![]() |
"Cine hraneste un animal flamand,isi hraneste sufletul sau!"
Charlie Chaplin |
Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni – Antoine de Saint Exupery
Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi – Oscar Wilde Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc – Andre Malraux intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui – La Rochefoucauld O carte buna inlocuieste o prietenie, o prietenie nu poate inlocui o carte – Vasile Conta |
Oricine renunta sa invete este batran, chiar daca are 20 sau 80 de ani. Oricine continua sa invete ramane tanar. Cel mai important lucru in viata este sa-ti pastrezi propria minte tanara. – Henry Ford
|
Politica nu are principii. Are numai interese – Octavian Paler
Politicienii sunt toti la fel. Ei promit sa construiasca un pod si acolo unde nu este nici o apa. – Nikita_Sergheevici_Hrusciov Politica este arta de a cauta probleme, de a afla daca exista sau nu, de a le pune un diagnostic incorect si a aplica gresit remediul – Ernest_Benn Nu exista prieteni in politica, exista numai prieteni politici. – Titu Liviu Maiorescu In politica, prostia nu e un handicap. – Napoleon Bonaparte |
Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuie sa ai credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare si daruire. Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred – Gail Devers
|
Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate neintelegerile; ea limpezeste ceea ce e incurcat, usureaza ceea ce e greu, inveseleste ceea ce e trist – Lev Tolstoi
|
Cand veti curata sufletele voastre, atunci vor straluci si se vor impartasi de prezenta lui Dumnezeu si de dumnezeiasca si cereasca Sa stralucire. Atunci, sufletele vor fi ca niste oglinzi curate, receptive la lumina dumnezeiasca si vor putea primi si ele stralucire.
( Sfantul Dionisie Areopagitul) |
Prietenia sfarseste acolo unde incepe neincrederea.
Seneca |
Prieten se numește omul care te ajută fără ca verbul să fie urmat de un complement circumstanțial de timp sau de loc sau de mod. - Nicolae Steinhardt
|
Nimeni să nu silească pe aproapele său, nici măcar pentru a-i face bine. Nici Domnul nu intră nechemat. - Nicolae Steinhardt
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:12:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.