![]() |
L-am descoperit pe Sf. Nectarie in urma cu 2 saptamani.Intre timp, soft-ul pe care il folosesc la serviciu s-a stricat si aveam mare nevoie de el, fetita mea s-a imbolnavit (tusea f.f. rau) , situatia financiara este foarte grea, din cauza salariilor f. mici.I-am rugat pe Sf. Nectarie, Sf.Mina, Sf. Arhangheli Mihail Si Gavril, Sf. Fanurie, Sf. Nicolae, Sf. Cuv. Parascheva ,Bunul Dumnezeu, Maica Domnului sa ma ajute.Nu sunt multumita de actualul loc de munca si doream sa-mi gasesc alt serviciu.Ajutorul nu a intarziat sa apara: softul de la serviciu a fost reparat rapid, fetitei mele ii este mult mai bine, am primit o oferta pt. un nou loc de munca mult mai bun si aseara am castigat 150 ron la Loto.Le multumesc din suflet sfintilor mei dragi , Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, ca m-au ascultat, m-au ajutat , cu toate ca nu meritam........Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Am auzit de sfantul nectarie in urma cu aproape trei ani dar nu se stiau prea multe despre el, sau cel putin eu nu stiam nimic. La una din bisericile de cartier din iasi, unde eram studenta, a fost adusa o particica din sfintele moaste ale sfantului.
Am primit ajutor de la sf. nectarie, de la Maica Domnului de f multe ori. Dupa ce ne-am rugat si am citit acatistul sf. nectarie am reusit sa ne luam casa si sa avem servicii in aceste vremuri in care toata lumea sufera. Atunci cand ne asteptam mai putin am ramas insarcinata cu a doua fetita. A fost o sarcina si o nastere destul de grea, dar mai greu a fost cand am fost diagnosticata cu melanom malign, (o forma destul de avansata de cancer de piele)la o saptamana dupa ce am nascut. As minti daca as spune ca in acele momente nu am deznadajduit si nu am mai avut nici puterea dar nici vointa de a ma ruga. II voi multumi mereu lui Dumnezeu pt sotul pe care mi l-a dat pentru ca la insistentele lui am inceput cu greu sa ma rog si apoi chir o faceam de placere, iar ajutorul nu a intarziat sa apara. Am plecat pt operatie de la botosani la iasi cu gandul ca vom fi ajutati sa ajungem la un chirurg bun prin niste cunostinte, care in imp ce noi mergeam spre iasi ne-a anuntat ca nu ne mai poate ajuta. Atunci cand eram siguri ca nu poate fi nimic bun in asta ne-a fost recomnadat un alt medic care chiar a facut treaba foarte buna. Un medic cu suflet mare care chiar mi-a spus ca a facut ce i-a stat in putinta dar mai tin si de ajutorul dat de Dumnezeu. Chiar daca din punct de vedere medical inca nu ma pot considera vindecata eu ma simt bine la 8 luni de la operatie si sunt convinsa ca daca Dumnezeu va vrea sa imi cresc fetele asa va fi. Asa am ajuns sa cred ca uneori raul cel mai rfau se poate transforma in bine si la fel spun ca nu stim noi ce e binele de fapt. E greu uneori sa citesc un acatist zilnic dar incerc pe cat posibil sa fac acest lucru cat mai des cu putinta. Am citit in ultimul timp multe minuni savarsite de sfantul nectarie si parca credinta mea se in tareste si mai tare, mai ales ca atunci cand citesc acatistul sfantului nectarie simt o mare protectie asupra mea. Am scris aceste randuri pt ca stiu ca e bine sa spui si altora atunci cand primesti astfel de ajutor dar si in speranta ca unii care nu sunt convinsi de credinta lor vor da peste aceste randuri si se vor convinge de puterea rugaciunii. cel mai mult imi doresc sa pot convinge un om sanatos ca fara ajutorul Lui Dumnezeu nu reusim sa facem nimic, totul ii datoram Lui. Ar fi foarte multe de spus..... Multa sanatate la toata lumea. Doamne Ajuta. |
Citat:
Pana la urma cele intamplate nu sunt deloc minuni. A venit cineva care se pricepe si a reparat softul de care oricum nu va mai avea nevoie pe viitor plecand la un job mai bun. Tusea daca e cauzata de o raceala dureaza 7 zile dupa cum spune o vorba din popor. Iar castigul la loto e cel putin bizar ca e trecut la capitolul minuni din moment ce crestinii hardcore de p-aci condamna la greu jocurile de noroc. Ca sa nu mai intreb cati bani cheltuise persoana in prealabil jucand la loto. 150 ron e o suma relativ mica. Cat despre situatia financiara grea, mi se pare ciudat ca sfintii minunati sa salveze cateva persoane cand trecem printr-o astfel de criza. De parca nu s-a mai pomenit sa existe oferte mai bune si doar pentru ca in disperare apelezi la niste sfinti ti se rezolva problemele. |
Ai2, pentru ca ii tulburi pe multi nu iti va fi bine. de ce intri mereu pe acest forum daca nu crezi? de ce te atrage asa de mult? Il cauti pe Dumnezeu. nu Il gasesti aici...
