![]() |
Frate nu-s cu tine decât când ne-om împărtăși din același (măcar virtual) potir.
Mai mult n-am ce să discut cu tine. Nici nu vreau să te conving de ceva, probabil că n-aș fi în stare. |
Citat:
Problema nu e doctrina. Problema e SATANA. Unii sunt fiii luminii si altii ai satanei. Si satana lupta pentru a-si pastra ucenicii asa cum si Dumnezeu da putere Bisericii. Si diavolul lupta prin ceea ce stie: minciuna, inselare, confuzie, dezbinare. Intr-un cuvant protestantismul. Asta este separarea noastra reala, unii sunt robii luminii si altii robii intunericului. Protestantismul este o CONFUZIE TOTALA aruncata de diavol peste Adevar si peste crestinism. Este arma suprema folosita de tatal minciiunii: minciuna asupra adevarului, care duce la MULTE ADEVARURI... |
Citat:
|
Și care-i porcăria, desteptu' lu' tata?
|
Citat:
Si macar de ar semana discursul lui cu ce 'perle' torni tu uneori... :) |
Citat:
Am impresia ca nu ai citit nicio carte de dogmatica penticostala. Sa gresesc oare? Citat:
|
Citat:
Citat:
Pentru ca, in ce ma priveste, eu cred ca: 1. Nu exista nicio confesiune crestina care sa fi "renuntat la lucrarea Duhului Sfant. Citat:
Si se pare ca nici ceilalti colegi nu prea au inteles, pentru ca nu "au dat cu pietre". |
Citat:
|
Citat:
1. Te vei pocai 2. Vei crede si te vei boteza 3. Vei face parte dintr-o biserica locala in care se propovaduieste doctrina sanatoasa a Sfintelor Scripturi 4. Vei implini porunca apostolica: "sa se cerceteze însă omul pe sine și așa să mănânce din pâine și să bea din pahar" |
Cum ziceam mai sus.
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 20:43:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.