Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ce avem în comun? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7643)

penticostalulmantuibil 04.07.2010 01:20:26

Citat:

În prealabil postat de kesarion_breb (Post 266019)
Noi ortodocsii nu...

Nu va mai erijati in purtatorul de cuvant al ortodocsilor. Vorbiti in numele dumneavoastra personal.
Adevaratii ortodocsi nu dracuie si nu sunt toata ziua-buna ziua cu diavolul pe buze.

Ei vorbesc cu bucurie despre Mantuitorul lor, Iisus Hristos.

kesarion_breb 04.07.2010 11:03:12

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 266023)
Nu va mai erijati in purtatorul de cuvant al ortodocsilor. Vorbiti in numele dumneavoastra personal.
Adevaratii ortodocsi nu dracuie si nu sunt toata ziua-buna ziua cu diavolul pe buze.

Ei vorbesc cu bucurie despre Mantuitorul lor, Iisus Hristos.

Și l-a întrebat Iisus: „Care-ți este numele?“ Iar el a zis: „Legiune“. Că demoni mulți intraseră în el. (Luca 8, 30)

Doriana 04.07.2010 13:12:05

Citat:

În prealabil postat de kesarion_breb (Post 266084)
Și l-a întrebat Iisus: „Care-ți este numele?“ Iar el a zis: „Legiune“. Că demoni mulți intraseră în el. (Luca 8, 30)

In cazul acesta e de inteles de ce te manifesti in halul asta...

Eu cred ca nu sunt doi ca fight si ca tu totusi esti ivo/ovi_faith si ca minti spunand ca nu esti. Doar ai injurat de atatea ori, mare lucru sa mai si minti...Si cica esti din Sfanta Biserica a lui Hristos...sa intri in pamant de rusine si nu alta...

zorobabel 04.07.2010 14:28:17

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 266102)

Eu cred ca nu sunt doi ca fight si ca tu totusi esti ivo/ovi_faith si ca minti spunand ca nu esti. Doar ai injurat de atatea ori, mare lucru sa mai si minti...Si cica esti din Sfanta Biserica a lui Hristos...sa intri in pamant de rusine si nu alta...

Saracu, se considera crestin dar nu isi da seama ca e inselat de Satana. Iadul il asteapta de nu se pocaieste. Vad ca a facut si topic special cu legiunea "Evanghelici", mi-ar veni sa rad dar din pacate e de plans.

kesarion_breb 04.07.2010 20:38:20

Mostra de batjocura sectara la adresa lui Dumnezeu

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 266102)

Mostra de batjocura blasfemiatoare la adresa inchinarii care I se cuvine lui Dumnezeu, tipic sectara si luata direct din Sfanta Scriptura........si cu o reala participare a "duhurilor sfinte":
http://www.youtube.com/watch?v=1-R5L...eature=related

Doriana 04.07.2010 21:12:06

mda...Q.E.D.

kesarion_breb 04.07.2010 21:13:45

Mostra de batjocura sectara la adresa lui Dumnezeu

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 266197)
mda...Q.E.D.

Mostra de batjocura blasfemiatoare la adresa inchinarii care I se cuvine lui Dumnezeu, tipic sectara si luata direct din Sfanta Scriptura........si cu o reala participare a "duhurilor sfinte":
http://www.youtube.com/watch?v=1-R5L...eature=related

Se mai pot observa destrabalarea "biblica", "pacea duhurilor sfinte", "fericirea lui isus", fumul care este ca o ardere de tot adusa demonilor, ...si altele, ce mai, inchinare sectara importata din america de la stapanii lor. Si astia se pretind crestini, acesti inchinatori la idoli !!!

Danut7 04.07.2010 22:20:15

Citat:

În prealabil postat de zorobabel (Post 266118)
Saracu, se considera crestin dar nu isi da seama ca e inselat de Satana. Iadul il asteapta de nu se pocaieste. Vad ca a facut si topic special cu legiunea "Evanghelici", mi-ar veni sa rad dar din pacate e de plans.

sectare plangeti tie de mila..

anaana71 05.07.2010 00:16:23

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 265825)
Nu, merci, cand vine omul si imi cere ajutor nu obisnuiesc sa-l trimit la altii, i-l dau eu. Fa ce ai de facut pentru fratii tai, ca un crestin serios ce esti, nu astepta sa-ti trimita protestantii ortodocsi acasa. Culmea...

Statistica o am din surse ortodoxe. Si sunt chiar marinimoasa, am mai pus ceva procente de la mine. ;)

da asta se vede, ai pus foarte multe de la tine. poti sa-mi dai si mie sursa, chestia cu 90%? poate ai dreptate si n-as vrea sa te nedreptatesc.. da, chiar culmea.... nu-i asa?

anaana71 05.07.2010 00:25:12

Citat:

În prealabil postat de zorobabel (Post 265891)
Nu mi-a spalat nimeni creierul, Dumnezeu e cel care m-a luminat. Si Dumnezeu nu intruneste acele epitete pe care le-ai mentionat acolo, asa ca pocaieste-te de cuvintele pe care le-ai folosit.
De ce e f urat? Ca sunt mantuit? Asta e un lucru minunat nu urat. Dar tu nu ai avea cum sa intelegi pentru ca nu esti nascuta din nou.

ma lasi.... e foarte urat ca esti mintit si manipulat. doar atat. din ce secta provii? iti dai seama ca ma rog si acum lui Dumnezeu sa nu iau calea sectariei si sa ma tina pe calea ortodoxie... auzi este mantuit!!!!bbrrrrrrr.... Dumnenezeu sa te ierte ca nu stii ce faci. Doamne Isuse Hristoate, fiul lui Dumnezeu, milueste pe noi pacatosii! Amin.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:41:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.