Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ce avem în comun? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7643)

vidoveczandrei 02.07.2010 17:29:27

Citat:

În prealabil postat de zorobabel (Post 265731)
Mantui de Hristos, iertat prin jertfa Lui.

Faptul ca sunt mantuit nu inseamna ca nu am nevoie de Dumnezeu. De ce zici ca sunt mandru? Pentru ca ma incred in Hristos care spune ca cine crede in El are viata vesnica?
Nu am de ce sa fiu mandru, ca nu prin puterile mele am fost mantuit ci prin puterea lui Dumnezeu.

ce,nu ai nevoie de taina spovedaniei sati marturisesti pacatele si sa te impartasesti cu Trupul si Sangele Domnului care ia ajutat pe multi oameni?

Doriana 02.07.2010 17:31:14

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 265734)
Orice comentariu e de prisos, hai sa ne ducem fiecare pe la casele noastre si sa ne vedem fiecare de mantuirea noastra, ca astia de pe-aici deja joaca'n alta liga, a mantuitilor.

La ce-ti foloseste o religie care nu te mantuieste? Ce folos sa o urmezi? Ce folos sa te chinui atat pentru niste incertitudini? E in joc viata mea, trebuie sa merg la sigur.

zorobabel 02.07.2010 17:31:49

Citat:

În prealabil postat de vidoveczandrei (Post 265740)
ce,nu ai nevoie de taina spovedaniei sati marturisesti pacatele si sa te impartasesti cu Trupul si Sangele Domnului care ia ajutat pe multi oameni?

ba pacatele mi le marturisesc, particip la cina Domnului. Numai ca eu nu considera ca participarea la cina te mantuie, ci credinta in Hristos. Vezi cazul lui Iuda despre care s-a tot discutat in topicul asta.

Jane Says 02.07.2010 17:37:45

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 265743)
La ce-ti foloseste o religie care nu te mantuieste? Ce folos sa o urmezi? Ce folos sa te chinui atat pentru niste incertitudini? E in joc viata mea, trebuie sa merg la sigur.

Asa ca te-ai dus la cei care ti-au spus ca esti mantuita.
La multi ani, apropo

vidoveczandrei 02.07.2010 17:41:45

Citat:

În prealabil postat de zorobabel (Post 265744)
ba pacatele mi le marturisesc, particip la cina Domnului. Numai ca eu nu considera ca participarea la cina te mantuie, ci credinta in Hristos. Vezi cazul lui Iuda despre care s-a tot discutat in topicul asta.

o ba da te mantuie,ce cand mori ce faci nu ceri sa te spovedesti si te impatasesti in care sa scapi de munca iadului.

Doriana 02.07.2010 17:44:00

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 265747)
Asa ca te-ai dus la cei care ti-au spus ca esti mantuita.
La multi ani, apropo

Multam fain...Nu mi-ai raspuns la intrebare.
Singurul scop al vietii omului trebuie sa fie impacarea cu Dumnezeu si mantuirea. Deci unde mergem?

zorobabel 02.07.2010 17:48:30

Citat:

În prealabil postat de vidoveczandrei (Post 265749)
o ba da te mantuie,ce cand mori ce faci nu ceri sa te spovedesti si te impatasesti in care sa scapi de munca iadului.

tu ce nu intelegi ca sunt iertat prin jertfa lui Hristos?
Deci tu daca mori fara sa apuci sa te spovedesti si impartasesti ajungi in iad? Si te-ai spovedit o viata intreaga, si impartasit, degeaba? Ce te faci daca mori de inima si nu mai apuci sa faci nimic? Sau da o masina peste tine?

Jane Says 02.07.2010 17:48:48

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 265750)
Multam...Nu mi-ai raspuns la intrebare.
Singurul scop al vietii omului trebuie sa fie impacarea cu Dumnezeu si mantuirea. Deci unde mergem?

Pai eu asta incerc sa fac, cu mila lui Dumnezeu. Sa ma impac cu El.
Asta incercam sa facem toti, taras grapis, care cum putem, cu neputintele noastre. Am nadejde ca nu ne va lasa.

vidoveczandrei 02.07.2010 17:48:50

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 265750)
Multam fain...Nu mi-ai raspuns la intrebare.

singurul scop este ca omul sa nu mai pacatuaisca si sa se intoarca la Dumnezeu deoarece il iarta si este iubitor de oameni.Scopul omului este manturiea sufletului sau.

Doriana 02.07.2010 17:51:56

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 265753)
Pai eu asta incerc sa fac, cu mila lui Dumnezeu. Sa ma impac cu El.
Asta incercam sa facem toti, taras grapis, care cum putem, cu neputintele noastre. Am nadejde ca nu ne va lasa.

Asa suntem toti . Insa la un moment dat se intampla sa te intalnesti cu iertarea lui Hristos si sa te impaci cu Dumnezeu. Atunci pur si simplu stii ca orice ar veni, viata sau moarte, nimic nu te va desparti de El si mantuirea Lui. Asta se numeste credinta mantuitoare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:08:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.