|
Citat:
|
Verisoara mamei mele urma sa fie programata la operatie la coloana peste 4 saptamini cand venea medicul din concediu.
Avea dureri groaznice si lua calmante si antiinflamatoare. Cand mergea ii era foarte rau. I-am dat ulei de la candela sfantului Nectarie si s-a uns timp de o luna ,perioada in care durerile au inceput sa se diminueze. Acum tot mai are dureri ,dar mult mai slabe si poate sa isi desfasoare activitataile zilnice in mod normal fara sa ma ia medicamente. Cu adevarat minunat este ajutorul sfantului si ii multumesc si de aceasta data. Doamne ajuta ! |
Mirul este Sfant,este minunat.Si pe mine mirul lui imi da putere,imi da credinta mai multa,imi da ameliorare la suferinta care am simtit-o si inca o simt!!!!!
Sf.Ierarhe NECTARIE iarta-ma si nu inceta a te ruga pentru mine si pentru toti ca sa mai scapam de pacate si de suferinta dandu-ne credinta si putere!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++ |
Citat:
|
La multi ani, sfinte nectarie.
|
Moaste ale Sfantului Nectarie
"Moastele Sfantului Nectarie se gasesc la manastirea pe care a intemeiat-o in Insula Eghina din Grecia. Mana stanga se afla in catoliconul Manastirii Marea Lavra din Sfantul Munte Athos. Particele din moastele sfantului se mai gasesc si la Biserica "Sfantul Nectarie" din Charlotte, Carolina de Nord. In Romania, particele din moastele Sfantului Nectarie se gasesc si la Manastirea Putna, la Biserica "Sfantul Ierarh Nectarie" din Iasi, la Schitul "Sfintii Ioan si Nectarie" din Bradetu, judetul Arges, la Manastirea Halmyris din comuna Murighiol, judetul Tulcea, la Biserica "Sfintii Voievozi" din satul Ghimicesti, comuna Fitionesti, judetul Vrancea, la Biserica "Sfanta Treime" din localitatea Bucium, judetul Brasov, la Biserica Spitalului TBC din Sibiu, la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" si "Izvorul Tamaduirii" a Spitalului Judetean "Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava, la Biserica "Nasterea Maicii Domnului" si "Sfantul Nectarie" din cartierul iesean Alexandru cel Bun, la Catedrala arhiepiscopala din Galati, la Capela "Sfantul Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati, la Biserica Memoriala "Mihai Viteazul" din Alba Iulia".
|
Dragii mei vreau sa va impartasesc o bucurie. Astazi de ziua sfantului Nectarie noi implinim 19 ani de casnicie.:9:
Din mila Stapanei si pentru rugaciunile sfantului avem aici aproape de noi particele din moastele Sf. Nectarie. Cu drag va asteptam si pe voi la noi "acasa" la Ghimicesti (sat Fitionesti) http://catedralamantuiriineamului.ov...-23534286.html |
Citat:
Si noi avem Sfinte Moaste si o biserica in cinstea Sfantului iar azi noapte s-a facut priveghere. Multi preoti si credinciosi si ...... foarte , foarte multe flori aduse de credinciosi ca semn de recunsotinta si dragoste fata de Sfant!:1: |
Citat:
|
Citat:
|
Multumesc Sfantului pentru ca mereu vegheaza asupra mea, pentru ca ma ocroteste si ma dojeneste atunci cand este cazul. am avut o perioada grea cand m-am indoit de puterea lui, dar mi-a aratata cat sunt de nenorocit. am ajuns in iad datorita deznadejdii, dar acum vad iubirea si puterea lui Dumnezeu. Bucura-te sfinte ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni.
