Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Un mod ciudat de rugaciune la penticostali !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5103)

Doriana 05.12.2009 17:55:54

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188302)
Atunci de ce s-au separat apostolii de Nicolae si de altii care au intrat in erezie si au condomnat orice fel de erezie si amagire?Unde este diferenta nu mai exista fratie.Nu se face compromis la adevar, nu se ciunteste si nici nu se adauga, doar pentru ca , convingirile sa fie la fel.Ca poti sa-l iubesti pe unul care e in erezie nu e greu, dar insusi Hristos e impotriva minciunii si a oricarui fel de erezie.

Apocalipsa 2.6 Ai însă partea bună că urăști faptele nicolaiților, pe care le urăsc și Eu.

Parca spuneati ca sunteti frati cu catolicii. Nu ca sunt eretici ca nicolaitii. Fratii , cand au o neintelegere, se strang, se roaga, postesc ca Dumnezeu sa le luminee mintile si sa aleaga dogma buna, Nu se desoart.

Andrusca, atat poti tu, ce sa-i faci...inveti de pe you tube. Daca nu stii ce e aceea traire crestina, imi pare rau pentru tine.

MariS , multumesc.

Ioana-Andreea 05.12.2009 17:57:08

Citat:

În prealabil postat de valy72001 (Post 188303)
Nu sunt in cer pentru ca aii gasesti foarte des prin penitenciare, baruri si discoteci, droganduse, prostituindu-se, imbatandu-se si fumand. Si nu-i tot. Mai sunt care fac schisme in Biserica Ortododoxa, dar sunt totusi Sfinti parinti cu titluri chiar mai mari decat insusi isus Hristos (invatatorul)- ca de exemplu : Inalt preasfintitul, prea fericitul, si altele. Totusi va conduc catre ecumenism ca sa puteti da legi ca si alta data in sinoade ecumenice. In urma la ceea ce ti-am scris conchizi ca cerul va fi umplut de toti ortodocsii? Am fost in urma intr-un sat in jungla si nu erau ortodocsi pe acolo. Catolici, da. Penticostali, da. Dar nici cunostinta despre Sfanta Biserica si despre sfintele taine si sfintii parinti. Nici oase sfinte. Dar insa ingerii care ii vizitau (pana sa ajunga evanghelicii sau Biserica Universala Catolica, le vorbeau oamenilor din Sfaintele Scripturi, ca odinioara. Aceste sunt minuni de neegalat. Vor fi doar ortodocsi in cer daca ingerii le-au vorbit celor din tinutrile salbatice doar despre Sfintele Scripturi si nimic din Sfintele Datini? Au pacatuit ingerii invatandu-i sa renunte la paganism si sa traiasca dupa Sfanta Scriptura, omitand in mod constient Traditia?

plus ca le vorbeau din Biblie pt ca ei nu o cunosteau.In Biblie se regasteste si Sfanta Traditie.(pt cine vrea sa cunoasca Adevarul).

AndruscaCIM 05.12.2009 17:58:59

Ce legatura au intrebarile adresate de mine, care sunt acestea de mai jos

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188306)
Toti crestinii ortodocsi sunt asa, sau pe astia iti place tie sa ii dai ca exemplu, de ce?

De existenta acestui stil de traire crestina nu stii?

http://www.youtube.com/watch?v=LMUDjICyD5U

In confesiunea ta exista acest stil de vietuire si traire crestina?

Cum era crestinismul in primul sec. Crestin?

Confesiunea ta are aceeasi structura organizatorico-educativa ca si primii crestini?

Unde scrie in Biblie ca Scriptura trebuie sa fie singura autoritate?

....cu raspunsurile acestea oferite de dumneavoastra?
Citat:

În prealabil postat de valy72001 (Post 188312)
Scrie in 2Timotei cap 3: 16-17
Iar Apostolii nu slujeau la altar si nu aduceau aghiazma si tamaie, nici nu umblau cu cruciulite aurite si in haine poleite. Nu dadeau acatiste. Erau simplii asa cum ii descrie Pavel in Evrei.

