Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10706)

Traditie1 21.09.2010 14:12:24

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 290504)
Atat la persoana?! Cu ce te-am atacat? Cu o afirmatie ce iti apartine?

La ce sa raspund?????????

Dat fiind că în mesajul respectiv nu făcusem acea afirmație, nu avea sens s-o menționezi.

Dacă nu e răspuns la mesajul meu atunci nu mai include citatul.

Pe barba lui Darwin Dumitre, nu știi să porți un dialog.

ai2 21.09.2010 14:22:18

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 290507)
Dat fiind că în mesajul respectiv nu făcusem acea afirmație, nu avea sens s-o menționezi.

Dacă nu e răspuns la mesajul meu atunci nu mai include citatul.

Pe barba lui Darwin Dumitre, nu știi să porți un dialog civilizat.

De ce un dialog civilizat presupune o memorie de un mesaj?
De ce un dialog civilizat nu tine seama de context?

Traditie1 21.09.2010 14:35:23

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 290511)

Fiindcă nu dăduse reply la afirmația aceea a mea veche de câteva săptămâni sau luni ci la un mesaj de azi. Deci nu e referire la argument ci atac la persoană.

Cu contextul nu înțeleg ce vrei să spui.

ai2 21.09.2010 14:42:02

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 290517)
Fiindcă nu dăduse reply la afirmația aceea a mea veche de câteva săptămâni sau luni ci la un mesaj de azi. Deci nu e referire la argument ci atac la persoană.

Un citat nu e atac la persoana. Tu singur ai recunoscut ca nu gandesti logic. Exista nebuni carora daca le zici nebuni nu ai comis un atac la persoana.
Conteztul pe care nu l-ai inteles era dat de afirmatia ta ca Dumitru nu pricepe ceva. Daca dupa tine a pricepe inseamna a spune ca D-zeu exista clar problema nu e la Dumitru.

Dumitru73 21.09.2010 14:50:12

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 290511)

Pentru el dialog inseamna de fapt un monolog, la care eu sa adaug doar "asa este, Tradite1 ai dreptate"

Dumitru73 21.09.2010 14:51:30

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 290517)

De ce atac la persoana? Nu iti recunosti teoriile?
iar vechimea mesajului este de cateva zile, nu de luni ...

Traditie1 21.09.2010 14:55:40

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 290522)
Un citat nu e atac la persoana. Tu singur ai recunoscut ca nu gandesti logic. Exista nebuni carora daca le zici nebuni nu ai comis un atac la persoana.
Conteztul pe care nu l-ai inteles era dat de afirmatia ta ca Dumitru nu pricepe ceva. Daca dupa tine a pricepe inseamna a spune ca D-zeu exista clar problema nu e la Dumitru.

Dacă el s-a referit la persoana mea și nu la ceea ce spusesem acum asta e atac la persoană. Punct. În dialog se dezbat exclusiv idei. Dacă vroia să comenteze acea afirmație a mea putea să se refere la ea atunci.

Dă citatul din mesajul în care eu am spus că Dumitru nu pricepe ceva ca să putem discuta despre acea afirmație. Dacă tu dai reply la un mesaj al meu dar te referi la alt mesaj al meu începe să semene a discuție de bezmetici.

Traditie1 21.09.2010 15:01:17

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 290526)
De ce atac la persoana? Nu iti recunosti teoriile?
iar vechimea mesajului este de cateva zile, nu de luni ...

Tu vrei să fi banat? Mi-ar părea rău, faci destul rău ateismului pe forum.

Comportă-te civilizat, matur. Referă-te la subiectul discuției, nu la persoane. Ce cred eu e treaba mea.

ai2 21.09.2010 15:05:38

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 290528)
Dacă el s-a referit la persoana mea și nu la ceea ce spusesem acum asta e atac la persoană.

Ce ai spus se referea la persoana ta iar ideea era legata de logica pe care o folosesti. Nu vad ce relevanta are faptul ca mesajul nu era ultra-proaspat. Afirmatiile tale mai vechi nu mai sunt valabile?
Citat:

Punct. În dialog se dezbat exclusiv idei. Dacă vroia să comenteze acea afirmație a mea putea să se refere la ea atunci.
Si daca atunci i-a scapat unde-i problema. Tu de ce comentezi afirmatiile facute de morti de mii de ani? Sau cum iti permiti sa comentezi ce a spus Darwin? N-ai fost pe faza acu' 150 de ani, gata, liniste!
Vechimea unei afirmatii nu are nicio relevanta, cu atat mai mult cu cat nu ai retras acea afirmatie nu chiar atat de veche.
Citat:

Dă citatul din mesajul în care eu am spus că Dumitru nu pricepe ceva ca să putem discuta despre acea afirmație. Dacă tu dai reply la un mesaj al meu dar te referi la alt mesaj al meu începe să semene a discuție de bezmetici.
Ti-a dat el un reply in care e mesajul tau.

Dumitru73 21.09.2010 15:09:09

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 290531)
Tu vrei să fi banat? Mi-ar părea rău, faci destul rău ateismului pe forum.

Comportă-te civilizat, matur. Referă-te la subiectul discuției, nu la persoane. Ce cred eu e treaba mea.

De ce sa fiu banat. Pentru ca iti aduc aminte propriile afirmatii?

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:00:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.