simpllu |
08.05.2017 13:21:27 |
Citat:
În prealabil postat de antoniap
(Post 648133)
Plătesc prețul modernizării...
|
Știi tu, așa-i? Vorbeștti de lucruri pe care le cunoști și ai văzut? Sau Vorbești din auzite? Dacă ai fi stat câteva zile la o chilie fără nimic, ai fi înțeles că un minim de modernizare este necesar. Ei plătesc prețul pe care îl plătim și noi.
Citat:
(Post 648133)
Din tarile de baștină, sunt trimiși diverși supuși ai patriarhilor sa facă presiuni și sa amenințe în fel și chip pe cei care întrerup pomenirea.
|
Dovezi ai sau iarăși te-a luat gura pe dinainte? Nu cunosc monahi în Sfântul Munte care să facă ceva sub presupusele "amenințări". Astea sunt minciuni pentru proști ca voi care cred tot ce spune Sava. Asta dacă e monah din Sfântul Munte nu mai contează ce spun restul, important ce spune o adunătură de răspopiți. Nici nu este nevoie să fii credincios pentru a observa prostia și încrâncenarea cu nepomenitorii își dau singuri palme.
Citat:
(Post 648133)
Dacă se continua așa, Athosul va dispărea ca centru de spiritualitate ortodoxa.
|
Numai cu voia Domnului și Maicii Domnului! Nu când stabiliți voi în "viziunile" voastre de "sfințișori".
Citat:
(Post 648133)
Ar trebui sprijiniți cei care sunt de partea Adevărului, nu cei care sunt de partea minciunii!
|
Cei ce din punctul tău de vedere sunt de partea Adevărului, din punctul meu de vedere (și cred că al majorității Bisericii) sunt de partea dezbinătorului.
Citat:
(Post 648133)
În ce psalm spune ,,De vedeai furul, ..." ?
|
Parcă păreseai forumul? Sau doar ai vrut să ne împărătșești noile "informații" pe care le deții?
Minciuna pe care o răspândești e mare păcat!
|