36. Altii au suferit batjocura si bici, ba chiar lanturi si inchisoare;
37. Au fost ucisi cu pietre, au fost pusi la cazne, au fost taiati cu fierastraul, au murit ucisi cu sabia, au pribegit in piei de oaie si in piei de capra, lipsiti, stramtorati, rau primiti.
38. Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului.
39. Si toti acestia, marturisiti fiind prin credinta, n-au primit fagaduinta,
40. Pentru ca Dumnezeu randuise pentru noi ceva mai bun, ca ei sa nu ia fara noi desavarsirea.

Va rog frumos incercati sa raspundeti, cum puteti...cu argumente Scripturistice sau nu, istorice, care tin de Traditie...ceva din toate acestea, dar incercati sa imi raspundeti in asa fel incat sa vad negru pe alb si foarte clar!!!!
:1:

valy72001 05.12.2009 18:00:04

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188313)
nu vad dc pasajele astea ar exclude purtarea cruciulitelor.Exista si cruciulite de lemn.Daca rataceau,unde vroiai sa dea acatiste?In Vechiul Testament,n-ai citit cuvantul "tamaie"?

foarte adevarat - in VT. Dar Apostolii si Sfintii parinti? Ori includeti in Sfintii parinti si toate invataturile lui Moise si ceilalti scriitori ai VT? Unde este Sekina de pe Chivotul cu tablele Legii? Unde-i Altarul pentru jertfe? Unde este Templul Cel Sfant? La ce Parohie? Ce faceti cu Tapul de azazel ii da-ti drumul prin Bucuresti? Doar in contextul Templului de la Ierusalim vorbim de tamaie, altare si celelalte legi talmudice.

Ioana-Andreea 05.12.2009 18:01:50

Ar fi bine daca cineva ar face un experiment.Sa ii dea unui ateu sa citeasca Biblia si apoi sa-i insiram dogmele fiecarei biserici.Ateul,obiectiv fiind,sa spuna care i se pare cea potrivita cu Biblia.Sigur ar spune ca Ortodoxia.

AndruscaCIM 05.12.2009 18:03:48

Vali72001 ...Cum se numeste perioada de timp care a trecut pana la scrierea primei Evanghelii???

Cum comentati aceste versete de mai jos?

"Multe având a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hirtie si cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin si sa vă vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină"(2 Ioan I, 12).

"...sunt si alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus si care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred � scrie el � ca în lumea aceasta nu ar incăpea cărtile ce s-ar fi scris." (Ioan 21, 25).

Doriana 05.12.2009 18:03:49

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188311)
Fraza era intentionata,in sensul ca am vazut ca spunea cu mare siguranta ca ortodocsii nu prea ajung in cer.
Adica sa inteleg ca ,in secte,nu exista si oameni care n-au nici o treaba cu credinta?.

gresesti cand spui ca stii tu ce as vrea sa spun. Eu mi-am spus parerea:

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188294)
In rai vor fi ortodocsi si sectanti; la fel si in iad.
.

valy72001 05.12.2009 18:05:23

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188318)
Ce legatura au intrebarile adresate de mine, care sunt acestea de mai jos

....cu raspunsurile acestea oferite de dumneavoastra?

Va rog frumos incercati sa raspundeti, cum puteti...cu argumente Scripturistice sau nu, istorice, care tin de Traditie...ceva din toate acestea, dar incercati sa imi raspundeti in asa fel incat sa vad negru pe alb si foarte clar!!!!
:1:

traditia nu o voi folosi pentru ca nu o cunosc. Cunosc ceea ce m-au invatat Isus si Sfintii Apostoli, in plus scriitorii VT pe care si voi ii recunosteti, la fel si sunteti de acord cu canonul iudaic (necrestin - exista inainte de Biserica Primara)

Ioana-Andreea 05.12.2009 18:05:39

Citat:

