![]() |
Citat:
|
Scotianul este in CONCEDIU DE ODIHNA ! Va reveni, fii linistita!
|
explicatii
Citat:
2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic; 3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-))); 4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj; 5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti! 6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc! |
"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."
Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori :15: . |
Citat:
|
Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user. |
Citat:
|
Citat:
|
corectez: cine jigneste pe sine se jigneste!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Aveați ceva cu Melissa de la început?
Pe pagina principală, în josul acesteia, aveați un link către liderii forumului: http://www.crestinortodox.ro/forum/showgroups.php Trimiteți cuiva de-acolo un mesaj, dacă aveți întrebări care privesc administrarea forumului. |
Citat:
|
Citat:
|
Off- topic.
|
...ca sa revenim on....unde sa fie radutrandafir, raoul, daciana..?
|
Citat:
Asadar, reveniti la subiect. (de ce a fost banat acel ID ?) |
Stai cuminte , ca nu vei afla raspuns...din prea "multa iubire"....Dar categoric nu adminul e de vina...!!!!
|
Citat:
|
Citat:
ps. stiu....o faci din...prea multa iubire ! |
Citat:
Chiar ii spuneam lui Raoul sa mai intre pe forum ca o sa intrebe lumea de el la membrii uitati,disparuti,iar el a zis ca nu isi mai aminteste nimeni de el.O sa ii dau o veste buna.... |
Citat:
|
Citat:
sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ???????????????????????????????????????????????? |
Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!
|
Citat:
Citat:
Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!:36: |
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri :43:
|
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri). |
Citat:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama .... |
Citat:
Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului? In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor. Va multumesc anticipat pentru raspuns! |
Citat:
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama. |
Citat:
|
Citat:
Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-)) Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata.:24: In numele dreptatii, sunt dispusa sa ma sacrific !:5:Desi nu pot garanta ca aceasta masura( banarea mea?) n-o sa i se para "cusuta cu ata alba", deci o ambuscada:24: |
Citat:
multa iubire |
Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:17:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.