consideri "vedere".

Ce ai vazut nu este observabilitate directa ci sunt "dovezi".

Adica esti un mincinos de 2 parale care "vede", dar .. nu vede.

Hai ca iti demontez eu filmuletul:

1. ARATA CURBURA A PAMANTULUI

2. ARATA IN ORICE DIRECTIE CURBURA SI MARGINE ROTUNJITA

3. SE VEDE CA LA "MARGINE" SE CONTINUA MAI DEPARTE , DE CEALALTA PARTE NORII SI PAMANTUL,

4. LA ORICE MARGINE VAZUTA SE VEDE CA SE CONTINUA DE CEALALTA PARTE

5. IMAGINILE NU SUNT SUFICIENT DE MARI DAR SUNT SUFICIENTE PT A VEDEA O CURBURA.

6. DACA AR FI CUM ZICI AR TBUI SA SE VADA INTREG PAMANTUL IN IMAGINE.

NU ITI FOLOSESTE FILMUL DECAT SA TE DECREDIBILIZEZI CU O GOGOASA PE CARE CA UN NEPRICEPUT O INTERPRETEZI GRESIT.

In primul rand nu ai extras informatie ci doar... ai trecut pe diagonala prin film...

Nota 2 la .. logica si perspicacitate.

Deci tu nu intelegi ce vezi, nu te duce capul, esti obsedat de o idee si nu vezi decat... ideea ta.

Moroco 26.05.2021 14:07:52

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667904)
Bai papagal mincinos ce esti.

Mint cand vad si spun ce vad?

Citat:

Deci o faci din vorbe.
Ce fac din vorbe?

Citat:

Ai mintit ca un nerusinat si faci lcururile din vorbe ca sectarii. de asta esti un sectar nerusinat ca minti.
Iar ma confunzi cu Ewald Frank-enstain! Ce vorbe?
Vad si spun ceea ce vad si ceea ce inteleg ca vad!
Tu incerci sa ma prelucrezi terorizandu-ma ca sa cedez si sa sustin altceva decat ceea ce vad si inteleg ca vad!

Citat:

Deci pe scurt tu nu vezi, ai mintit aici ca un nerusinat, ci doar ai niset presupuse dovezi pe care le consideri "vedere".
Cum sa nu vad? Deocamdata n-am orbit, deocamdata vad. Dovada e ca scriu aici pe net la tastatura! Vad filmele pe care ti le-am prezentat si vad ceea ce se vede in ele!

Citat:

Ce ai vazut nu este observabilitate directa ci sunt "dovezi".
Domnule nu vreau sa dovedesc nimic. Ti-am spus ce vad. Tu nu poti crede ca ceea ce vad si spun sunt defapt exact aia ce vad. Tu spui ca mint, ca nu vad, ca sunt dovezi false... Aberezi! Afirm exact ceea ce vad si inteleg ca vad fara niciun interes decat sa incerc sa nu mint!

Citat:

Adica esti un mincinos de 2 parale care "vede", dar .. nu vede.
Puiul baronului de Miunhauzen ma face intruna mincinos! Penibil!

Citat:

Hai ca iti demontez eu filmuletul:

1. ARATA CURBURA A PAMANTULUI

2. ARATA IN ORICE DIRECTIE CURBURA SI MARGINE ROTUNJITA

3. SE VEDE CA LA "MARGINE" SE CONTINUA MAI DEPARTE , DE CEALALTA PARTE NORII SI PAMANTUL,

4. LA ORICE MARGINE VAZUTA SE VEDE CA SE CONTINUA DE CEALALTA PARTE

5. IMAGINILE NU SUNT SUFICIENT DE MARI DAR SUNT SUFICIENTE PT A VEDEA O CURBURA.

6. DACA AR FI CUM ZICI AR TBUI SA SE VADA INTREG PAMANTUL IN IMAGINE.

NU ITI FOLOSESTE FILMUL DECAT SA TE DECREDIBILIZEZI CU O GOGOASA PE CARE CA UN NEPRICEPUT O INTERPRETEZI GRESIT.

In primul rand nu ai extras informatie ci doar... ai trecut pe diagonala prin film...

Nota 2 la .. logica si perspicacitate.
Nu spui ce vezi ci spui ”logic” ce vezi ca vezi dupa interes.

Asta vezi tu in filmul prezentat de mine de pe youtube? Vezi o sfera?

Eu vad un cerc luminos plat inconjurat de orizont perfect drept, un cerc de jur imprejur si niciun damb din centrul cercului de la orice inaltime.

Defapt si tu vezi ceea ce vad si eu doar ca tu cu ”logica” de balta incerci sa te minti si sa ma minti ca defapt vezi o sfera!

MINTI si nu poti sa marturisesti nici macar ceea ce vezi pe un film! Penibil!

gpalama 26.05.2021 14:09:17

[quote]
Eu vad un cerc plat inconjurat de orizont perfect plat, un cerc de jur imprejur si niciun damb din centrul cercului de la orice inaltime.
[quote]

Mizerie de mincinos ce esti. Nu vezi nici un cerc, este doar o curbura, deci esti un mincinos de mare notorietate.

Din nou generalizezi ca vezi un cerc cand "vezi doar un segement".

Daca adevarul tau este din minciuna si fabricat in felul asta atunci esti doar un mincinos.

Unde cerc de jur imprejur cand e doar o curbura???? Munchausen ??? Te tragi singur de par ca sa iti iasa cercul???

Cum ajungi tu de la un segment la ... cerc? cand nu e nici un cerc?

Nerusinatule, la margine, la "curbura ce vezi"????

Evident ca imaginea "pare aplatizata".

Dar marginea este clar rotunjita.

Si la margine ce vezi? Pe asta o ignori ca ... nu da la socoteala?

Ai ocolit cu maxima responsabilitate toate raspunsurile...

De fapt comunicarea cu tine e chair un exercitiu bun, de tipul: exercitii de desfacut minciuni ordinare... chiar produci multe pe banda rulanta e un exercitiu interesant.

Un alt exercitiu este sa incerci sa rezolvi probleme patogenice din alea cu capul, facem si putem aici. Per ansamblu esti un studiu de caz patogenic foarte interesant.

Si ti se pare ca imi scapa vreo minciuna de a ta si ca poti trecee cu vreuna neobservata?

Nu ai vazut pana acum ca ti-am observat si desfact absolut fiecare mizerie pe care ai produs-o????

Moroco 26.05.2021 14:17:04

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667906)

Nu-ti mai permite sa ma faci in fel si chip. Nu ignor nimic!

La margine se vede o linie orizontala perfect dreapta, e orizontul, de jur imprejur! Nu inventa curburi nevazute, ascunse, imposibil de observat si ca eu nu vreau sa le vad si ca le ignor!

Ia un liniar si pune pe film si vezi ca e o linie perfect dreapta a orizontului! Mai vezi ca dedesubt nu apare niciun damb. Pe o sfera daca te inalti, la mijloc vezi un damb.

Ce vezi tu? La ce minut si la ce secunda vezi tu curbura?
La minutul 1,55-57 se vede clar orizontul o linie dreapta laser. Pune rigla pe monitor sa vezi ca e o dreapta!

Ce curbura vezi tu? Ce logica ai si pe ce deduci tu curbura care nu apare? Pe baza Luminantei? Pai la extremitatile cercului e normal ca luminanta sa scada si sa ai ILUZIA ca ai vedea o curbura.

Nu vezi nici macar ceea ce vezi?

Moroco 26.05.2021 14:21:45

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667906)
Citat:

În prealabil postat de Moroco
Eu vad un cerc plat inconjurat de orizont perfect plat, un cerc de jur imprejur si niciun damb din centrul cercului de la orice inaltime.

Mizerie de mincinos ce esti. Nu vezi nici un cerc, este doar o curbura, deci esti un mincinos de mare notorietate.

Din nou generalizezi ca vezi un cerc cand "vezi doar un segement".

Daca adevarul tau este din minciuna si fabricat in felul asta atunci esti doar un mincinos.