În prealabil postat de valy72001 (Post 188320)
foarte adevarat - in VT. Dar Apostolii si Sfintii parinti? Ori includeti in Sfintii parinti si toate invataturile lui Moise si ceilalti scriitori ai VT? Unde este Sekina de pe Chivotul cu tablele Legii? Unde-i Altarul pentru jertfe? Unde este Templul Cel Sfant? La ce Parohie? Ce faceti cu Tapul de azazel ii da-ti drumul prin Bucuresti? Doar in contextul Templului de la Ierusalim vorbim de tamaie, altare si celelalte legi talmudice.

se tamaia pt ca slava lui Dumnezeu sa nu-i faca sa moara si pt ca pacatosii intrau intr-un loc sfant.Deci,tamaierea are si va avea legatura cu Dumnezeu.Pt ca inca suntem pacatosi,ce vezi idolatru in asta?

Altarul pt jertfa - Crucea.
Templul cel Sfant - Biserica Ortodoxa.

Si cele 10 porunci sunt tot legi date evreilor.

AndruscaCIM 05.12.2009 18:05:47

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188321)
Ar fi bine daca cineva ar face un experiment.Sa ii dea unui ateu sa citeasca Biblia si apoi sa-i insiram dogmele fiecarei biserici.Ateul,obiectiv fiind,sa spuna care i se pare cea potrivita cu Biblia.Sigur ar spune ca Ortodoxia.

Buna idee....:8:

AndruscaCIM 05.12.2009 18:12:27

Citat:

În prealabil postat de valy72001 (Post 188324)
traditia nu o voi folosi pentru ca nu o cunosc.

De ce nu cunosti Sfanta Traditie, noi o cunoastem...voi de ce nu?
Citat:

În prealabil postat de valy72001 (Post 188324)
Cunosc ceea ce m-au invatat Isus si Sfintii Apostoli, in plus scriitorii VT pe care si voi ii recunosteti, la fel si sunteti de acord cu canonul iudaic (necrestin - exista inainte de Biserica Primara)

Tu cunosti ceea ce ne-a invatat Iisus Hristos prin ceea ce au scris Sfintii Evanghelisti...iar Sfintii Evanghelisti spun aceste lucruri, cum le comentezi si de ce nu cunoaste confesiunea ta aceste lucruri?

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM
"Multe având a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hirtie si cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin si sa vă vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină"(2 Ioan I, 12).

"...sunt si alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus si care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred � scrie el � ca în lumea aceasta nu ar incăpea cărtile ce s-ar fi scris." (Ioan 21, 25).

Ce Biserici cunosc si respecta Sfanta Traditie, si tu de ce respingi Sfanta Traditie daca nu ai avut posibilitatea sa o cunosti...nu ti s-a dat mai bine spus???

AndruscaCIM 05.12.2009 18:18:43

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188257)
Cum a inteles White versetul acesta " 2 Corinteni 5,17: Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi" si Legea cea Noua pentru intreaga omenire?

De ce estea Legea Noua, Noul Testament si nu este numit Vechi? Daca tot Vechiul Testament este respectat de voi...ce importanta are Noul Testament totusi si care este sensul lui pentru voi, adventistii si pentru iudei care nu l-au primit?

Valy tu esti crestin, ce importanta are pentru tine Noul Testament, tot ce este scris in el si Mantuitorul?

Cum explici intrebarile de mai sus?

tricesimusseptimus 05.12.2009 19:05:29

Citat:

În prealabil postat de lareine (Post 188246)
Daca eu te rog sa te rogi pentru mine, si tu zici ca asta e ok.
De ce nu e ok sa ma rog unui Sfant sa se roage pentru mine?

Dacă e în viață și nu-i plătești nici o taxă (de orice natură ar fi ea), e ok.

tricesimusseptimus 05.12.2009 19:06:34

AndruscaCIM, din lipsă de ocupație ai început să te citezi pe tine? :)

tricesimusseptimus 05.12.2009 19:07:05

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188248)
Si noi in ce ne transformam atunci?

