Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

sad story 31.07.2012 15:50:34

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462393)
Eu vorbeam ... nu de angajare în armată pe bază de contract.

Tratati si acest caz, sau ce...nu va convine?

osutafaraunu 31.07.2012 16:49:53

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 462396)
Tratati si acest caz, sau ce...nu va convine?

Nu am ce să tratez, încă n-am auzit de adventiști să se angajeze cu contract în trupele combatante. Dumneavoastră nu mai deschideți noi subiecte de dispută până nu vă rezolvați grava dezinformare. Aia cu prietenul de i-ați uitat numele...:39:

sad story 31.07.2012 16:54:04

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462427)
Nu am ce să tratez, încă n-am auzit de adventiști să se angajeze cu contract în trupele combatante.

Atunci reformistii ce-au avut de s-au rupt de biserica dumneavoastra?

osutafaraunu 31.07.2012 17:02:24

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 462429)
Atunci reformistii ce-au avut de s-au rupt de biserica dumneavoastra?

Treaba lor ce-au avut, ori ce-au invocat că au avut; pe mine mă interesează ce avem noi și dacă suntem în regulă. În rest, nu sunt resposabil de disidențele creștine, ori de creștinii "independenți".

Cornel Urs 01.08.2012 10:56:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 462165)
acorda membrilor sai "libertatea absoluta de a-si sluji tara, in orice timp si in orice loc, potrivit cu indemnurile convigerilor constiintei sale personale".[/i][/b] (sesiunea Comitetului executiv al Diviziunii Europene a Bisericii AZS de la Gland, Elvetia)
.

fara comentarii, textul este cat se poate de clar !

osutafaraunu 01.08.2012 15:20:57

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 462554)
fara comentarii, textul este cat se poate de clar !

Adică jumătatea de text...

Cornel Urs 02.08.2012 10:03:27

BAZS lasa la constiinta fiecarui membru daca va apara tara cu arma in mana sau nu ! cu asta nu au fost de acord reformistii si de aia s-au separat de voi!

domnule, de ce va bateti joc de noi toti? credeti ca veti progresa atunci cand mintiti ? daca ati fi recunoscut de la inceput, aveati caracter insa asa nu!

osutafaraunu 04.08.2012 15:40:19

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 462735)
BAZS lasa la constiinta fiecarui membru daca va apara tara cu arma in mana sau nu ! cu asta nu au fost de acord reformistii si de aia s-au separat de voi!

domnule, de ce va bateti joc de noi toti? credeti ca veti progresa atunci cand mintiti ? daca ati fi recunoscut de la inceput, aveati caracter insa asa nu!

Să recunosc ce? Că adventiștii sunt de acord cu războaiele și cu uciderea în gereneral? Asta ar fi fost chiar o minciună! O minciună gogonată, de care observ vă ocupați obsesiv...

stefan florin 05.08.2012 14:31:44

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463158)
Să recunosc ce? Că adventiștii sunt de acord cu războaiele și cu uciderea în gereneral? Asta ar fi fost chiar o minciună! O minciună gogonată, de care observ vă ocupați obsesiv...

amice, daca tu ai fi fost in locul lui Mircea cel Batran si Tara Romanesca ar fi fost suta la suta adventista si ar fi venit atunci peste tine Baiazid cu o suta de mii de soldati turci CE AI FI FACUT? AI FI LUPTAT CU ARMA IN MANA IN FRUNTEA SOLDATILOR VALAHI ADVENTISTI sau ai fi inchnat tara turcilor pe principiul ca advetistii nu lupta cu arma in mana? Astept raspunsul tau!

osutafaraunu 06.08.2012 08:29:43

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 463298)
amice, daca tu ai fi fost in locul lui Mircea cel Batran si Tara Romanesca ar fi fost suta la suta adventista si ar fi venit atunci peste tine Baiazid cu o suta de mii de soldati turci CE AI FI FACUT? AI FI LUPTAT CU ARMA IN MANA IN FRUNTEA SOLDATILOR VALAHI ADVENTISTI sau ai fi inchnat tara turcilor pe principiul ca advetistii nu lupta cu arma in mana? Astept raspunsul tau!

Nu-ți dau un răspuns instinctual, el oricum nu te va satisface, ci mai degrabă vreau să reflectezi la motivul pentru care mareea otomană s-a revărsat peste Europa creștină. Nu doar peste zona ortodoxă, ci până la porțile Vienei. Ce s-ar fi întâmplat ("dacă și cu parcă"... cum îți place?) dacă în Europa am fi avut un creștinism curat ca la începuturi? Poate Turcia nu ar fi devenit musulmană, ci creștină - așa cum creștine erau cele 7 cetăți ale Apocalipsei de pe teritoriul lor actual...

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:15:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.