![]() |
Citat:
|
Citat:
Spun din contra, pentru ca un ateu sanatos la bibilica are toate motivele sa traiasca. |
MAI TOP CAT hai sa iti spun o povestioara plina de intelepciune:o data un evreu comerciant il roaga pe un gospodar sa ii duca marfa la oras spre vinzare acesta e de acord ,ca si lui ii pica ceva banuti,incarca marfa evreului in caruta urca sus inpreuna cu evreul ,da bice cailor si pleaca.cind ajung si trec de biserica evreul zice:intoarce acasa ca nu mai mergem, mirat omul zice:de ce atunci evreul ii zice:pai cind ai plecat de acasa nu te-ai rugat nici inchinat la Dumnezeul tau am zis ca poate o faci cind ajungi la biserica nici ocolo nu ai facut-o ce incredere mai am eu in tine,poate cind ajungem intre sat si oras tu imi tai gitul si imi iei tot ce am fiindca esti ateu.INTREBARE:ce incredere avem noi crestinii in vorbele tale[stiintifice]adevarata stiinta este cuvintul lui Dumnezeu noi cei din zilele de astazi ne folosim mult de cuceririle dracilor inchipuindu- ne ca alt-fel nu se poate,criza ce o strabatem sar putea sa ne demonstreze si altceva decit stim noi.sa ne vedem pe alt forum!
|
Citat:
|
Citat:
In nici un caz nu era vorba de credinta. Faci confuzii serioase. P.S. Criminalii in serie „credinciosi” sunt crestini doar cu numele. N-au nimic de-a face cu Hristos. Ateii care au torturat si au ucis milioane de femei si prunci nevinovati erau atei pe de-a-ntregul. |
Citat:
P.S. Toate relele din lume se datoreaza ateilor si celor care nu inteleg doctrina crestina. |
Citat:
|
Citat:
I believe today that my conduct is in accordance with the will of the Almighty Creator. - Adolf Hitler, Mein Kampf, Vol. 1 Chapter 2 p.s. ca sa fie clar, nu pretind ca ateismul e "fool proof" sau "safety proof" |
Citat:
Ati spus ca s-au sinucis - am argumentat ca nu credinta i-a impins spre sinucidere si ca ateismul duce la si mai multe sinucideri. Mi-ati replicat ca: „Problema nu e ca unii oameni se sinucid, e dreptul lor”, problema e ca au fost niste criminali acolo. Acum reveniti si spuneti ca a fost o sinucidere in masa. Ar trebui sa va hotarati ce vreti sa acuzati. Citat:
|
Citat:
Repet, nu pretind ca crestinii au facut sau vor face astfel de lucruri, vroiam sa arat ce inseamna credinta oarba. Citat:
Cine e raspunzator de natura pacatoasa a omului? |
Citat:
Citat:
Mai cercetez... |
Citat:
|
Citat:
Din fericire nu sint multi care au o credinta oarba insa, in cazuri extreme, aceasta (credinta) se poate transforma foarte usor (vezi topicuri gen "ii omorim pe cei cu cip"). Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Gandeste-te cati oameni au bagat comunistii(atei convinsi) in inchisoare si i-au omorat si i-au executat fiindca credeau in Dumnezeu sau au vorbit depre Dumnezeu, sau predau religia in scoli, sau scriau poezii care nu le placea lor, sau nu erau de acord cu politica lor. criminalii nu sunt niciodata oameni credinciosi, daca ati vazut un caz dasta mediatizat cu nu stiu ce fanatici, inseamna ca(rezulta ca) numai crestinii fac asa? La noi in tara crimele se intampla la betie majoritatea, de nervi, de suparare, nu pt divinitate. documentativa si voi inainte sa aruncati cu niste afirmatii. |
Citat:
|
Citat:
Criminalitatea pe tari: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._homicide_rate Nu vad decit o usoara corelatie cu nivelul de trai sau religiozitate |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Intentional homicide demographics are affected by changes in trauma care, leading to changed lethality of violent assaults, so the intentional homicide rate may not necessarily indicate the overall level of societal violence." |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si acel mic "pacatel" care este? |
Citat:
Aprindeai o faclie sau lumanare sau vreun eretic. Ce aveai la indemana. |
Citat:
"Căci, dacă prin greșeala unuia moartea a împărățit printr-unul, cu mult mai mult cei ce primesc prisosința harului și a darului dreptății vor împărăți în viață prin Unul Iisus Hristos." Romani 5:17 Acel mic pacatel ar fi, dupa opinia mea, faptul ca l-au crezut mai mult pe satan decat pe Dumnezeu, deci vechea necredinta. Si dupa cum orice gand care nu e oprit la timp naste o fapta pe masura, a urmat imediat si pacatul fizic, anume muscatul din fruct, neascultarea de Dumnezeu care cauzeaza automat despartirea de El. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
si voi ce faceti? dati apa la moara unul la altul si va certati, incercand sa aruncati vina pe cineva. mai terminati odata. Doamne, nu mai inchide adminul topicul asta... |
Domnule Admin lasa-l domnule deschis, ca asa mai refuleaza si dansii, tensiunea stransa peste zi. Si in plus, daca-l lasi deschis, faci o fapta buna, ca decat sa se paruiasca la propriu, mai bina sa-si incruciseze bitii intr-o lupta virtuala, in care doar procesoru' saracu' ofteaza, ca daca ar avea gura ce ar mai striga, ca din gura de sarpe, nu alta.
|
Citat:
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland. - Message, signed Hitler, painted on walls of concentration camps; Life, August 21, 1939 Hitler s-a bazat mult pe viziunea militanta si masculinizata a lui Hristos si nu pe latura de umil servitor ce accepta pedeapsa pentru pacatele lumii. Crestinismul, cel putin cel al Germaniei de atunci, continea tot ceea ce Hitler a avut nevoie pentru a-si pune planurile in aplicare: antisemitism si nationalism. El nu a adus nimic din afara. Dar, desigur, poti accepta ideea Dorianei si a altora, anume ca Dzeu a facut nitica curatenie si a mai trimis un holocaust peste noi. |
Citat:
....Domnul te va da să fii bătut de vrăjmașii tăi; pe un drum să mergi asupra lor și pe șapte drumuri să fugi de ei și să fii împrăștiat prin toate țările pământului;.... Și vei fi de spaimă, de pomină și de râs la toate popoarele la care te va duce Domnul Dumnezeul tău; De nu te vei sili să împlinești toate cuvintele legii acesteia, care sunt scrise în cartea aceasta și nu te vei teme de acest nume slăvit și înfricoșător al Domnului Dumnezeului tău,.... Puțini din voi vor rămâne, deși veți fi fost ca stelele cerului, pentru că n-ați ascultat glasul Domnului Dumnezeului vostru Atunci te va împrăștia Domnul Dumnezeul tău prin toate popoarele și acolo vei sluji altor dumnezei, pe care nu i-ai cunoscut nici tu, nici părinții tăi; vei sluji la lemne și la pietre. Dar și între aceste popoare nu te vei liniști și nu vei avea loc de odihnă pentru piciorul tău, că Domnul îți va da acolo inimă tremurătoare, topirea ochilor și durere sufletului. Viața ta va fi mereu în primejdie înaintea ochilor tăi; vei tremura ziua și noaptea și nu vei fi sigur de viața ta." Deuteronom 28 Suna cunoscut? |
Citat:
Probabil ca Hitler implinea blestemul, nu? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:47:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.