Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

NeInocentiu 14.08.2011 08:53:22

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389058)
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.

Poate ca se mai ocupa si de alte lucruri care ii iau mai mult timp.

misteria 14.08.2011 09:06:34

Scotianul este in CONCEDIU DE ODIHNA ! Va reveni, fii linistita!

Melissa 14.08.2011 10:05:42

explicatii

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389058)
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.

1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!

LaReine 14.08.2011 10:47:28

"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori :15: .

misteria 14.08.2011 11:05:40

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 389085)
"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori :15: .

EXACT....sau de unii care SE CRED administratori....

Soaree 15.08.2011 16:22:00

Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389072)
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!

GLAdoS 15.08.2011 17:18:55

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389538)
Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.

Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.

Soaree 15.08.2011 17:39:01

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 389563)
Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.

Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.

GLAdoS 15.08.2011 18:09:13

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389571)
Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.

Sunt 2 admini si un smod...
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.

AlinB 15.08.2011 20:14:46

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 389585)
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.

E site de CS? Asa s-ar explica aglomeratia si nu numai.. :)

Soaree 15.08.2011 20:39:46

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 389585)

Eu nu m-am suparat ca au raspuns altii, ci doar ca ID-urile care au raspuns au facut-o ca sa arate cat de grizavi sunt ei, cat de crestini ... Insa nu vad compatibilitatea intre "crestin" si jignire. Nu ma supar nici pentru jignire, pt ca in esenta fiecare va da socoteala pentru cuvintele lui, nu pentru ale altora. Cine se jigneste pe sine se jigneste , de fapt!

Soaree 15.08.2011 20:41:18

corectez: cine jigneste pe sine se jigneste!

Melissa 15.08.2011 22:00:30

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389538)

Dar poate scurgerea de la ochi are legatura cu prostata, la asta te-ai gandit?:24:

Soaree 15.08.2011 22:04:38

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389700)
Dar poate scurgerea de la ochi are legatura cu prostata, la asta te-ai gandit?:24:

Acum impartasesti din experienta ta! Abtine-te sa te mai bagi in seama, te rog! Crestino !

Melissa 15.08.2011 22:07:42

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389704)
Acum impartasesti din experienta ta! Abtine-te sa te mai bagi in seama, te rog! Crestino !

Desigur, din experienta mea cu pacientii!:5:

Soaree 15.08.2011 22:09:39

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389710)
Desigur, din experienta mea cu pacientii!:5:

Doamna doctor, duceti-va la un consult ca jucati cam multe roluri!

Melissa 15.08.2011 22:11:38

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389712)
Doamna doctor, duceti-va la un consult ca jucati cam multe roluri!

Nu dragutule, TU vezi mai multe personaje in mine. Mesajele tale stau marturie..:24:

Kronos 15.08.2011 22:15:35

Aveați ceva cu Melissa de la început?

Pe pagina principală, în josul acesteia, aveați un link către liderii forumului:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showgroups.php

Trimiteți cuiva de-acolo un mesaj, dacă aveți întrebări care privesc administrarea forumului.

Soaree 15.08.2011 22:18:00

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 389716)
Aveați ceva cu Melissa de la început?

Teoria conspiratiei este prezenta si pe acest site!!!! Ohhhh, God!!!!

Kronos 15.08.2011 22:19:37

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389718)
Teoria conspiratiei este prezenta si pe acest site!!!! Ohhhh, God!!!!

http://www.crestinortodox.ro/forum/showgroups.php

caty_deea 15.08.2011 22:20:19

Off- topic.

misteria 15.08.2011 22:23:21

...ca sa revenim on....unde sa fie radutrandafir, raoul, daciana..?

Soaree 15.08.2011 22:24:14

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 389721)
Off- topic.

Okkkk, aveti dreptate! Iertare!

Asadar, reveniti la subiect. (de ce a fost banat acel ID ?)

misteria 15.08.2011 22:25:45

Stai cuminte , ca nu vei afla raspuns...din prea "multa iubire"....Dar categoric nu adminul e de vina...!!!!

Melissa 15.08.2011 22:32:24

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389723)
...ca sa revenim on....unde sa fie radutrandafir, raoul, daciana..?

Cat trebuie sa fii de FALSA sa intrebi de oameni cu care chiar acum vorbesti pe privat??:24:

misteria 15.08.2011 22:34:40

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389729)
Cat trebuie sa fii de FALSA sa intrebi de oameni cu care chiar acum vb pe privat??:24:

SERIOS? Nu prea cred , dar vb SERIOS...si ADEVARAT....CITESTI MESAJELE PRIVATE? SAU AI CAPACITATI PSI ?hehehe

ps. stiu....o faci din...prea multa iubire !

caty_deea 15.08.2011 22:35:08

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389729)
Cat trebuie sa fii de FALSA sa intrebi de oameni cu care chiar acum vorbesti pe privat??:24:

Cu cine din cei enumerati vb pe privat?
Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna....

misteria 15.08.2011 22:38:53

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 389731)
Cu cine din cei enumerati vb pe privat?
Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna....

Da, Radu trandafir nu este....daciana muntenu tot nu...asa ca....ramane ca de obicei...."iubirea" cu gust de melasa...

Soaree 15.08.2011 22:41:28

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389732)
Da, Radu trandafir nu este....daciana muntenu tot nu...asa ca....ramane ca de obicei...."iubirea" cu gust de melasa...

sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????

misteria 15.08.2011 22:45:01

Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!

Melissa 16.08.2011 00:53:25

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389737)
sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389740)
Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!

Nici atat nu te duce capul "Misterioaso" Calatoare, ca daca eu eram Admin, erai banata DIN NOU, de mult?:24:

Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!:36:

N.Priceputu 16.08.2011 10:03:55

Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri :43:

DragosP 16.08.2011 10:12:42

Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).

Soaree 16.08.2011 10:15:05

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 389909)
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).

completez:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama ....

Soaree 16.08.2011 10:23:49

Citat:

În prealabil postat de admin (Post 269816)
User-ul "CalmDown" nu face parte din echipa de administrare a site-ului

Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

LaReine 16.08.2011 10:59:02

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389915)
Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.

misteria 16.08.2011 11:08:36

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389915)
Buna ziua,

Dragul meu insorit(in graba te facui o EA), cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistit !

Melissa 16.08.2011 11:09:02

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 389922)
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.

Multumesc draga mea. :5:

Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-))

Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata.:24: In numele dreptatii, sunt dispusa sa ma sacrific !:5:Desi nu pot garanta ca aceasta masura( banarea mea?) n-o sa i se para "cusuta cu ata alba", deci o ambuscada:24:

the_Listener 16.08.2011 11:16:55

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389925)
Draga mea insorita, cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistita !

tu dai sfaturi de ignorare???? hai ca ma faci sa rad in hohote ... postarile tale sunt dovada ... :10::10::10:.....
multa iubire

catalin2 16.08.2011 11:18:26

Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:17:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.