![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Cel ce are poruncile Mele și le păzește, acela este care Mă iubește; iar cel ce Mă iubește pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu și-l voi iubi și Eu și Mă voi arăta lui." (Ioan 14,21) Citat:
|
Citat:
7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre". 8. Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă. 9. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu. Si cei care tin Duminica au argumentul biblic: Dumnezeu a sfintit Duminica o data cu invierea Sa. PS. Deja previzibil, o sa ma intrebati daca srie "Duminica" in textul pe care vi l-am dat. |
Citat:
Mai mult decât atât, consultând originalul, pasajul respectiv devine chiar un argument în favoarea ținerii sâmbetei. Versiunea ortodoxă a Bibliei Nitzulescu, chiar spune așa: "Deci dar rămâne încă repaus de Sâmbătă, pentru poporul lui Dumnezeu." (Evrei 4,9) |
Citat:
|
Am cumparat din timp calendarul ortodox pe 2011 si habar n-aveam ce continea. Era facut sul si asa a ramas pana dupa Anul Nou. Afland si vazand ce contine, ma gandeam ce sa fac cu el.
De curand mi-a venit in minte un gand salvator: Atata timp cat exista carioca rosie, problema se poate remedia oarecum. Prin urmare, am luat carioca rosie si am tras linia pe unde trebuia, astfel incat luni este prima zi din saptamana, iar duminica este la locul ei. Astfel ma folosesc de calendarul cumparat, totusi, fara sa ma fac paratasa la aceasta erezie. Binecuvantatii care au tiparit calendarul au gresit in acest an, in unele episcopii. Dumnezeu sa-i ajute sa-si vada greseala. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe mine poti sa ma privesti cum vrei, dar la Dumnezeu si la Inviere trebuie sa ne raportam corect. Nu vezi in ce directie o ia lumea? Nu vezi ca ai cazut in cursa, nu din vina ta, ci din a acelora care au infiintat secta din care faci parte? Orgoliul si lucrarea draceasca din lume nu-i lasa pe unii sa-si vada greseala. |
Citat:
|
salut,antoniap
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:49:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.