|
Citat:
|
multumesc sf nectarie
Ca si multi dintre dumneavoastra am avut parte de o minune din partea Sfantului....prietenul meu cauta de munca si nu gasea nicaieri...cautand pe internet un sfant al carui acatist se citeste atunci cand iti cauti un loc de munca...l-am descoperit pe Sf Nectarie si Sf Xenia, am citit cele 2 acatiste cu speranta multa stiind ca D-zeu lucreaza prin sfintii Sai si ca nu ne lasa la greu. Dupa numai 2 sapt rugaciunile ne -au fost ascultate. multumim Sf Nectarie,Sf Xenia ,Bunului Dumnezeu si Maicutei Sale. Doamne ajuta!
|
Ajutorul pe care mi l-a dat Sfantul Nectarie in nenumarate randuri este nepretuit, de aceea ma simt datoare fata de el sa povestesc cateva din multele bucurii pe care mi le-a adus.
Aveam de cativa ani o problema pe care parea imposibil sa o pot rezolva, incercasem deja tot ce se poate, ma rugasem mult timp pentru o solutie, dar nu reuseam decat sa ma invart in cerc, fara sa gasesc o rezolvare definitiva. Intr-o noapte l-am visat pe Sfantul Nectarie care imi spunea sa ma rog catre el si catre Sfantul Gheorghe; mi-a mai spus ceva si despre Sfanta Parascheva, dar nu am retinut si aceasta parte a visului. Timp de 40 de zile am citit in fiecare zi unul din Acatistele sau din Paraclisele Sfantului Nectarie si Acatistul Sfantului Gheorghe. M-am rugat cu tot sufletul meu, asa cum am putut eu, m-am rugat sa fiu ajutata si eliberata, sa se rezolve odata pentru totdeauna problema care ma chinuie. Si sfintii m-au ajutat, au ascultat rugaciunile mele, m-au scapat de necazul care tinea de aproape patru ani. Apoi, dupa ceva timp, s-a imbolnavit pisica mea, o pisica batrana, de 17 ani. I-am facut o multime de analize, de tratamente, dar degeaba, medicii nu o puteau ajuta, era prea batrana, ficatul, rinichii si pancreasul ei cedau incet, incet. Atunci mi-am adus aminte de ce citisem pe internet, de o doamna care spunea ca pusese icoana Sfantului Nectarie intr-un servet curat si o lipise de trupul bolnav al unui catel care, in final, s-a vindecat fara nicio alta interventie. Am facut si eu la fel, am pus icoana intr-un servetel, am lipit-o de pisica mea si m-am rugat catre Dumnezeu, catre Fecioara Maria, catre Sfantul Nectarie, catre toti sfintii care iubesc animalele, sa o ajute sa se faca bine. Si minunea s-a intamplat, dupa zile intregi in care nu bause apa, nu se hranise si nu se miscase din loc, pisica s-a ridicat, a baut apa si a mancat putin. Au trecut cateva luni, e foarte bine, sunt fericita ca inca o am si sunt recunoscatoare pentru ajutorul primit. |
Astazi am reusit sa ma alatur cu micii invatacei inchinatorilor la Moastele Sfantului Nectarie. A fost minunat, mai ales ca aceasta saptamana de post se imbina cu sarbatoarea Pacii.Nimic nu este intamplator.