Unde cerc de jur imprejur cand e doar o curbura???? Munchausen ??? Te tragi singur de par ca sa iti iasa cercul???

Cum ajungi tu de la un segment la ... cerc? cand nu e nici un cerc?

De fapt comunicarea cu tine e chair un exercitiu bun, de tipul: exercitii de desfacut minciuni ordinare... chiar produci multe pe banda rulanta e un exercitiu interesant.

Un alt exercitiu este sa incerci sa rezolvi probleme patogenice din alea cu capul, facem si putem aici. Per ansamblu esti un studiu de caz patogenic foarte interesant.

Si ti se pare ca imi scapa vreo minciuna de a ta si ca poti trecee cu vreuna neobservata?

Nu ai vazut pana acum ca ti-am observat si desfact absolut fiecare mizerie pe care ai produs-o????

Vorbesti tampenii!... fara numar crezand ca zici ceva important. Nimicuri bune de aruncat! Prostii cu 0 credibilitate. Nu cred o iota din tampeniile pe care le deserti.

Te-am intrebat ce vezi pe film! Nu raspunzi, eviti si ai deraiat-o rau in acuzatii, analize si experiente pe mine.

Ce anume vezi pe film? Vezi altceva decat un cerc luminos plat cu orizont perfect drept de jur imprejur? Vezi cumva o sfera? Ai vreo informatie din film din care sa poti afirma ca vezi o sfera?

gpalama 26.05.2021 14:23:50

1 atașament(e)
Citat:

La margine se vede o linie orizontala perfect dreapta, e orizontul, de jur imprejur! Nu inventa curburi nevazute, ascunse, imposibil de observat si ca eu nu vreau sa le vad si ca le ignor!

Hai pune o linie sa vezi ca... nu e dreapta !!!

MINCINOS DE 2 PARALE.

Bai Pinochio nu te mai stradui sa minti ca nu iti merge.

Uite-ti poza cu rigla... se vede si cu ochiul liber pacat ca tu iti distorsionezi mintea sa vezi drept cand e curbura... si nearparat CURBURA PE INTERIOR ADICA SFERA.

Ti-am facut hatarul ca sa vezi cat de mincinos esti.

Poti sa iei absolut orice poza si orice moment.

Vezi ca am selectat 1.55.

ACUM VEZI CA NU TE DUCE CAPUL SI CA MINTI !!!

gpalama 26.05.2021 14:30:25

1 atașament(e)
Se pare ca sunt limitari la dimensiunea imaginii.

Mai jos atasata imaginea dar redimensionata.

Se vede clar ca exista O ZONA hasurata INTRE CELE 2 LINII care este o curbura.

Moroco 26.05.2021 14:38:54

Nu numai ca pe film se vede foarte clar un cerc luminos inconjurat de orizont perfect drept si ca nu se vede niciun damb din centru ca sa crezi ca te afli pe o sfera dar la minutul 2,02 se vede si soarele ca e ca o veioza (semisferica cu fata cerc-disc)... iti dai seama dupa razele prinse pe film.

Coroborand ce vezi pe film cu ceea ce vezi la eclipsele de Soare si de Luna afirmi ceva de genul teoriei PacMan3D-nD.

Dumneata nu ai curajul sa afirmi nici macar ce vezi?

Ei bine eu am avut curajul sa emit o teorie credibila care sa rastoarne toate minciunile lumii globalailor si platistilor in timp ce dumneata nu ai curajul nici macar sa afirmi ce vezi insa ca beroul ai curajul sa ma terorizezi si sa faci tot felul de afirmatii despre mine! Penibil!

Hai spune ce vezi? Nu poti. Dar sa ma hulesti pe toate firele de discutie ai curaj! Ce fel de adevaruri sunt astea daca nu poti sa marturisesti nici macar ceea ce vezi? Minciuni cumva? Decat un pui... puiul baronului de Miunhauzen.

Ce vezi pe film?

gpalama 26.05.2021 14:44:10

2 parale ce esti.

Ti-am dat poza cu ce ai vrut si arata clar o curbura.

Acum ce nu iti convine? Ca ti-ai luat o scatoalca de adevar si .. ai fost expus ca fiind lepricon mincinos???

Hai sa comentam despre poza intai pe care tu ai cerut-o - se vede foarte clar pe poza ca exista o curbura.

Cum mai stai cu minciunile si ce minciuni poti produce aici?

De ce in postul tau anterior nu ai comentat poza si "AI EVITAT" ai trecut in modul MINCIUNA IN CARE NU TE CONFRUNTI CU ADEVARUL CI DOAR... EVITI SI MINTII???

De fapt asa procedezi tu de fiecare data, eviti - adica minti. Evitarea este o minciuna

Nu ti-am dat din filmul tau? Acum nu iti convine secunda alegi alta secunda care... o sa fie la fel de proasta sau mai proasta??? Acum cauti un capat de informatie incompleta in film ca sa iti iasa tie la socoteala?

Deci poti sa cauti tot filmul ca tot mincinos o sa iesi. Nu o sa reusesti sa arati nici capat de lucru.

Hai comenteaza despre poza MUNCHAUSEN... te tragi singur de par mincinosule ca sa iti iasa la socoteala.

Moroco 26.05.2021 14:45:33

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667910)
Se pare ca sunt limitari la dimensiunea imaginii.

Mai jos atasata imaginea dar redimensionata.

Se vede clar ca exista O ZONA hasurata INTRE CELE 2 LINII care este o curbura.

Ai vazut o curbura din norul apropiat si din cei doi de la extremitati? Penibil. Ti-am zis sa te uiti la minutul 1,55-1,57. Se vede o linie albastra perfect dreapta laser. Ala e orizontul!!!

Daca asa vezi tu curbura inseamna ca esti decat un fraier. Aia ce ai prezentat tu nu e curbura. Se vede ca efectul aparent de curbura e produs de norul apropiat si de norii din extreme care si ei sunt apropiati. Penibil daca aia e curbura pamantului si tu crezi ca ai vazut-o. Dar la minutul 1,55-157 ce vezi? Nu poti accepta dreapta albastra perfecta care nu e facuta de nori!

Moroco 26.05.2021 14:55:10

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667912)
2 parale ce esti.

Ti-am dat poza cu ce ai vrut si arata clar o curbura.

Acum ce nu iti convine? Ca ti-ai luat o scatoalca de adevar si .. ai fost expus ca fiind lepricon mincinos???

Hai sa comentam despre poza intai pe care tu ai cerut-o - se vede foarte clar pe poza ca exista o curbura.

Cum mai stai cu minciunile si ce minciuni poti produce aici?

De ce in postul tau anterior nu ai comentat poza si "AI EVITAT" ai trecut in modul MINCIUNA IN CARE NU TE CONFRUNTI CU ADEVARUL CI DOAR... EVITI SI MINTII???

De fapt asa procedezi tu de fiecare data, eviti - adica minti. Evitarea este o minciuna

Nu ti-am dat din filmul tau? Acum nu iti convine secunda alegi alta secunda care... o sa fie la fel de proasta sau mai proasta??? Acum cauti un capat de informatie incompleta in film ca sa iti iasa tie la socoteala?

Deci poti sa cauti tot filmul ca tot mincinos o sa iesi. Nu o sa reusesti sa arati nici capat de lucru.

Hai comenteaza despre poza MUNCHAUSEN... te tragi singur de par mincinosule ca sa iti iasa la socoteala.

Nu am evitat ci dau replica la mesajul la care am ajuns. Ai gresit socoteala. Te-ai pripit ca de obicei crezand ca nu vreau sa ma uit la pozele tale si sa le comentez.

Ti-am explicat ca nu te poti lua dupa nori ci dupa linia albastra perfect dreapta de la minutul 1,55-1-57! Aia e dovada cea mai clara!

Vezi acolo o linie perfect dreapta, albastra?

Cum ar putea exista asa ceva daca atmosfera ar fi sferica mulandu-se dupa forma pamantului?

Nu se poate.

