Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

Cornel Urs 29.07.2012 09:36:38

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461715)
Și pentru că un adventist nu intră în Legiunea Străină Franceză, nu are pentru ce să-și piardă calitatea de membru

am intrebat: daca un adventist etc.etc.

realitatea este ca adventistii de ziua a 7-a pot merge in razboaie, se pot inrola, nu isi vor pierde calitatea de membru, pe cand reformistii nu, in asta consta o mare diferenta si de aia s-au scindat !

restul sunt bla-bla-uri.

osutafaraunu 29.07.2012 09:44:40

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461863)
am intrebat: daca un adventist etc.etc.

Nu obișnuiesc să operez în acești termeni (dacă și cu parcă)...

Cornel Urs 29.07.2012 09:46:48

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461868)
Nu obișnuiesc să operez în acești termeni (dacă și cu parcă)...

normal ca nu operati, din moment ce nu sunteti chirurg

"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns.

osutafaraunu 29.07.2012 09:48:25

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461871)
normal ca nu operati, din moment ce nu sunteti chirurg

"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns.

Sunt obligat să răspund la toate întrebările inepte? Uite că totuși v-am răspuns...

Cornel Urs 29.07.2012 09:59:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461874)
Sunt obligat să răspund la toate întrebările inepte? Uite că totuși v-am răspuns...

nu, nu sunteti obligat,
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti.

osutafaraunu 29.07.2012 10:12:22

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461880)
nu, nu sunteti obligat,
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti.

Cu percepțiile dvs. ne-am lămurit! Dați-i înainte, dacă aceasta vi-e misiunea!

MihaiG 29.07.2012 10:58:58

Răspundeți la întrebare.

Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ?

osutafaraunu 29.07.2012 11:02:49

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 461915)
Răspundeți la întrebare.

Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ?

Depinde ce înțelegeți prin "combatant" (căci s-a adus deja în discuție problema mercenariatului)... Așa că problema nu se pune cu "dacă". Un adventist nu se va angaja niciodată ca mercenar, ucigaș plătit, porcar al satului... și nu știu ce exemple să vă mai dau...

stefan florin 29.07.2012 11:08:21

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461717)
Terminați cu prostiile! Singurii români ce se înrolează în Legiunea Franceză sunt ortodocși...:48:

pai cine spune prostii? Parca tu spuneai ca sunt adventisti mercenari care s-au inrolat ca medici. Amice si acei medici sunt tot mercenari (militari pentru ca au grade). Tot pentru BANI s-au dus acolo si NU de dragul Bibliei. Puteau foarte bine sa se inroleze la un spital de oras si nu in cadrul armatei

MihaiG 29.07.2012 11:09:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461918)
Un adventist nu se va angaja niciodată ca mercenar, ucigaș plătit, porcar al satului... și nu știu ce exemple să vă mai dau...

Dacă un adventist se va înrola, de exemplu, în Legiunea Străină, sau în US Army, va fi exclus din biserică ? Da sau nu ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:50:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.