|
Citat:
|
Citat:
|
Buna,
Vreau sa spun ca ma aflu si eu printre cei pentru care Sf Nectarie a facut si face minuni. O sa va povestesc un caz poate mai ciudat. Voiam de mai mult timp sa ne izolam apartamentul in care ne-am mutat in urma cu 2 ani, dar peste tot unde am sunat spuneau ca nu se merita sa puna schela pt un singur apartament, ca e costisitor, etc. Intr-un final am gasit pe cineva care a fost de acord sa vina si sa ne izoleze. Eram foarte bucurosi ca in sfarsit am gasit pe cineva sa ne ajute. A venit domnul, am incheiat contractul si am platit lucrarea, ca doar promisese ca de "sambata" se apuca de lucru. Dupa cateva zile am aflat ca respectiva persoana este un inselator care promisese la multa lume si luase banii si nu izolase apartamente, ba mai mult avea interdictie de a parasi orasul si fusese arestat pentru ca a luat bani de la multa lume promitandu-le ca ii duce in strainatate dar nu i-a mai dus. Atunci am crezut ca nebunesc, ne era frica ca vom ramane cu banii dati si fara lucrare. Am inceput sa ma rog la Sf Nectarie, la Maica Domnului si la Sf Mina sa nu ne lase in paguba si sa vina sa ne izoleze apartamentul. Si dupa cateva zile acel om a venit cu o alta echipa (nu cu echipa lui) si au inceput lucrarea. Erau niste baieti buni cu care te puteai intelege si care au lucrat destul de bine. Si astfel Sf. Nectarie, Maica Domnului si Sf Mina ne-au izbavit de paguba. Multumim Maicuta Domnului, SF. Nectarie si Sf Mina. Rugati-va la Sf Nectarie si El va va ajuta in orice problema. |
Sfintilor ai lui Dumnezeu, rugati-va pentru noi lui Dumnezeu!
|
Credeti in puterea rugaciunii
M-am rugat Domnului Nostru Iisus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria, sfintei mucenite Ecaterina si parintelui Nectarie pentru bunica mea, bolnava. O iubesc foarte mult, pentru ca mereu ne-a fost alaturi si a facut tot ce a putut pentru ca noua sa ne fie bine. Desi era conectata la aparate, in stare critica, minunea nu a intarziat sa apara. S-a marturisit si s-a impartasit la spital, i-am pus o picatura din uleiul sfintit adus de la moastele parintelui Nectarie in ceai si iata ca azi, spre bucuria noastra si-a revenit,. A mancat, starea ei s-a imbunatatit vizibil, ba chiar s-a ridicat din pat. Vreau prin acest mesaj sa indemn pe toti cei care au necazuri sa se roage Mantuitorului, Fecioarei Maria, sf. Ecaterina si Pr. Nectarie, precum si tuturor sfintilor pentru ca vor primi grabnic ajutor si nu vor ramane fara raspuns. Bucuria mea este fara margini, in semn de multumire o sa revin la Bucuresti la Radu Voda sa ma mai inchin o data si sa pot multumi din inima ocrotitorului meu drag, parintele Nectarie.Doamne ajuta!
|
Am nevoie de voi
Sunt intr-un mare impas...nu-mi gasesc de munca...peste tot refuzuri sau lungi asteptari care nu se concretizeaza in nimic...de 3 luni caut...simt ca ma prabusesc...ma rog, am mers la Sf Parascheva si la Sf Nectarie la moaste (sunt din Iasi), cred cu toata taria ca Dumnezeu, Maica Domnului, Sf Nectarie si Sf Xenia ma asculta si ma vor ajuta intr-o zi ... si totusi mi-e sufletul ingreunat si trist...cand ma privesc in oglinda imi vine sa plang mereu...sa urlu de durere...si apoi i multumesc lui Dumnezeu ca nu avem probleme de sanatate...dar imi doresc din tot sufetul un servici bun...va rog incurajati-ma, spuneti-mi ce sa fac...simt ca ma duc la vale si nu vreau asta, vreau sa reusesc, vreau sa cred ca imi voi gasi ceva pana la urma...dar simt ca nu pot singura.
|
Sunt sigur ca Sf.Nectarie si Dumnezeu te vor ajuta...ei ajuta cand trebuie..la timpul potrivit..si niciodata nu te lasa sa suferi..dar trebuie sa dai si tu ceva la schimb...credinta,iubira,smerenie...etc
Dumnezeu sa te ajute!!!!!!+ |
Citat:
|
Sunt sigura ca rugaciunile tale nu vor ramane fara raspuns. Important e sa nu deznadajduiesti. Noi oamenii gresim adesea asteptand raspunsuri imediate de la Domnul Iisus Hristos. El ne aude si ne trimite toate la timpul potrivit, caci stie ce e cel mai bun pentru noi. Curaj!Roaga-te cu credinta si o sa fie bine!