Recunosti deci ca ceea ce se vede e un cerc luminos plat inconjurat de orizont perfect drept si dedesubt nu se vede niciun damb-deal ca sa poti sustine ca vezi o sfera? Poti recunoaste evidenta?

gpalama 26.05.2021 14:57:10

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 667913)
Ai vazut o curbura din norul apropiat si din cei doi de la extremitati? Penibil. Ti-am zis sa te uiti la minutul 1,55-1,57. Se vede o linie albastra perfect dreapta laser. Ala e orizontul!!!

Daca asa vezi tu curbura inseamna ca esti decat un fraier. Aia ce ai prezentat tu nu e curbura. Se vede ca efectul aparent de curbura e produs de norul apropiat si de norii din extreme care si ei sunt apropiati. Penibil daca aia e curbura pamantului si tu crezi ca ai vazut-o. Dar la minutul 1,55-157 ce vezi? Nu poti accepta dreapta albastra perfecta care nu e facuta de nori!

Papagal nerusinat se vede in poza minutul 1.55 in stanga JOS ti-am dat poza din youtube.

Nu am luat norul, poti sa desfaci la rezolutie maxima si ai sa obtii la fel.

Ce e cu nerusinarea aia am luat exact extremitatile de contact cu marginea nu am ce sa misc acolo.

Pune tu o poza nerusinatule ca tot comentezi dar eviti sa dai ceva calumea...

Din nou eviti si minti si nu te uiti pe ce iti da lumea. Esti imprastiat

Moroco 26.05.2021 15:04:42

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667915)
Papagal nerusinat se vede in poza minutul 1.55 in stanga JOS ti-am dat poza din youtube.

Nu am luat norul, poti sa desfaci la rezolutie maxima si ai sa obtii la fel.

Ce e cu nerusinarea aia am luat exact extremitatile de contact cu marginea nu am ce sa misc acolo.

Pune tu o poza nerusinatule ca tot comentezi dar eviti sa dai ceva calumea...

Din nou eviti si minti si nu te uiti pe ce iti da lumea. Esti imprastiat

Ma tu trebuia sa te uiti intre 1,55-1,57 ca sa vezi linia albastra a orizontului. Tu ca vicleanul ai pozat minutul 1,55 cand imaginea e oblica si ai acoperit dunga albastra cu liniile tale rosii si ai vazut o curbura din norii apropiati si departati. PENIBIL!

Priveste filmul si linia albastra. Daca ai acoperit-o perfect inseamna ca e o drepta! Deci asta rezulta din poza ta!

Ai acoperit linia albastra cu linia rosie incat linia albastyra nu se mai vede, deci linia albastra e perfect dreapta!!! Ala e orizontul!

Accepti ca linia rosie pe care ai tras-o peste linia albastra a orizontului e dreapta?

Daca accepti ok. Daca nu inseamna ca esti penibil sa sustii ca vezi curbura formata din norii mai apropiati si departati respectivi.

Priveste linia albastra de la minutul 1,55-1,56-1,57 peste care ai tras linia rosie oblica si sub ea una paralela.

Hai nu mai fi viclean ci recunoaste ca linia ta drepta a acoperit orizontul o linie albastra si ai pus poza.

gpalama 26.05.2021 15:08:57

Pai pune si tu 3 poze atunci daca nu iti convine ce am facut eu.

Si nu inteleg problema ta cand eu am luat de la 1.55. Adica daca eu am luat de la 1.55 cum "recomandai tu' ce nu iti mai convine? Ca ai dat prost segmentul video??? Hai hotaraste-te pe ce segment vrei sa ti-o trag ca ti-o trag pe orice segment aduci...

Si subliniaza tu pe fiecare ce vrei sa arati daca nu iti convine ce am aratat eu. Trageti liniiile in mod mincinos cum vrei, dar pune si tu ceva, ca doar vorbesti.

Hai ca tu esti cu teoria ta.

Si arata-ne cum se rupe pamantul la linia respectiva (:24::24:), cand pamantul CADE PESTE MARGINE (ce flatulenta logica propui si tu...).

Hai sa te vedem ca eu am pus o poza, arata-ne si noua poze cu "dovezile tale", cu vazutele tale nevazute.

Hai arata-ne niste flatulente din astea ilogice.

Vezi ca iti cade pamantul peste margine.

Hai selecteaza si tu o poza cand se vede clar pamantul la margine si explica-ne cum curge pamantul peste margine...

Si am si eu o intrebare - IMPORTANTA - INTREBARE DE 10 PUNCTE.

CE SE VEDE PE FILM ESTE CURBURA DIN ROMANIA - INTREBARE - PAMANTUL SE RUPE IN ROMANIA SI CURBURA PAMANTULUI ESTE IN ROMANIA???

Adica poti sa vezi si sa identifici orasul la care se vede "curbura" (DREAPTA TA) - asta inseamna ca in Buzau sau unde baiatul ala a facut filmul este ... CAPATUL PAMANTULUI????

ASTA ZICI TU, CA LINIA IN CARE SE VEDE BUZAUL ESTE CAPATUL PAMANTULUI? DECI DUPA BUZAU NU MAI ESTE NIMIC????

Mai da filme ca ti le inteleg eu ca tu nu poti

gpalama 26.05.2021 15:23:16

Deci tu esti constient ca in poza se vede pamantul Romaniei si ca tu sustii ca linia de terminare a pamantului este... in Romania ???? :24::24::24:

Deci tu esti constient ca tot ce se vede in poza este pe o raza destul de limitata, este vizibil fiecare petec de pamant si putem masura clar in functie de rezolutie ce se vede? Adica se vad 5-10-15 km in poza aia cel mult. Adica se vede pamantul Romaniei... poti sa identifici in mod foarte precis cu o harta topografica a Romaniei ce se vede.

Acum, spune-mi si tu mie ce bucata de pamant se vede, o incercuim si pe harta Romaniei.

Care este rezolutia in kilometri in poza? Cati km cuprinzi in poza? Mai, tu cand incepi o discutie, esti in stare sa o duci logic? Ca esti de nota 2.

Vai de tine ca ai doar o gura mare si nimic bun simt in tine.

Asta este cea mai mare flatulenta logica produsa de tine pe forum.

Pe langa toate "teoriile" tale asta e de departe "best of" Moroco. Prostia lunii sau a anului? Sau poate a intregii activitati?

Moroco: Pamantul se termina si se rupe in Romania, langa Buzau, unde a cazut treaba asta...

Cred ca in punctul asta meriti un premiu pentru intreaga activitate de ... activitate teoretica. Esti un teoretician desavarsit care a reusit sa aduca sfarsitul pamantului in Romania.

Hai ca acum trebuie sa iti sustii prostia pana la capat... incepe sa torni, sa negi si sa eviti.

Ar trebui sa incep niste predictii care o sa fie strategia ta de evitare in urmatorul mesaj. Acum iti zic ca o sa vorbesti despre altceva ca sa nu fii pe subiect.

Deci curbura pamantului, adica pamantul efectiv in curbura este cu totul altceva decat atmosfera.

Si am marcat foarte precis curbura pamantului folosind capatele. Si am tras 2 lunii una pentru a vedea capetele caer se aduna si o linie pentru a marca extremitatea sa vezi si tu ca e curb, sa vezi ca este "bombat iesti in afara". asta e scopul sa vezi curbura si ca este bombat

Moroco 26.05.2021 16:10:40

1 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667917)
Pai pune si tu 3 poze atunci daca nu iti convine ce am facut eu.

Si subliniaza pe fiecare ce vrei.

Hai ca tu esti cu teoria ta.

Si arata-ne cum se rupe pamantul la linia respectiva (:24::24:), cand pamantul CADE PESTE MARGINE (ce flatulenta logica propui si tu...).

Hai sa te vedem ca eu am pus o poza, arata-ne si noua poze cu "dovezile tale", cu vazutele tale nevazute.

Hai arata-ne niste flatulente din astea ilogice.

Vezi ca iti cade pamantul peste margine.