În creștini împreună simțitori cu semenii noștri. ;)

Ioana-Andreea 05.12.2009 19:08:25

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188333)
Dacă e în viață și nu-i plătești nici o taxă (de orice natură ar fi ea), e ok.

pai asta ar include ca nu crezi in viata de dupa m.(in mod indirect),pt ca el e m. cu trupul,deci cand sufletul lui e atat de aproape de Dumnezeu,mai mult se roaga,ce crezi ca face altceva?

Ioana-Andreea 05.12.2009 19:09:56

Iov era mort si Dumnezeu a zis ca-i iarta pe evrei daca Iov se va ruga pt ei.Deci...

tricesimusseptimus 05.12.2009 19:23:18

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188336)
pai asta ar include ca nu crezi in viata de dupa m.(in mod indirect),pt ca el e m. cu trupul,deci cand sufletul lui e atat de aproape de Dumnezeu,mai mult se roaga,ce crezi ca face altceva?

Ai dreptate, nu cred în viața din moarte; cred doar în viața de după înviere, că de aceea îi zice "înviere".

tricesimusseptimus 05.12.2009 19:23:52

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188339)
Iov era mort si Dumnezeu a zis ca-i iarta pe evrei daca Iov se va ruga pt ei.Deci...

Dacă ai atașa și un verset biblic la ideea de mai sus ți-aș mulțumi.

Ioana-Andreea 05.12.2009 19:54:08

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188344)
Dacă ai atașa și un verset biblic la ideea de mai sus ți-aș mulțumi.

Acum deci luați șapte viței și șapte berbeci și duceți-vă la robul Meu Iov și aduceți-le, pentru voi, ardere de tot; iar robul Meu Iov să se roage pentru voi; din dragoste pentru el, voi fi îngăduitor, ca să nu Mă port cu voi după nebunia voastră, întrucât n-ați vorbit despre Mine așa de drept cum a vorbit robul Meu Iov".

Doriana 05.12.2009 19:56:02

Si de unde ai dedus ca Iov era mort? Dupa ce a adus jertfa a mai facut zece copii. :1:

Danut7 05.12.2009 20:03:27

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188316)
Parca spuneati ca sunteti frati cu catolicii. Nu ca sunt eretici ca nicolaitii. Fratii , cand au o neintelegere, se strang, se roaga, postesc ca Dumnezeu sa le luminee mintile si sa aleaga dogma buna, Nu se desoart.

Andrusca, atat poti tu, ce sa-i faci...inveti de pe you tube. Daca nu stii ce e aceea traire crestina, imi pare rau pentru tine.

MariS , multumesc.

Am fost frati.Roma a cazut din cauza mandriei.

tricesimusseptimus 05.12.2009 20:05:14

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188349)
Acum deci luați șapte viței și șapte berbeci și duceți-vă la robul Meu Iov și aduceți-le, pentru voi, ardere de tot; iar robul Meu Iov să se roage pentru voi; din dragoste pentru el, voi fi îngăduitor, ca să nu Mă port cu voi după nebunia voastră, întrucât n-ați vorbit despre Mine așa de drept cum a vorbit robul Meu Iov".

Iov era cât se poate de viu la momentul acela.

Ioana-Andreea 05.12.2009 20:54:17

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188357)
Iov era cât se poate de viu la momentul acela.

poate am inteles eu gresit,eram sigura ca era m..Oricum,despre viata dupa m. gasesti mai multe versete.Scrie clar ca mort fiind,dar cu duhul viu,a propovaduit in iad si multe altele.Invierea a fost a trupului.

Danut7 05.12.2009 20:58:03

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188375)
poate am inteles eu gresit,eram sigura ca era m..Oricum,despre viata dupa m. gasesti mai multe versete.Scrie clar ca mort fiind,dar cu duhul viu,a propovaduit in iad si multe altele.Invierea a fost a trupului.

Ioana-Andreea , lor le place mai mult sa ridiculizeze Scriptura cand vine vorba despre aceste versete si nu numai, la modul absurdului chiar.