|
Bucura-te, ca ii ajuti pre oamenii fara de slujba sa isi gaseasca de lucru;
Multumesc Sfantului Nectarie ca si-a intors privirea si spre rugaciunile unui pacatos, si cu ajutorul Maicii Domnului am reusit sa gasesc un loc de munca in aceste vremuri vitrege! Trebuie sa avem credinta in ajutorul sfintilor, sa promitem ceva (ca dam bani la saraci, facem metanii, milostenii) si cu ajutorul lui Dumnezeu ni se vor indeplini cerile! |
Citat:
|
Citat:
|
Minunea din casa noastra
As vrea sa spun si eu minunea care sa savarsit in casa noastra intr-un moment foarte greu din viata noastra .M-am imbolnavit de curand de o boala cumplita leucemie,care ne-a adus cu picioarele pe pamant, am inceput sa ne rugam la Dumnezeu,si la Sf Treime , la Sfinti in special Sfantului Nectarie care nu a intarziat sa isi arate bunatatea si grabnicul ajutor ,boala intrand in remisie de la primul tratament, eu ma simt bine . Intr-o seara am simtit prezenta Sfantului Nectarie prin cartea rosie cu viata ,minunile,acatistul Sfantului aceasta a inceput sa emane un miros extraordinar de mir , am inceput sa mirosim tote cartile de rugaciuni pe care le aveam in preajma si am realizat ca mirosul vine doar de la icoana de pe coperta cartii de rugaciuni, un miros extraordinar de frumos.Ai multumesc Sfantului ca si-a aratat prezenta in casa noastra si o sa continuam sa ne rugam neincetat lui Dumnezeu si Sfintilor sa iesim din momentele ecestea grele,ai sfatuiesc pe toti ceia ce vor sa ai ceara ajutor Sf Nectarie sa o faca fara sa ezite pentru ca Sf ajuta pe oricine ai cere ajutorul.
Doamne ajuta ! |
Minunile se intampla celor care cred cu adevarat
Multumim Sfantului Nectarie,Domnului nostru Iisus Hristos,Maicii Domnului si sfintilor:Anton,Mihail si Gavril,Dimitrie Basarabov,Andrei,Nicolae,Sfintei Paraschiva si tuturor Sfintilor care sunt alaturi de noi in momentele grele.Doamne ajuta !
|
Citat:
Sanatate multa si credinta puternica ! O sa va povestesc si eu minunea pe care a facut-o pentru noi Sfantul Nectarie ,momentan sunt pe fuga.Doamne ajuta! |
nimic nu e intamplator...
Dragii mei,L-am cunoscut pe Sfantul Nectarie intr-un moment destul de dificil din viata mea.Mama mea se simtea cam rau,avea dureri in zona pelviana- de cateva luni(din cate am aflat ulterior)si amanase controlul la doctor,de teama si din inconstienta probabil.Cand am aflat, am dus-o imediat la un control,iar doctorii i-au zis sa se interneze pentru investigatii intrucat problema pare destul de serioasa,era suspecta de cancer de col.La aflarea vestii,am fost ingrozita,plangeam in continuu si facusem o mica depresie.I-au luat probe pentru o biopsie si ne-au zis sa revenim peste 3 saptamani pentru rezultat.In tot acest timp am fost nelinistita,imi veneau tot felul de ganduri negre prin cap..Mama este o femeie credincioasa,merge la biserica de cate ori are ocazia.Ducandu-se intr-o duminica,i-a povestit si duhovnicului ei cele intamplate,si acesta a sfatuit-o sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie-vindecator de cancer(atunci aflase si mama de acest Sfant.Eu nu-L cunosteam,insa auzisem intamplator,cu ceva timp inainte, de la o colega, ca Moastele Sfantului s-ar afla in Bucuresti).In toata aceasta perioada,de asteptare m-am rugat la Dumnezeu,Maica Domnului,si Sfintii Mihai&Gavril sa fie totul bine,si sa primim o veste buna de la medici pe 8 noiembrie(data la care trebuia sa soseasca biopsia).Pe 8 noiembrie am sunat la spital sa vedem daca a ajuns biopsia ,dar nu era gata,ne-au zis sa revenim pe data de 10,direct la spital.Eram un pic dezamagita ca ma gandeam ca mai sunt inca 2 zile de asteptari si de stres..In acel moment,mi-am adus aminte de ceea ce-mi zisese colega mea,cum ca moastele Sfantului se afla la Bucuresti,si mi-a venit ideea sa caut pe net biserica,pentru a ne duce pana acolo,sa ne rugam.Mare mi-a fost mirarea,cand am vazut ca pe 9 noiembrie se praznuieste Sfantul Nectarie.Convinsa fiind ca vestea buna pe care o asteptam pe data de 8 noiembrie,venise,am luat-o pe mama si am mers intr-acolo.Dumnezeu ne intinsese o mana,ni-L