Hai selecteaza si tu o poza cand se vede clar pamantul la margine si explica-ne cum curge pamantul peste margine...

Vezi poza ta?

Realizezi ca ai tras o dunga rosie peste linia albastra?

Uite linia albastra a orizontului.Ataşament 5906

gpalama 26.05.2021 16:20:39

Nunu, minti.

Ti-ai tras o linie dupa capul tau.

Ai tras o linie pe unde ai vrut tu.

Linia aia nu are legatura cu nimic. Nu are legatura cu realitatea. Este o inchipuire de a ta. Cum ai ales capetele? Le-ai "produs tu"?

Linia aia nu e trasa corect, nu e lipita de pamant nu poti vedea pamantul ai gasit o chestie confuza si ai produs o linie la intamplare...

Ia uneste si tu punctele de interesectie intre pamant si marginea pozei.
Ca alea sunt "pama nt".

Adica uneste si tu "capatele pamantului" si apoi arata-mi ca nu este nimic peste ele.

Adica tu est in modul minciuna absoluta si "frabrici' dovezi din pix...

Trage si tu 3 linii:

1. Prima linie care sa fie tangenta la curbura - si ai sa vezi ca exista "curbura".

2. A doua linie trageti-o cum vrei.

3. A 3-a linie trage-o intre capetele pamantului.

PAI TI-AI ALES CUM AI VRUT IMAGINEA SA FIE TOTUL ACOPERIT DE NORI SA NU SE POATA TRAGE LINIE. Halal mod de lucru din partea ta... ti-ai ales o poza confuza, pe care ai produs o linie dupa inchipuirea ta.

Ia alege o poza clara si lucreaza pe o poza clara, ca acolo nu prea ai cum sa lucrezi. Sunt cateva poze clare, din alea de ce nu alegi??? Nu poti "produce dovezi" acolo ?

Si cu asta cu pamantul cum este, nu poti raspunde? Se rupe in Romania ?

Moroco 26.05.2021 16:24:19

Citat:

În prealabil postat de gpalama
..............

Citat:

..............

Te distrezi pe inchipuirile si pripelile tale. N-are rost sa raspund la astfel de aberatii. Aluneci si deviezi de la subiect.

Nu sustin ce zici tu ci sustin ceea ce vad pe film si ceea ce inteleg ca vad pe film.

Sustin deci ca pe film vad un orizont perfect drept, linia albastra si ca de sus se vede un cerc luminos plat cu un orizont drept de jur imprejur, cerc de jur imprejur, si mai sustin ca nu se vede niciun damb in mijlocul cercului ca sa tragi concluzia ca te-ai ridicat de pe o sfera si ca daca te tot departezi nu se vede decat curbura cercului pe care unii o confunda cu curbura unei sfere.

Practic sustin ca vad ceea ce vad pe film si afirm ca vad un cerc plat cu orizont drept, cerc de jur imprejur, nicidecum o sfera.

Tu poti sa afirmi ca vezi o sfera?

gpalama 26.05.2021 17:53:00

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 667921)
Te distrezi pe inchipuirile si pripelile tale. N-are rost sa raspund la astfel de aberatii. Aluneci si deviezi de la subiect.

Nu sustin ce zici tu ci sustin ceea ce vad pe film si ceea ce inteleg ca vad pe film.

Doar ti-am zis ca nu o sa poti raspunde si ca o sa eviti :24::24::24:

Esti tare, sah-mat. Nu mai poti raspunde si de asta singurul raspuns este "nu are rost sa raspund", adica nu poti sa raspunzi.

Acum sa iti zic ce puncte nu ai raspuns:

1. Liniile - nu poti sa le tragi cum vrei tu, ele trebuie trase corect

2. Curbura aia contine pamant al Romaniei - este apogeul prostiei date de tine pe forum asta cu o curbura care contine pamant al Romaniei.

3. Tot ce zici este "eu am dreptate, stiu ca am dreptate si nu se poate sa nu am dreptate". Ba se paote si chiar esti pe langa.

Asa ca hai plimba-te in alte parte ca nu esti capabil sa raspunzi...

AI PIERDUT DEZBATEREA PENTRU CA NU ESTI CAPABIL SA RASPUNZI SI NU ESTI CAPABIL SA ADUCI ARGUMENTE.

Gura mica sectar nerusinat ca nu ai ce sa zici si de asta fugi cu coada intre picioare.

Pe threadul tau, pe postul tau, pe teoriile tale nu poti da un raspuns. Este al X-lea post in care spui la fel, "nu vreau sa raspund, nu ma intereseaza".

Marea demascare a lui Moroco: un sectar impostor in toate directiile?

Gata, ti-ai luat jucariile si ai plecat? Nu poti spune cum marginea pamantului e in Romania ???? Si curcile rad de tine cand afirmi asta, nu?

Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.

Moroco 27.05.2021 12:33:53

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667923)
Doar ti-am zis ca nu o sa poti raspunde si ca o sa eviti :24::24::24:

Esti tare, sah-mat. Nu mai poti raspunde si de asta singurul raspuns este "nu are rost sa raspund", adica nu poti sa raspunzi.

Ce-s astea? Nu eu te-am intrebat dupa ce ti-am artat ce vad si ce inteleg ce vad? Nu tu eviti si te distrezi ca "popa"... prostul?

Citat:

Acum sa iti zic ce puncte nu ai raspuns:

1. Liniile - nu poti sa le tragi cum vrei tu, ele trebuie trase corect

2. Curbura aia contine pamant al Romaniei - este apogeul prostiei date de tine pe forum asta cu o curbura care contine pamant al Romaniei.

3. Tot ce zici este "eu am dreptate, stiu ca am dreptate si nu se poate sa nu am dreptate". Ba se paote si chiar esti pe langa.
1. N-am tras nicio linie, doar ti-am incadrat linia albastra trasa de atmo"sfera".
2. Linia albastra e dreapta deci nu exista curbura!
3. Nu zic ca am dreptate ci zic ca aia vad si aia inteleg ca vad. Tu rastalmacesti pripit incercand sa pacalesti pacalesti, faci mofturi dar nu ai curajul sa spui daca tu vezi o sfera si care sunt informatiile din care tragi tu concluzia ca vezi o sfera.

Citat:

Asa ca hai plimba-te in alte parte ca nu esti capabil sa raspunzi...
N-am ce sa raspund! Nu e nicio intrebare, e doar o marturisire pe baza unui film, marturisesc ceea ce vad. Tu nu poti sa marturisesti ce vezi si ma iei la misto cu tot felul de mofturi, de nemultumiri, de reprosuri, de deductii pripite.

Citat:

AI PIERDUT DEZBATEREA PENTRU CA NU ESTI CAPABIL SA RASPUNZI SI NU ESTI CAPABIL SA ADUCI ARGUMENTE.

Domnule, nu era vorba acum de nicio dezbatere. Eu ti-am marturisit ce vad pe film, ti-am prezentat linia albastra si ti-am spus ceea ce vad si ce inteleg ca vad. Tu nu vrei sa vezi, nu vrei sa marturisesti ci te iei mereu de mine ca nu am facut, ca nu fac, ca alea alea...

Citat:

Gura mica sectar nerusinat ca nu ai ce sa zici si de asta fugi cu coada intre picioare.
Iar ma confunzi cu Ewald Frank-enstain? Iar o deviezi in lupta ta cu sectele, defapt tu lupti cu Trambitele si cu ortodocsii. Penibil si lash din cale afara.

Citat:

Pe threadul tau, pe postul tau, pe teoriile tale nu poti da un raspuns. Este al X-lea post in care spui la fel, "nu vreau sa raspund, nu ma intereseaza".
Nu te mai pripi aratand tuturor pisica "mea" neagra si plina de paduchi... nu-ti dai seama ca tu o arunci in curtea mea? Deci cine zice ala e cel ce evita si nu are curaj sa spuna ce vede pe film si cum ajunge el sa creada din poza sau filmul factual ca vede o sfera! Hai spune daca pe filmul prezentat vezi informatii care te fac sa crezi ca se vede sfera, curbura, etc.

