catalin2 |
15.01.2018 17:52:05 |
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 657381)
Daca n-ai nimerit-o, o faci aceeasi mare varza.
Episcopul de Canterbury NU e penticostal. E anglican.
Daca nu stii nici macar asemenea chestiuni elementare, inseamna ca NU ai mintit. Imi cer iertare ca te-am facut mincinos.
Este posibil sa fii doar ignorant.
|
Cei cu vorbirea in limbi sunt penticostalii si carismaticii, verii lor. Parintele nu s-a referit la unul singur, noul "episcop" de Canterbury, pe care l-ai gasit tu ca sa nu recunosti ca m-aia cuzat degeaba si era adevarat ce am spus. Si, daca tot am citit si despre "episcopul? numit in 2013, acesta spune ca a avut prima experienta de vorbire in limbi cand era la liceu si nu era anglican. A devenit mai tarziu anglican, poate inainte a venit in contact cu un grup carismatic. Parintele Zaharou s-a referit la penticostali si carismatici, degeaba incerci tu sa o intorci.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 657381)
Faptul ca tu ai explicatii similare neoprotestantilor nepenticostali nu te aseaza cumva intr-o pozitie de eretic si ecumenist?
|
Te faci ca uiti ca explicatiile le-am dat si din surse ortodoxe mai intai. Am spus doar ca toti spun aceleasi explicatii, in afara de penticostali si carismatici. Adica asta e adevarul, iar voi sunteti rataciti nu doar pentru ortodocsi, dar si pentru cei din alte culte nepenticostale.
|