trimisese pe Sfantul Nectarie in ajutor.Desi era o coada interminabila,am reusit sa ajungem la Moastele Sfantului,iar de la magazinasul de afara ne-am cumparat Acatistul Sfantului Nectarie,pe care de atunci il citim in fiecare seara.Pe data de 10 noiembrie a venit rezultatul biopsiei,din care a reiesit ca nu avea cancer,insa directorul spitalului( care impreuna cu alt doctor o consultase pe mama) a hotarat sa refaca biopsia,de data aceasta cerand sa fie extirpata o bucata mai mare de col,deoarece in continuare sustinea ca ar fi un cancer.Bucuria noastra a tinut doar cateva ore,aveau sa urmeze alte 3 saptamani de asteptari,si de stres.Am observat insa ca am fost mult mai linistita,mai impacata,problema,parca cineva acolo sus nu ma lasa sa imi fac ganduri negre.Stiam ca Sfantul Nectarie ne va ajuta si pe noi.M-am rugat Sfantului ,am citit Acatistul si am mers destul de des la manastirea Radu Voda.Duhovnicul mamei ne-a anuntat, intr-o zi, ca merge in Grecia la Moastele Sfantului Nectarie,si ne-a zis sa-i dam o esarfa de-a mamei s-o atinga de Moaste.Am considerat ca acesta este alt semn de la Dumnezeu.
Dupa acele saptamani de asteptari am primit o veste trista,diagnosticul de cancer de col ii fusese confirmat la a doua biopsie..Nu am incetat sa ne rugam nicio clipa,si am sperat in continuare ca totul va fi bine,si am multumit Domnului ca ne-a scos in cale profesionisti adevarati,care au luat aceasta decizie buna de a reface biopsia,si am aflat de diagnosticul ei,care se pare ca e vindecabil.Tot raul a fost spre bine,se pare...Durerile nu au lasat-o in tot acest timp,ba din contra ,se accentuau,iar noi ne gandeam ingroziti ca s-ar putea sa fie un stadiu avansat,intrucat,dupa cum stie toata lumea,cancerul nu doare decat in faze foarte avansate !! Ne cuprinsese panica iar,dar dupa ce a facut un computer tomograf am aflat ca este doar colul afectat,si niste ganglioni,iar durerile sunt de la inflamarea gangionilor cel mai probabil...Am multumit bunului Dumnezeu,Maicii Domnului,Sfantului Nectarie si tuturor sfintilor care au mijlocit la Domnul pt noi,ca am aflat din timp de boala,si suntem pe drumul cel bun,catre vindecare.Ne rugam in continuare pentru sanatatea mamei,si a noastra,a tuturor ! Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului,ci intoarcerea lui catre credinta,iar prin aceasta incercare dificila,la care suntem supusi,ne-am apropiat mai mult de Dumnezeu,am primit in dar un Sfant ocrotitor si am invatat ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment al vietii.Doamne ajuta ! :-) |
Va multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au dat sfaturi si m-au incurajat, aproape in fiecare zi intru si citesc incurajarile voastre si ma simt mai bine...atunci va spuneam ca nu imi gasesc de lucru ... acum situatia e la fel...fusesem in ziua aceea la un interviu la o firma destul de buna si postul era bun, aproape de casa, salar bun, la interviu m-am descuract si persoana respectiva parea ca ma place...ce mai am crezut ca acela va fi pt mine...era postul perfect...am plecat imediat la Sf Nectarie si la Sf Parascheva (sunt din Iasi si avem moastele sf aici) si m-am rugat sa ma accepte la acea firma si in sinea mea parca stiam ca ma vor angaja... rezultatul urma sa mi-l dea peste 4 zile...am asteptat, m-am rugat, am plans...raspunsul a venit peste 10 zile...am fost respinsa...imi inghiteam efectiv lacrimile dar Sf Necatarie, Sf Parascheva, Maicuta Domnului si Iisus Hristos m-au intarit si am lasat in urma aceasta neplacuta experienta si merg mai departe...am sa ma rog mai mult si poate va fi asa cum zice sotul meu cum ca Dumnezeu imi pregateste ceva mai bun si poate ca acolo nu era locul meu. Acum imi caut din nou, de fapt in fiecare zi imi caut si sper...si ma rog. Va multumesc ca de fiecare data ma ascultati si ma incurajati...inseamna enorm pt mine. Va imbratisez cu drag si multumesc Sf Nectarie, Sf Parascheva, Sf Xenia , Sf Mina, Maicutei Domnului si bunului Iisus Hristos pentru ca suntem sanatosi pentru tot binele si ajutorul pe care ni-l da.