Citat:

Marea demascare a lui Moroco: un sectar impostor in toate directiile?
Puiule, nu-ti dai seama ca esti puiul baronului de Miunhauzen care ma confunzi la fiecare postare cu Ewald Frank-enstain si desi n-am masca ai impresia ca m-ai prins cu ceva cand defapt esti decat un confuzius piliform alias Hulius Cezruri? Revino-ti mai puiule ca te inneci in propriile desertari ale desertaciunii pe toate firele de discutie.

Citat:

[u][b]Gata, ti-ai luat jucariile si ai plecat? Nu poti spune cum marginea pamantului e in Romania ???? Si curcile rad de tine cand afirmi asta, nu?
S-paici de vreo 10-20 de ani. Unde sa plec? De ce sa spun ca marginea pamantului e in Romania? Nu pricepi ca in teoria PacMan3D-nD afirm foarte clar ca o dreapta infinita sau care depaseste dimensiunea spatiului finit nu se poate defini asa cum o definesc elinii ci astfel inca fiecare punct al ei este inceputul si sfarsitul dreptei deci inclusiv centrul si marginea finitatii.

Citat:

Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.[
Nu sustin ca pamantul e plat ci ca pamntul-continentele-insule e inconjurate de APE PLATE si ele stau in jurul pamantului din pricina finitatii creatiei asa ca intrun vas. Nu cred in platistii-farfuristi care zic ca suntem inconjurati de ziduri de ghiata impenetrabile si ca desi mergi cu avionul perfect drept laser, defapt te rotesti in jurul polului nord. Nu sunt deacord cu platistii si nici cu globalistii care sustin ca desi mergi drept laser te rotesti pe o sfera.

Vad pe film si ca soarele e semisferic exact ca o veioza semisferica! Daca n-ar fi asa, altfel s-ar vedea razele!

Ce cred ti-am descris in teoria PacMan3D-nD, asa ca tragi sirena lui roaita degeaba caci minti si bagi diversiuni fara numar ca sa eviti sa raspunzi la ce te-am intrebat:

Analizand filmul si lina albastra, poti afirma ca crezi ca vezi o sfera pamant-mari-planeta?

gpalama 27.05.2021 12:49:22

Citat:

Domnule, nu era vorba acum de nicio dezbatere. Eu ti-am marturisit ce vad pe film, ti-am prezentat linia albastra si ti-am spus ceea ce vad si ce inteleg ca vad. Tu nu vrei sa vezi, nu vrei sa marturisesti ci te iei mereu de mine ca nu am facut, ca nu fac, ca alea alea...

Ai cerut linie - ti-am dat linie.

Ai inceput sa produci halucinatii si sa tragi linii cum vrei tu ca sa iti dea tie la socoteala bine.

Adica incerci sa o ingropi. Inmormantezi adevarul asa cum faci de obicei.

Hai pune si tu o linie corect pe o imagine in care se vede conturul pamantului si intersectia lui cu marginile - SA VEZI CA NU ESTE DREAPTA ci ca are o curbura. Dar evident, ti-ai ales ceva confuz ai tras o linie cum ai vrut tu, una stramba si acum vii cu mare aplomb sa imi explici cca aberatia ta este corecta.. da si tu 10 poze si o cercetare solida si nu un babism cum ai dat.

Tu esti capabil sa iti explici "teoriile' doar prin babisme. Ai mai dat inca una in linia asta... hai cu babismele lui moroco.

Apoi, trebuie sa revii si sa comentezi asupra subiectului ala "sfarsitul pamantului este in Romania" - asta este cea mai mare prostie pe care ai spus-o pe forum.

Hai explica-ne si noi in toate filmele in care se vad curburi, in care pleci din tara X, se vede pe curbura pamant din tara X si... deci pamantul se termina in tara X.

Hai explica-ne si noua care este sfarsitul pamantului? Si de ce se vede in filmarea ta ALT SFARSIT AL PAMANTULUI? Pentru ca nu trebuia sa fie pamantul Romaniei.

Amice, produci niste elucubratii de rad curcile de tine. Asta ai dat-o prosteste rau rau de tot.

Pe asta cum o explcii? Cum o ingropi si pe asta????

Sau e prea mult de ingropat? O sa negi, o sa zici conspirationism, o sa eviti sau nu te intereseaza????

Sau iti iei jucariile si pleci?

Hai ca tu esti priceputul care "aduce dovezi filme".

Bai nepriceputule, orice ai aduce, se poate gandi si vedea ca nu functioneaza logica ta, prin nenumarate argumente de observabilitate si logica care tine de PAMANT ROTUND si care NU MERGE PE PAMANT PLAT. Si argumentele or sa fie intotdeauna de pozitia reala pe pamant si de ce vezi in curbura/limita, de curbura. Nu ai cum sa scapi cu prostii din astea de ale tale ca "e dreapta".. vrajeli. Amice, trage corect o linie nu te duce singur cu vorba... te minti pe tine.

Nu ai cum sa aliniezi niciodata ce se vede pe pamant, cu ce se vede in curbura, si cu ideea de "sfarsit al pamantului". Si curbura aia o sa fie in permanenta curbura nicidecum altfel.

Daca tu vrei sa iti distorsionezi in minte si sa vezi ca a e "linie" e decizia ta.

Hai nu mai fugi de explicatii

Hai muta-ti minciuna si duhurile in alta parte ca nu poti sa raspunzi, esti un conspirationist si un negationist.

Moroco 27.05.2021 13:17:11

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667937)
Ai cerut linie - ti-am dat linie.

Ai inceput sa produci halucinatii si sa tragi linii cum vrei tu ca sa iti dea tie la socoteala bine.

Nu pricepi ca nu am tras nicio linie ci linia aia albastra e pe film facuta de atmo"sfara"?

Citat:

Adica incerci sa o ingropi. Inmormantezi adevarul asa cum faci de obicei.
Te joci cu focul? Ce tot vorbesti? O sa faci pipi-n pat.

Citat:

Hai pune si tu o linie corect pe o imagine in care se vede conturul pamantului si intersectia lui cu marginile - SA VEZI CA NU ESTE DREAPTA ci ca are o curbura. Dar evident, ti-ai ales ceva confuz ai tras o linie cum ai vrut tu, una stramba si acum vii cu mare aplomb sa imi explici cca aberatia ta este corecta.. da si tu 10 poze si o cercetare solida si nu un babism cum ai dat.
Chiar nu pricepi ca nu am tras linii pentru ceva ci alea incadreaza LINIA ALBASTRA? Tu chiar nu poti discuta si intelege ce vorbim? TU ai tras linii rosii acoperind linia albastra si ai vazut o curbura din norii apropiati si departati! Penibil!!! Nu recunosti cum ai vazut tu curbura... Penibil!

Citat:

Tu esti capabil sa iti explici "teoriile' doar prin babisme. Ai mai dat inca una in linia asta... hai cu babismele lui moroco.
Babisme si conspiratii pe filmul prezentat? Esti penibil rau!

Citat:

Apoi, trebuie sa revii si sa comentezi asupra subiectului ala "sfarsitul pamantului este in Romania" - asta este cea mai mare prostie pe care ai spus-o pe forum.
Ma, tu ai citit ce ti-am raspuns? Doar repeti ca flasnetarul tone de minciuni si diversiuni? De ce? Te joci cu nervii mei? Penibil... Caracter de rama. Incapabil sa poarte o discutie. Doar mofturi, nemultumiri la adresa mea. Ca nu fac, ca fac altceva, ca alea alea... Esti penibil din cale afara. Nu realizezi?

Citat:

Hai explica-ne si noi in toate filmele in care se vad curburi, in care pleci din tara X, se vede pe curbura pamant din tara X si... deci pamantul se termina in tara X.

Hai explica-ne si noua care este sfarsitul pamantului? Si de ce se vede in filmarea ta ALT SFARSIT AL PAMANTULUI? Pentru ca nu trebuia sa fie pamantul Romaniei.

