Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   l-am iubit pe dzeu dar acum simt manie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11058)

timeea89 07.11.2010 21:09:49

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 301319)
Citeste totul despre Iov. Paragraful din biblie va fi insuficient. Bine este sa citesti interpretarile teologice ale "episodului". Poate asa o sa intelegi mai bine de ce Dumnezeu a permis atata suferinta la tine.
Insa sa sti ca cei certati sunt cei rugati sa intre in Rai . Unii au o cruce mai mare, altii mai mica.., functie si de cat pot duce.
Spune numele tau sa ne putem ruga pt tine !

Ultimul rand mi se pare cel mai bun lucru pe care i-l putem spune. Restul, nu avem dreptu!!! Numai Dumnezeu stie exact de ce sufera ea atat, mai mare pacat facem cu tot felul de interpretari. Daca ai fi fost tu bolnav esti sigur ca ai fi acceptat bucuros?

ingerul_pazitor 07.11.2010 23:04:47

Citat:

În prealabil postat de timeea89 (Post 303435)
Ultimul rand mi se pare cel mai bun lucru pe care i-l putem spune. Restul, nu avem dreptu!!! Numai Dumnezeu stie exact de ce sufera ea atat, mai mare pacat facem cu tot felul de interpretari. Daca ai fi fost tu bolnav esti sigur ca ai fi acceptat bucuros?

multumesc frumos timeea ti-am dat un mesaj privat.

MARINA 13.11.2010 14:07:35

Undeva am citit

Undeva am citit ca depresia vine de la lipsa de recunostiinta.
Poate ar trebui o analiza a propriilor ganduri si fapte.
Dupa cum am observat eu ea mai este asociata si cu mandria.
Uneori pot sa ne deranjeze gandurile celorlanti.
De aceea trebuie sa facem in fiecare zi cate un mic bine, iar gandurile lor bune de recunostiinta ne vor ajuta.
Si multa rugaciune.
Va doresc numai bine si sanatate si sper sa nu va suparati pe mine,
pentru ca azi necazul este pe unul, maine pe altul, dar cu rugaciunile Maicii Domnului tot raul dispare.
Doamne ajuta!

zsuleica 13.11.2010 18:48:41

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 301289)
Imi pare rau ca incep asa acest thread dar cer ajutorul vostru si simt nevoia sa ma confesez.
Dragii mei, toata viata l-am iubit pe Dzeu dar de cand am niste prob de sanatate care dureaza de 5 ani si care m-au chinuit destul ----------------zic eu, desi m-am spovedit de n... ori si impartasit si am plans de nu mai am lacrimi am ajuns sa nu mai am incredere in El deloc.
Imi trebuie sa va scriu un roman ca sa va fac sa intelegeti dc simt acum ce simt.
Concluzia este, ca nu ma impac cu o idee deloc. Eu sunt convinsa ca El m-a imbolnavit ok din cz pacatelor mele desi m-am declarat vinovata si i-am promis ca voi fi un om mult mai bun numai sa ma ajute si acum imi zice hai descurata-te si desi am incercat sa nu il consider razbunator totusi nu imi iese, nu vreau sa imi spuneti ca sunt ispite de la satana ca daca Dzeu ii ingaduie sa faca asta, atunci as putea zice ca sunt mana in mana si tot la concluzia ca El poate face ceva dar nu vrea.

Ce parere aveti ?

si eu iti recomand sa citesti timp de 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului cu credinta, caci ea se va ruga pentru tine. Orice cere Maica Domnului lui Dumnezeu se implineste. Dumnezeu ne incearca pe fiecare in mod diferit si numai El cunoaste de ce anumite greutati ne sunt de folos si pentru ce ne sunt trimise. Dumnezeu nu da mai mult decat putem duce. Ne cunoaste tuturor slabiciunile. Necazurile de orice fel sunt incercari, pentru ca Iisus a spus ca nimeni nu ajunge in Imparatia Cerurilor neincercat. E foarte greu, numai noi stim fiecare in parte, insa trebuie sa incercam sa invatam sa traim cu ce ne e dat de sus, si bine si rau, si sa nu uitam orice ar fi Dumnezeu este cu noi si nu ne lasa. Roaga-te Lui si Sfintei Fecioare sa-ti usureze suferinta, sa te intareasca sa-i faci fata, nu renunta. E bine daca ai putea merge la o Manastire si sa vorbesti cu un Duhivnic despre asta.

ingerul_pazitor 25.11.2010 20:47:13

Citat:

În prealabil postat de MARINA (Post 304988)
Undeva am citit ca depresia vine de la lipsa de recunostiinta.
Poate ar trebui o analiza a propriilor ganduri si fapte.
Dupa cum am observat eu ea mai este asociata si cu mandria.
Uneori pot sa ne deranjeze gandurile celorlanti.
De aceea trebuie sa facem in fiecare zi cate un mic bine, iar gandurile lor bune de recunostiinta ne vor ajuta.
Si multa rugaciune.
Va doresc numai bine si sanatate si sper sa nu va suparati pe mine,
pentru ca azi necazul este pe unul, maine pe altul, dar cu rugaciunile Maicii Domnului tot raul dispare.
Doamne ajuta!

este f posibil sa ai dreptate dar ar trebui sa avem o tara de depresivi...

codana 25.11.2010 22:12:07

salut,ingerul_pazitor

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 301289)
Imi pare rau ca incep asa acest thread dar cer ajutorul vostru si simt nevoia sa ma confesez.
Dragii mei, toata viata l-am iubit pe Dzeu dar de cand am niste prob de sanatate care dureaza de 5 ani si care m-au chinuit destul ----------------zic eu, desi m-am spovedit de n... ori si impartasit si am plans de nu mai am lacrimi am ajuns sa nu mai am incredere in El deloc.
Imi trebuie sa va scriu un roman ca sa va fac sa intelegeti dc simt acum ce simt.
Concluzia este, ca nu ma impac cu o idee deloc. Eu sunt convinsa ca El m-a imbolnavit ok din cz pacatelor mele desi m-am declarat vinovata si i-am promis ca voi fi un om mult mai bun numai sa ma ajute si acum imi zice hai descurata-te si desi am incercat sa nu il consider razbunator totusi nu imi iese, nu vreau sa imi spuneti ca sunt ispite de la satana ca daca Dzeu ii ingaduie sa faca asta, atunci as putea zice ca sunt mana in mana si tot la concluzia ca El poate face ceva dar nu vrea.

Ce parere aveti ?

daca iubirea ptr.dumnezeu se transforma in manie,cred ca unul din motive ar fi o credinta slaba combinata cu indoiala.
solutia:d r a g o s t e a
daca dumnezeu ar fi manios pe oameni care ar fi efectele?

ingerul_pazitor 07.12.2010 20:47:20

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 307757)
daca iubirea ptr.dumnezeu se transforma in manie,cred ca unul din motive ar fi o credinta slaba combinata cu indoiala.
solutia:d r a g o s t e a
daca dumnezeu ar fi manios pe oameni care ar fi efectele?

intre timp mi-a trecut, acum il iubesc din nou, am avut o ratacire...

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:07:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.