Nu prea ai cu cine.Dar toate invataturile lor sunt "biblice".

tricesimusseptimus 05.12.2009 20:59:22

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188375)

Nici o problemă, se mai întâmplă. Te încurajez să verifici personal în Scriptură tot ce ți se spune. De către ortodocși ori adventiști. Domnul să-ți ajute!

tricesimusseptimus 05.12.2009 21:00:14

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188378)
Ioana-Andreea , lor le place mai mult sa ridiculizeze Scriptura cand vine vorba despre aceste versete si nu numai, la modul absurdului chiar.

Nu ești cuminte deloc. S-ar ca putea ca moșul să-ți ia darul...

Ioana-Andreea 05.12.2009 21:02:22

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188380)
Nici o problemă, se mai întâmplă. Te încurajez să verifici personal în Scriptură tot ce ți se spune. De către ortodocși ori adventiști. Domnul să-ți ajute!

Am citit Biblia si am ramas cu impresia ca era mort,nu mi-a zis nimeni.Iti dai seama ca n-ar zice preotii ceva neadevarat.

tricesimusseptimus 05.12.2009 21:06:47

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188383)
Am citit Biblia si am ramas cu impresia ca era mort,nu mi-a zis nimeni.Iti dai seama ca n-ar zice preotii ceva neadevarat.

În ziua de azi nu mai poți avea încredere în nimeni, ai văzut câte se întâmplă.
În Scriptură însă poți avea încredere: e Cuvântul lui Dumnezeu!

Danut7 05.12.2009 21:09:18

Cartea lui Iov e o carte tainica.Hai sa nu ne prefacem noi ca am inteles-o, in special puii de adventisti.

Doriana 05.12.2009 21:48:47

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188378)

Nu a ridiculizat nimeni Scriptura, Danut. Ioana chiar a fost o scumpa ca s-a straduit si a cautat in Biblie, fata de altii care nici nu se deranjeaza. Niciunul nu ne-am nascut invatati, nici noi nu stim totul, dar Dumnezeu gaseste placere in omul care cauta sa cunoasca Adevarul.

Danut, ai zis ca tot asa am ramas. Pai nu te astepta ca omul sa se schimbe peste noapte. Nici nu am inceput sa citesc ce mi-ai dat; abia de luni incolo sper sa gasesc timp. Si ideile se schimba greu, cu mult studiu si rabdare, plus rugaciune . Crede-ma, ca eu stiu, am mai multa exprienta in prozelitism. :21: Asa ca fii rabdator.

Ioana-Andreea 05.12.2009 23:11:08

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188401)
Nu a ridiculizat nimeni Scriptura, Danut. Ioana chiar a fost o scumpa ca s-a straduit si a cautat in Biblie, fata de altii care nici nu se deranjeaza. Niciunul nu ne-am nascut invatati, nici noi nu stim totul, dar Dumnezeu gaseste placere in omul care cauta sa cunoasca Adevarul.

Danut, ai zis ca tot asa am ramas. Pai nu te astepta ca omul sa se schimbe peste noapte. Nici nu am inceput sa citesc ce mi-ai dat; abia de luni incolo sper sa gasesc timp. Si ideile se schimba greu, cu mult studiu si rabdare, plus rugaciune . Crede-ma, ca eu stiu, am mai multa exprienta in prozelitism. :21: Asa ca fii rabdator.

daca sunt o scumpa,dc nu ma crezi si nu vii Acasa? :D

AndruscaCIM 05.12.2009 23:44:05

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188334)
AndruscaCIM, din lipsă de ocupație ai început să te citezi pe tine? :)

Lasa autoquote-urile mele...tu incearca sa raspunzi la intrebari mai bine, can you????:16:...cu argumente Scripturistice, asa cum stii tu...ca doar esti baiat mare!!!