Ai citit postarea anterioara? Ti-am explicat! Ai citit ce vad si ce inteleg ca vad? Am explicat in teoria PacMan3D-nD ce cred ca vad. Te-am intrebat daca tu vezi sfere si daca le vezi atunci pe ce te bazezi, care sunt informatiile? Filmele SF cu pamantul vazut din spatiu? Esti credul, prin asta crezi in autorii de SF si nu in realitate, nu in adevar ci in minciuni.

Citat:

Amice, produci niste elucubratii de rad curcile de tine. Asta ai dat-o prosteste rau rau de tot.
Care-s elucubratiile? Tu esti curcanul Garcea care rade ca "popa"... prostul.

Citat:

Pe asta cum o explcii? Cum o ingropi si pe asta????

Sau e prea mult de ingropat? O sa negi, o sa zici conspirationism, o sa eviti sau nu te intereseaza????

Sau iti iei jucariile si pleci?

Hai ca tu esti priceputul care "aduce dovezi filme".
Domnule nu-s gropar, doar ti-am prezentat un film si te dovedesti lash din cale afara neputand sa ne spui tu ce vezi si ce crezi, ce intelegi tu ca vezi. Io ti-am spus ce vad si ce cred ca vad pe filmul respectiv: pamant-continente-insule inconjurat de ape perfect plate si daca te ridici in balon vezi un cerc luminos plat cu orizont perfect drept, cerc de jur imprejur si Soare semisferic ca o veioza la min. 2,02.

Citat:

Bai nepriceputule, orice ai aduce, se poate gandi si vedea ca nu functioneaza logica ta, prin nenumarate argumente de observabilitate si logica care tine de PAMANT ROTUND si care NU MERGE PE PAMANT PLAT. Si argumentele or sa fie intotdeauna de pozitia reala pe pamant si de ce vezi in curbura/limita, de curbura. Nu ai cum sa scapi cu prostii din astea de ale tale ca "e dreapta".. vrajeli. Amice, trage corect o linie nu te duce singur cu vorba... te minti pe tine.
Nu e vorba de nicio logica. Spun ce vad pe film! LINIA albastra E TRASA de ATMO"SFERA"... deci nu am de ce sa trag linii! Ti-am explicat definitia liniei ce depaseste dimensiunea creatiei!

Citat:

Hai muta-ti minciuna si duhurile in alta parte ca nu poti sa raspunzi, esti un conspirationist si un negationist.
Esti penibil... serios! Te crezi sef? Va inchinati intre voi, sefii lumii mari beroi? Penibil rau de tot! Comportament de rima... rima lase. Repeta ca flasnetarul crezand ca e credibil. Nu conteaza decat ce cred altii despre el, cum ii poate pacali pe altii cu desertarea pe toate directiile, pe toate firele de discutie... fariseism de flasnetar... un fel de pui care joaca "popa"... prostul. (puiul baronului de Miunhauzen care se lauda ca a prins rechini sau lupi si ursi cand colo el a iesit la vanat de ortodocsi si de Trambite... la ametit copiii creduli. Penibil si necajit. Cat te plateste "domnul" Ewald Frank-enstain ca sa arunci pisica neagra plina de paraziti in curtea noastra a ortodocsilor?

gpalama 27.05.2021 13:20:42

Mai exercitiu al diavolului nu ai explicat nimic.

Ce ai explicat legat de prezenta pamantului Romaniei pe '"limita pamantului"?

Nu ai explicat nimic minti ca un nerusinat ai spus pa langa.

Te minti pe tine. Vorbesti complet pe.langa si ti se pare ca "ai raspuns".de fapt nu ai raspuns la nimic.

Haide puneti aici raspunsul legat de pamantul romaniri prezenr.

Iar eviti raspunsup spunand ca "ai raspuns". Munchausen te tragi singur de par sa te scoti din groapa

Citat:

Citat:
Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.[
Nu sustin ca pamantul e plat ci ca pamntul-continentele-insule e inconjurate de APE PLATE si ele stau in jurul pamantului din pricina finitatii creatiei asa ca intrun vas. Nu cred in platistii-farfuristi care zic ca suntem inconjurati de ziduri de ghiata impenetrabile si ca desi mergi cu avionul perfect drept laser, defapt te rotesti in jurul polului nord. Nu sunt deacord cu platistii si nici cu globalistii care sustin ca desi mergi drept laser te rotesti pe o sfera.
Teorel vezi cum minti?

Eu vorbesc demere tu de pere si imi explici cu aplomb ca ... Ai vorbit despre mere.

Moroco 27.05.2021 13:23:49

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667940)
Mai exercitiu al diavolului nu ai explicat nimic.

Ce ai explicat legat de prezenta pamantului Romaniei pe '"limita pamantului"?

Nu ai explicat nimic minti ca un nerusinat ai spus pa langa.

Te minti pe tine. Vorbesti complet pe.langa si ti se pare ca "ai raspuns".de fapt nu ai raspuns la nimic.

Citat:

În prealabil postat de Moroco
Citat:

Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.

Teorel vezi cum minti?

Eu vorbesc demere tu de pere si imi explici cu aplomb ca ... Ai vorbit despre mere.

Ma tu citesti postarile?

NU PRICEPI CA NU E VORBA DE NICIO EXLICATIE? De niciun raspuns?

AI CITIT? Ce tot spui ca mint si ca confund merele cu perele?

AI INTELES despre ce e discutia?

Esti penibil!

Discutia a ajuns la intrebarea CE VEZI tu pe film?
Eu ti-am spus ce vad!

gpalama 27.05.2021 13:26:06

Mai citeste o data postul.

Te incuric in cuvinte.

La fel zic si sectarii ca"vad" cand de fapt nu vad ci doar presupun.

Concluziile tale personale ca "vezi" sunt deductii pseudologice incomplete.

Nu te duce capul sa rationezei.

Ce vezi este deducere gresita de infromatie.

Tu nu vezi ci te minti.

Nu esti capabil za tragi o linie.
Nu esti caoabil sa raspunzi la o intrebare

Ia raspunde la intrebarea cu romania sectar de 2parale cu texte

Sectare ia da-ne o poza cu o linie ca ai inceput sa te incurci in xuvinte. Acum vezi ca nu iti merge ai inceput sa bati in retragere.

Nu itimai xonvin liniile.

Vezi ca esti zero pe toata linia elucubrezi fara discernamant.

gpalama 27.05.2021 13:31:00

Citat:

Nu e vorba de nicio logica. Spun ce vad pe film! LINIA albastra E TRASA de ATMO"SFERA"... deci nu am de ce sa trag linii! Ti-am explicat definitia liniei ce depaseste dimensiunea creatiei!
Faptul ca produci elucubratii pe care singur le prizezi si le intelegi e problema ta.

Eviti sa raspunI din nou.

Esti ca prostul fuduo care prins cu prostia refu,za zaaccepte ca este prost.

Acum refuzi sa iti sustii prostia desi pana acum ai dato cu mare aplomb.

Pai bai fuduli prostie daca tot ne dai lectii hai arata-ne fudulia pana la.capat.

O faci pe desteptul darcand te ia unul la bani marunti nu stii nu pot nu vrei nu teintereseAza toti e rai...

Bai fudulie prostie gura mai mica ca duhneste a mediocritate si semianalgabetism.

Moroco 27.05.2021 13:38:55

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667942)
Mai citeste o data postul.

Te incuric in cuvinte.

Nu te cred! TU CE VEZI? Eu ti-am raspuns!

Citat:

La fel zic si sectarii ca"vad" cand de fapt nu vad ci doar presupun.
Iar o deviezi la Ewald Frank-enstain. Intrebarea e TU CE VEZI?

Citat:

Concluziile tale personale ca "vezi" sunt deductii pseudologice incomplete.
Ti-am spus ce vad si nu poti tu afirma ca eu vad cu deductii. Vad cu ochii si inteleg ce vad urmarind acel film!