|
Cand intru si citesc aici cum se petrec atatea minuni cu voi imi dau seama cat de pacatoasa sunt si ca am curajul si speranta ca se vor petrece si cu noi minunile pe care le cerem dar probabil ca nu suntem inca demni de asa ceva...dar am o dorinta si mai mare de a ma ruga si nu ma las de rugaciune si de Dumnezeu niciodata, acest esec m-a facut sa ma rog si mai mult, il iubesc pe Dumnezeu si mai tare.
|
Asa,draga mea...sa nu=ti pierzi nadejdia in Dumnezeu .Continua sa te rogi si o sa vezi ca rugaciunea ta nu va ramane fara raspuns.Stiu ce zic...crede-ma....am trecut prin foarte multe incercari si am reusit numai prin credinta in Dumnezeu si Sfintii bine-placuti Lui.Doamne Ajuta!!!!!!!!!
|
la scoala am aflat despre Sf Nectarie
Miercurea trecuta, la ora de religie, domnul diriginte ne-a citit, din ''Presa ortodoxa',' un articol de prezentare a cartii ''Sfantul Nectarie-minuni in Romania''(interviul cu doamna Maria Liliana Manolache). Pana atunci nu mai auzisem de Sfantul Nectarie. Vineri am simtit nevoia sa cumpar revista, dar am gasit cartea. Asa l-am descoperit pe Sfant, pe care il simt ca imi este aproape si ma protejeaza. Citind cartea, la un moment dat, dupa ce citisem despre o minune in care se vorbea despre mir, am simtit si eu in camera mirosul. Marti, intrand in Biserica Sf Gheorghe, unde nu mai fusesem de ceva vreme, am vazut ca instalasera o icoana si o cutie(unde era inainte cutia milei) pentru Acatistul Sf Nectarie. Intrand la librarie, am cumparat o ''Ingrijirea sufletului'', dar si ''Sf Spiridon Taumaturgul''(pe care nu-l cunosteam, dar am simtit ca trebuie sa am cartea) si ''Preoti ortodocsi in inchisorile comuniste''(fata de care ma simteam datoare sa o cumpar). Seara, citind din ''Sfantul Nectarie-minuni in Romania'' am descoperit ca cei doi sfinti, Nectarie si Spiridon, conlucreaza. A doua zi, am luat cu mine cartea ''Preoti ortodocsi in inchisorile comuniste'' si le-am vorbiti prietenelor mele despre ea, iar domnul diriginte ne-a adus o noua carte ''Fericiti cei prigoniti', in acelasi spirit cu cartea mea. De asemenea am aflat ca Eghina se afla in apropiere de Atena, unde fusesem in clasa a opta. In Grecia m-am simtit foarte protejata, linistita, parca nimic rau nu mi se putea intampla, chiar daca nu venisem cu parintii ci cu scoala. A fost o senzatie unica. Cred ca si Sf Nectarie m-a protejat, chiar daca eu nu-l cunosteam atunci. Ce mi s-a intamplat mie pare fara importanta, dar trairile sufletesti au fost foarte adanci, au cutremurat ceva in mine si m-au facut sa-mi dau seama de multe greseli. Toate le datorez Sf Nectarie si Sfintei Fecioare.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:13:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.