Doriana 06.12.2009 15:43:32

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188432)
daca sunt o scumpa,dc nu ma crezi si nu vii Acasa? :D

Crede-ma ca in mana lui Dumnezeu ma simt ca acasa. :1: Unde as putea pleca? De aceea nu te consider intr-o turma diferita. Chiar daca as fi ortodoxa nu i-as considera pe toti ceilalti in turme diferite si nu i-as considera pe toti ortodocsii facand parte din turma lui Hristos.

Ioana-Andreea 06.12.2009 18:58:03

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188494)
Crede-ma ca in mana lui Dumnezeu ma simt ca acasa. :1: Unde as putea pleca? De aceea nu te consider intr-o turma diferita. Chiar daca as fi ortodoxa nu i-as considera pe toti ceilalti in turme diferite si nu i-as considera pe toti ortodocsii facand parte din turma lui Hristos.

Daca toate confeiunile crestine ti se par bune,tocmai,nu ai avea obiectii in a te converti.

Doriana 06.12.2009 19:15:43

Ar trebui sa mint. Mi s-ar spune sa ma lepad de botezul pe care il am si de tot ce am trait si sa declar ca e satanic. Ori eu stiu ca nu e asa. Legamantul meu cu Dumnezeu nu are cum sa fie satanic sau gresit. Eu am facut un legamant; e promisiunea mea fata de El. Nu pot sa lepad promisiunea pe care I-am facut-o ca Il voi urma pana la moarte; Ar insemna sa spun ca m-am razgandit si-mi retrag promisiunea si Dumnezeu m-ar considera inconsecventa.

In plus, "convertire" inseamna a schimba ceva; eu nu am ce sa schimb, credinta e una. Cand am venit la penti nu am considerat ca-i parasesc pe ortodocsi, caci nu am fost niciodata o ortodoxa convinsa sau practicanta; eu doar m-am intalnit cu Dumnezeu si am facut apoi legamant cu El.

Dar tu de ce ai vrea sa ma convrtesc?

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:18:53

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188532)
Ar trebui sa mint. Mi s-ar spune sa ma lepad de botezul pe care il am si de tot ce am trait si sa declar ca e satanic. Ori eu stiu ca nu e asa. Legamantul meu cu Dumnezeu nu are cum sa fie satanic sau gresit. Eu am facut un legamant; e promisiunea mea fata de El. Nu pot sa lepad promisiunea pe care I-am facut-o ca Il voi urma pana la moarte; Ar insemna sa spun ca m-am razgandit si-mi retrag promisiunea si Dumnezeu m-ar considera inconsecventa.

In plus, "convertire" inseamna a schimba ceva; eu nu am ce sa schimb, credinta e una. Cand am venit la penti nu am considerat ca-i parasesc pe ortodocsi, caci nu am fost niciodata o ortodoxa convinsa sau practicanta; eu doar m-am intalnit cu Dumnezeu si am facut apoi legamant cu El.

Dar tu de ce ai vrea sa ma convrtesc?

pt. ca nu e bine unde stai.Pai si de botezul ortodox te-ai lepadat si nu ti-a pasat,dc acum spui ca ar insemna sa-L parasesti?doar vii la Ortodoxie,deci la El.Nu te duci la musulmani.
Cu Dumnezeu te puteai intalni cand erai ortodoxa,si un ateu se poate intalni cu El,nu trebuie sa fie penticostal,caci El e peste tot,dar Adevarul l-a pus intr-o singura Biserica.

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:19:56

de fapt,cred ca te-au atras ideile membrilor si te-au manipulat.

Doriana 06.12.2009 19:23:38

De ce crezi ca as fi mai usor de manipulat decat tine? :1:

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:26:38

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188535)
De ce crezi ca as fi mai usor de manipulat decat tine? :1:

probabil ai mai multa nevoie de prieteni si la voi oamenii fac prietenii mult mai usor si poate ca asta te-a atras.
Zic ca ei manipuleaza,pt ca atunci cand le dai un argument si nu stiu ce sa spuna,ca sa fuga de raspuns,incep sa spuna lucruri sentimentale(frumoase ele),numai ca ei le spun ca sa devieze de la subiect.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:48:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.