Citat:

Nu te duce capul sa rationezei.
NU RATIONEZ, vad si marturisesc ce vad. TU CE VEZI? Poti marturisi?

Citat:

Ce vezi este deducere gresita de infromatie.
Esti dus cu pluta! Vad ce vad si spun ce vad. TU CE VEZI?

Citat:

Tu nu vezi ci te minti.
MINT CA VAD SI CA SPUN CE VAD? Esti dus cu pluta! Tu ce vezi???????

Citat:

Nu esti capabil za tragi o linie.
Nu esti caoabil sa raspunzi la o intrebare
LINIA dreapta albastra E TRASA de atmo”sfara”!!! Nu am de ce sa trag linii!
NU AM DE CVE SA RASPUND: MARTURISESC CE VAD!!!

Citat:

Ia raspunde la intrebarea cu romania sectar de 2parale cu texte
Ma, esti dus cu pluta, ti-am raspuns ca nu am ce sa raspund iar daca intrebi de limite, de granite, ti-am explicat definitia corecta a unei drepte linii intrun spatiu finit in care ne aflam daca dimensiunea ei depaseste dimensiunea spatiului. TI-AM RASPUNS!!!

Citat:

Sectare ia da-ne o poza cu o linie ca ai inceput sa te incurci in xuvinte. Acum vezi ca nu iti merge ai inceput sa bati in retragere.
Iar ma confunzi cu Ewald Frank-enstai asa ca toti lasii, pui ai baronului de Miunhauzen care zica ca pescuieste pacatosi cand colo nimiceste ortodocsi si Trambite!

Citat:

Nu itimai xonvin liniile.
N-am tras linii, tu ai tras linii rosii peste linia albastra. Eu doar ti-am incadrat si ti-am arata linia albastra clara si dreapta perfect!!! Imi convin liniile trase de Dumnezeu si nu de vicleni asa ca tine si ca elinii!

Citat:

Vezi ca esti zero pe toata linia elucubrezi fara discernamant.
Ce? Esti dus cu pluta si esti penibil rau de tot.

Tu ar trebui sa vezi cu te deserti cu toata desertaciunea pe toate firele de discutie si la fiecare postare.

gpalama 27.05.2021 13:40:42

Ce ai raspuns elucubrel?

Aia cu romania ai ingropat-o lejer.

Evitare evitare evitare.

Nu esti capabil sa raspunzi.

Arata clar ca mananci **** in teoria ta a pamantului plat.

Nu esti capabil sa explici de ce se vede romania pe curbura.

Ratat cu 2 clase ce esti

Eu intreb de ce se vede romania tu raspunzi dedpre o linie. Esti idiot? Ai inteles intrebarea?

De ce pamantul se "termina" in romania? Idiot cu certificat ce esti

gpalama 27.05.2021 13:43:41

Intrebari:

1. De ce se vede pamantul romaniei pe curbura?

2. De ce se vede pamantul statelor pe curbura cand se fac astfel de filme? Asta inseamna ca se termina pamantul...in romania sau in alte state?

3. Si cum de se muta marginea pamantului se fiecare dtata?

Radpunde te rog punctual si nu evitand sau spunand prostii cum.faci de obicei

S

Moroco 27.05.2021 13:48:13

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667945)
Ce ai raspuns elucubrel?

Mieunel, ti-am raspuns ce vad. Tu ce vezi? Nu raspunzi?

Citat:

Aia cu romania ai ingropat-o lejer.
Nu-s gropar. Ce cu Romania?

Citat:

Evitare evitare evitare.
Ce evit? Esti penibil! Repeti minciuni!

Citat:

Nu esti capabil sa raspunzi.
Ti-am raspuns ce vad. Tu ce vezi pe film? Nu vrei sa raspunzi!

Citat:

Arata clar ca mananci **** in teoria ta a pamantului plat.
Nu manc niciun rahat. Tu cu globistii si platistii nu aveti curajul sa spuneti ce vedeti si cum de avionul desi merge drept laser se invarte dupa pol sau dupa sfera. Penibili.

Citat:

Nu esti capabil sa explici de ce se vede romania pe curbura.
Nu se vede Romania pe nicio curbura. Nu exista curbura! Ai scos tu curbura din norii apropiati si departati, ai vazut-o tu intre liniile rosii cu care ai suprascris peste linia albastra. Penibil rau de tot!
Citat:

Ratat cu 2 clase ce esti
Du-te mai...
Citat:

Eu intreb de ce se vede romania tu raspunzi dedpre o linie. Esti idiot? Ai inteles intrebarea?
De ce se vede Romania? Pai cum sa nu se vada de sus din balon Romania?
Nu tot inventa tu tone de intrebari. Discutia a ajuns la a marturisi fiecare ce vede pe film!

Ti-am spus ce vad si tu o dai din colt in colt cu tactici de evitare si nu spui ce vezi pe film!

De ce nu poti spune ce vezi?

Moroco 27.05.2021 13:54:11

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667946)
Intrebari:

1. De ce se vede pamantul romaniei pe curbura?

2. De ce se vede pamantul statelor pe curbura cand se fac astfel de filme? Asta inseamna ca se termina pamantul...in romania sau in alte state?

3. Si cum de se muta marginea pamantului se fiecare dtata?

Radpunde te rog punctual si nu evitand sau spunand prostii cum.faci de obicei

S

Raspuns la nesfarsite repetari de aceleasi intrebari:
1. Nu se vede pamantul Romaniei pe nicio curbura!
2. Nu se vede pamantul statelor pe nicio curbura. Alea sunt filme SF in care se vede o sfera. E ca si cum ai filma globul de carton la ora de geografie.
3. Nu exista margine! Nu ti-am explicat? Linia care depaseste dimensiunea creatiei este formata din puncte care fiecare e inceput si sfarsit de dreapta si mijloc si granita a creatiei. Nu e valabila geometria elinilor in spatiul creatiei finite!!!

Asta vad, asta cred!

Raspunde-mi si tu ce vezi pe film?

gpalama 27.05.2021 16:19:37

Ca sa vezi cat de inept esti.

Daca pamantul in orice forma ar fi are o dimensiune uriasa de zeci de mii de km o raza de 6500 km si tu esti la 5-10km inaltime cel mult... atunci ce vezi?

Minutul 1:30 - pamantul Romaniei, se vede in mod clar.

SI SE VEDE SI ORIZONTUL, MARGINEA, CARE ESTE DIN ROMANIA !!!

INTOTDEAUNA LA INALTIMEA DE 5-10-20 KM O SA FIE DIN ROMANIA.

PT CA PAMANTUL SA CURBEAZA IN ROMANIA.

Minutul 1:34 se vede in mod exceptional pamant ROMANESC.

Fapte:
1. se vede pamant
2. se vede acelasi pamant ca ala de pe care a decolat
3. se vede orizontul cu PAMANT ROMANESC, se vede o zona de cativa zeci de kilometri.

Negationist nerusinat, cum poti sa negi ca se vede clar pamantul si ca este la o inaltime de cativa km? Si ca se vede pe o raza de cativa km?

Ia o linie si fa o proiectie pe cativa km. Si ai sa vezi ca tu vezi cateva zeci de km si apoi.. este orizontul - ADICA PAMANTUL ESTE SFERA SI CA LIMITA PAMANTULUI NU ESTE IN ROMANIA

Mare negationist esti. Se vede pamantul Romaniei IN CONTINUITATE.

gpalama 27.05.2021 16:21:15

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 667947)
De ce se vede Romania? Pai cum sa nu se vada de sus din balon Romania?
Nu tot inventa tu tone de intrebari. Discutia a ajuns la a marturisi fiecare ce vede pe film!

Te doare capul dela intrebari? Nu poti sa raspunzi sau e prea mult pentru tine?

Pai Romania se vede pe orizont, adica pe ce numesti tu "ruperea pamantului", adica linia la care pamantul... nu mai este.

Pai nu ar trebui sa vezi tu capatul pamantului si sa se rupa acolo pamantul?

Ia explica-ne cum e cu orizontul si cu Romania si cu ruperea pamantului:68:

Moroco 28.05.2021 17:43:02

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667951)
Ca sa vezi cat de inept esti.

Te pripesti.

Citat:

Daca pamantul in orice forma ar fi are o dimensiune uriasa de zeci de mii de km o raza de 6500 km si tu esti la 5-10km inaltime cel mult... atunci ce vezi?
Daca ar fi sfera cu raza de 6500km, ridicandu-te cu balonul ar trebui sa vezi cum orizontul coboara tot mai mult si mai abrupt si cum sub tine parca se ridica si se vede un damb. Asa realizezi ca esti pe o sfera. In realitate oricat te ridici vezi cum orizontul se ridica impreuna cu tine si cum sub tine nu se vede niciund damb deci vezi si sub tine si de jur imprejurul tau un cerc luminos, orizont perfect drept. Asta VEZI!!! Nu pot si nu vreau sa mint ca vad altceva decat un cerc luminos plat, si sub tine si de jur imprejur, cu orizont drept!

Citat:

Minutul 1:30 - pamantul Romaniei, se vede in mod clar.
Da se vede pamantul Romaniei.

Citat:

SI SE VEDE SI ORIZONTUL, MARGINEA, CARE ESTE DIN ROMANIA !!!
Nu se vede marginea. Se vede linia orizontului care nu poti stii cat de departe este si daca este din Romania. Doar la inaltimi mici, ridicandu-te din mijlocul Romaniei poti crede ca vezi pana departe si acolo orizontul, partea de jos, e din Romania. La distante mai mari nu poti stii ce se vede in orizont.

Citat:

INTOTDEAUNA LA INALTIMEA DE 5-10-20 KM O SA FIE DIN ROMANIA.
Afirmatie falsa si pripita!!!

Citat:

PT CA PAMANTUL SA CURBEAZA IN ROMANIA.
Nu exista curbura!!

Citat:

Minutul 1:34 se vede in mod exceptional pamant ROMANESC.

Dedesubt dar spre margini, spre orizont n-ai de unde sa stii!

Citat:

Fapte:
1. se vede pamant
2. se vede acelasi pamant ca ala de pe care a decolat
3. se vede orizontul cu PAMANT ROMANESC, se vede o zona de cativa zeci de kilometri.
Asta se vede dedesubt. In departare n-ai de unde sa stii cat de departe poti sa vezi!
Citat:

Negationist nerusinat, cum poti sa negi ca se vede clar pamantul si ca este la o inaltime de cativa km? Si ca se vede pe o raza de cativa km?

Se vede pamantul dintrun cerc luminos plat! Se vede orizontul perfect drept, cerc in jurul tau si cerc intre pamant si cer.

Citat:

Ia o linie si fa o proiectie pe cativa km. Si ai sa vezi ca tu vezi cateva zeci de km si apoi.. este orizontul - ADICA PAMANTUL ESTE SFERA SI CA LIMITA PAMANTULUI NU ESTE IN ROMANIA
Adica, adica, te pripesti!!!
Citat:

Mare negationist esti. Se vede pamantul Romaniei IN CONTINUITATE.
Adica daca vezi sub tine pamantul Romaniei si nu stii cat si ce vezi in departare tu tragi concluzia ca vezi o sfera?

Ca sa vezi o sfera ar fi trebuit orizontul sa coboare tot mai mult cu cat te inalti si sub tine sa vezi parca ar rasari un damb. Orizontul nu ar avea cum sa fie perfect drept, cerc in jurul tau ci ar fi trebuit sa-l vezi curb spre laterale. Atmo”sfera” ar trebui sa se muleze pe sfera si deci sa fie curbata si sa coboare permanent tot mai mult cu cat te ridici si nicidecum sa o vezi cum orizontul si atmosfera sa urce odata cu tine si sa fie o linie dreapta.

Vad ca tu crezi ca pe film vezi o sfera.
Argumentele tale: Vezi sub tine pamant romanesc si crezi ca orizontul e tot pamant romanesc si deci tragi concluzia ca te aflii pe o sfera. Penibil!

Ia calculeaza inaltimea de la care ridicat de pe o sfera cu raza 6500km vezi un cerc cu raza de 300km, raza Romaniei.

Vezi apoi de la ce inaltime ar trebui sa incapa sa se vada in lateral celelate tari vecine.

Moroco 28.05.2021 17:50:30

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667952)
Te doare capul dela intrebari? Nu poti sa raspunzi sau e prea mult pentru tine?

Pai Romania se vede pe orizont, adica pe ce numesti tu "ruperea pamantului", adica linia la care pamantul... nu mai este.

Pai nu ar trebui sa vezi tu capatul pamantului si sa se rupa acolo pamantul?

Ia explica-ne cum e cu orizontul si cu Romania si cu ruperea pamantului:68:

Cu cat te ridici Romania se vede dedesubt tot mai mica si in lateral vezi tot mai mult!

Incep sa se vada tarile de jur imprejur si orizontul se ridica odata cu tine.

Orizontul nu coboara, marginile laterale nu se curbeaza, nu apare damb dedesubtul tau asa cum ar trebui sa se intample daca te-ai inalta de pe o sfera.

De sus realizezi ca vezi un cerc luminos de jur imprejur si orizont perfect drept la nivelul ochilor. Daca te ridicai pe o sfera, orizontul trebuia sa coboare tot mai mult dupa sfera si sub tine sa sesizezi asa ca un damb.

Deci pe film eu vad un cerc luminos cu orizont drept de jur imprejur si tu vezi o sfera.
Bine ca ai raspuns si tu la o intrebare. Ma mir ca ti-ai asumat ce vezi tu insuti.

Nu ma doare capul de la intrebari dar tu arunci cu prea multe intrebari si nemultumiri ca sa distrugi discutia, ca sa nu ne mai putem intelege, ca sa nu mai pricepe ce vorbim.

Uite un film de la 36km.

Ia priveste imagini luate dintrun MIG!
Ti se pare ca se vede o sfera sau un cerc?

Ia priveste imagini din racheta si fii atent la efectul concav si convex.

gpalama 31.05.2021 17:49:21

Ia fii tu atent la "efectul gandirii corecte". Ti-ar folosi putin.

Daca te-ai uitat jumatate de ora pe imaginea aia, atunci te-ai prinde ca sunt suficiente informatii care "nu pusca" pe prostiile tale.

1. Se vede pamantul
2. Se vede o portiune de pamant clara
3. Se poate identifica portiunea de pamant.

4. Rapoartul intre portiunea aia de pamant si "capatul" pamantului iti arata ca
5. Bucata de pamant este identificabila
6. Ca restul este "dupa margine".

DECI PAMANTUL ESTE SFERA, pentru ca daca ar fi plat, ... s-ar rupe pamantul.

Hai curaj, foloseste ratiunea si gandeste ce se intampla la ... marginea pamanatului.

Mai ai putin si te luminezi si tu.

Curaj ca poate iti revii.

Adr.iu91 01.06.2021 12:27:42

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 667979)

DECI PAMANTUL ESTE SFERA, pentru ca daca ar fi plat, ... s-ar rupe pamantul.

Hai curaj, foloseste ratiunea si gandeste ce se intampla la ... marginea pamanatului.

Mai ai putin si te luminezi si tu.

Curaj ca poate iti revii.

Pam pam, ghici ce spun duhovnicii mei la Sf. Liturghie Duminica, cand se roaga pentru pacea si linistea popoarelor, de foc , de sabie etc.... ei mentioneaza si "sa ne daruiasca Domnul Dumnezeu, pace pe TOT GLOBUL PAMANTESC" repet....GLOBUL pamantesc...!

Fiind navigator, in urma experientelor pe mare (traversarea oceanului pacific de-a intregul, oceanului atlantic, indian) am constatat ca nu exista Pamant Plat :)), avem si radare prin sateliti la vapor, putem sa dam zoom out, ne arata o harta mare asa a oceanului ca daca ar fi marginea Pamantului noi am cam sti :))

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:51:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.